2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yarın 10 buçukta spinal sezeryan ile kızıma kavuşacağım inşallah. Makat geliş olması ve suyumunda baya azalmasından dolayı doktorum daha fazla bekletmeden yarın doğumu yaptıracak. Kızımın karın ve baş çevresi haftasına göre 2 hafta geriden geliyor. Dua edin lütfen. Sağlıcakla alalım yavrularımızı kucaklarımıza

Aynı seyleri yasıyoruz resmen. Bende yarına randevu aldım dün akşam epey hareketliydi keşke dönmüş olsa ama hala kafayı midemde hissediyorum. Acaba dönemiorlar mı artık büyüdükleri için
Canım ne yaptın gittin mi doktora? Ne dediler? Benim yarın doğumumu yaptıracak doktorum :)

Canım gözünaydın darısı başımıza ne güzel kolay doğum olmuş maaşallah ikinize de Allah analı babalı büyütsünnormaldi senin dimi kendi sancın açılman oldu mu canım?
Sağoş canım. Gece suyum geldi saat 2 de sabah 8.30 a kadar sancım yoktu. Ama açıklığım 4 cm di.sonrasında gsuni sancı taktılar 11 gibi doğdu ikinci doğum olduğu için de dikişsiz doğum yaptım.

kızlar bizim günümüz doldu. bugün gittik kontrole keyfimiz gayet yerindeydi. 2 günde bir kontrol olacak dedi.. nst de sancı falan çıkmadı suyu iyiydi.. 1 hafta daha bekleyeceğiz.
Canım hayırlı zamanda gelsin inşsllah.benim doktor 40+0 da hiç belirti olmasa da yatış veriyor.haftaya. cuma doluyor günüm en fazla pazartesiye bekler.maaşallah bir hafta süre vermiş. Kendi sancınla gidersin inşallah

aaaa canım hayırlı olsun normal dogum mu yaptin nasil gecti ilk musait anda lütfen anlat. darısı basimiza olsun.
Canım benim ikinci doğum olduğu için kolaydı. Önce suyum geldi. Gee 2 gibi sabah 8e kadar sancım yoktu. 8.30 açılmam 4 cm di sonrasında suni sancıyla 10 cm açılmayla 11 gibi doğum yaptım. Kolay bir doğum oldu. Darısı başınıza olsun.

herşey yolunda olduğu için bekleyebiliriz dedi canım.. birde ilki normal doğumdu bunuda normal istiyorum ilk oğlumda 41 de gelmişti.. belkide o yüzden uzattı.. hayırlısı vallahi inşallah sende kendi sancınla gidersin.. suni sancıya gerek kalmadan kurtulalım hayırlısıyla..

Sağoş canım. Gece suyum geldi saat 2 de sabah 8.30 a kadar sancım yoktu. Ama açıklığım 4 cm di.sonrasında gsuni sancı taktılar 11 gibi doğdu ikinci doğum olduğu için de dikişsiz doğum yaptım.
Canım maaşallah suphanallah darısı başımıza benim de ikinci doğum olacak ama ilkinde 40 doldu ne açılma ne sancı. İnşallah bunda kendiliğinden olur .epidural istedin mi

Canım bekletmedi ya inşallah bunda belirtilerim olur .benim de ilki normaldi bakalım bu nasıl gelecek.Rabbim hepimize hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah

Canım Allah yardımcın olsun sağ salim al yavrunu kucağına inşallah.

Sağlıktan sonra sütü nasıl veriyorsunuz ?

Sağdığınız sütü nasıl verdiğiniz çok önemli, bebeğim doğduğunda biberona alışmasın diye hastanede enjeksiyon ile vermislerdi (bir gece kuvezde kaldi gebelik sekeri oldugundan bende bebegin sekerini kontrol etmek icin sukur bisey cikmadi) direk ağzına bosaltiyorduk enjeksiyon ile, emmesi gerekmeden yani çocuk buna alışınca emmek zor geldi eve geldik beni kabul etmedi hiç unutmuyorum o gece hiç uyumamıştım göğüslerim dolu ama çocuk emmiyor hastanenin yenidoğan servisini aradık aç mı bıraksak diye, şekeri düşer dediler asla yapmayın ,ben ağlamaya devam tabi.. En son şöyle bir yol buldum : enjeksiyondaki sütümü direk ağzına bosaltmadim emerek çekmesi gerekti böyle böyle bikac denemede en son memeyi de aldı maşallah çok da güçlü çekiyordu oğlum,bırakınca fışkırıyordu hatta :) Allah yardımcınız olsun ,bir faydası olur diye yazdım

Nee ayy şok oldum bir an ben şimdi gidiyorum 15.30 da randevum bak korktum şimdi daha zaman var gibi geliyor bana böyle sen yarın deyince şaşırdım :)
Canım bende en az 3-4 gün daha bekleteyim diye düşünüyordum ama suyum baya azalmış. nst de pek iyi çıkmadı doktor dedi artık bebek diyor beni alın diye. Gece ve gündüz belim ve kasıklarımda ağrılarım da sıklaşınca bende bekletip tehlikeye atmak istemedim. O yüzden yarın yapacak :)

Allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz yarin :)

çok Teşekkür ederim içim rahatladı umarım bizde başarabiliriz biberon ama avent in ürününü aldım emmeden boşalmıyor ve başlığı göğüs ucuna çok benziyor darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…