2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar nasılsınız bakalım bugün kimler doğuracak günler geçmiyo sanki ağrılarım var ama düzensiz ilkinde hiç ağrı çekmemiştim ikinciler farklı oluyomuş
Benim de ilkinde böyle yalancı sanci felan olmadı direk sabah kalktıgımda 5dakikada gelen bir düzenli sancılar yarim saat içinde suyum ve hastanedeyiz.. Ikinci farklı oluyorsa dogum sancısını anlayamayacağım diye korkuyorum :)

Aaaaa cooook sevindim hadi gözün aydın❤ Ben de bu sabah gittim 4 cm acılmam varmış bekliyorum nazı bitsin gelsin diyee yüz görümlüğü istiyo heralde☺ allah ayırmasın birbirinizden sizi de ❤
Hastanede mi bekliyon canım Allah kurtarsın sağ salim bizi haberdar et sağ salim kavuş bebeğine

Benim ilki sezeryandı gittim aldım kuzumu geldim ama bu ağrı çektiriyo annesine bende zayıf diye son güne kadar dursun diyorum ama nasip tabi bakalım yarın kpntrolüm var

Kızlar iki gündür bebek hareketlerini az hissediyorum.siz de durumlar nasıl yarın 38+3 inşallah.dokrora soracağım canım sıkıldı ..
Insallah onemli bir şey degildir canim sen dikkat et tabi ama instagramda bir Kadin dogum uzmanı 38den sonra hareketler azalır bebek dogum icin enerji depolar yazmıştı. Bu nedenle olabilir. Benim bebisin de güm güm vurmalari azaldı.

Hayırlı günler kızlar bugün kontrolüm vardı bebek bir haftada gram almamış ve doktor suyumun fazla olduğunu söyledi şeker yükleme yaptırdın mı dedi evet dedim çıkmadı.internette pek iyi şeyler yazmıyo.çok moralim bozuldu

Canım o tekme tarzı hareketler hiç yok kımıldıyor yalnızca.sağol canım son günler ben iyice dağıldım hayırlısı ile alsak kucağımıza.bugün Doktor da bir sabahtan digerine en az 10 kez hareket etmeli takip et dedi

Canim ölcumlerdendir simdi tekrar gidip olcum yaptirsab eminim baska sonuc cikacak. Gecen hafta belki fazla olcmustur.
Bebegin suyuna da takilma bana da seker yuklemesi yaptirmisti drum suyumun fazla oldugundan ama birsey cikmadi. Ayrintilida da soylemistim boyle bir suphe var diyr de herseyi olctu etti hersey yolunda dedi ondan netten zaten birsey okuma. Suan icin ihtiyacin olan bol moral motivasyon ve enerji dogum arefesindeyiz.

Canım mesajın çok iyi geldi Allah razı olsun.ben de yaptırdım çıkmadı şeker ama su fazla yine.bitğn testleri yaptırdım bir sorun yoktu her şey Allah'tan elbette ama insan hamile iken cok takıyor kafayı.hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza.Rabbim hayırlısını versin..sağolasın canım

Canım olcumlerden olabilir bu hafta benim bebekte kilo almamış. Şeker çıkmadı ise korkma.suyun az olmasindanniyidir herhalde. Tam da bilmiyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…