hayirli olsun masallah :) darisi bize :)Ben doğum yaptım canım çok şükür doğum sancısıymış
Benim de ilkinde böyle yalancı sanci felan olmadı direk sabah kalktıgımda 5dakikada gelen bir düzenli sancılar yarim saat içinde suyum ve hastanedeyiz.. Ikinci farklı oluyorsa dogum sancısını anlayamayacağım diye korkuyorum :)Selam kızlar nasılsınız bakalım bugün kimler doğuracak günler geçmiyo sankiağrılarım var ama düzensiz ilkinde hiç ağrı çekmemiştim ikinciler farklı oluyomuş
Hastanede mi bekliyon canım Allah kurtarsın sağ salim bizi haberdar et sağ salim kavuş bebeğineAaaaa cooook sevindim hadi gözün aydın❤Ben de bu sabah gittim 4 cm acılmam varmış bekliyorum nazı bitsin gelsin diyee yüz görümlüğü istiyo heralde☺ allah ayırmasın birbirinizden sizi de ❤
Hayırlı olsun inşallah sancini tarif edebilir misin :)Ben doğum yaptım canım çok şükür doğum sancısıymış
Güzel haberlerle dön inşallah canımbakalim su an kontrole gidiyorum :)
Benim ilki sezeryandı gittim aldım kuzumu geldim ama bu ağrı çektiriyo annesine bende zayıf diye son güne kadar dursun diyorum ama nasip tabi bakalım yarın kpntrolüm varBenim de ilkinde böyle yalancı sanci felan olmadı direk sabah kalktıgımda 5dakikada gelen bir düzenli sancılar yarim saat içinde suyum ve hastanedeyiz.. Ikinci farklı oluyorsa dogum sancısını anlayamayacağım diye korkuyorum :)
Şükür canım o kadar hissediyorum da epey azaldı diye endişe ettşm canımcanim buyudukce hareketleri azaliyor eger gun icinde bi kac kez guclu hareket hissediyorsan sıkıntı yoktur
Insallah onemli bir şey degildir canim sen dikkat et tabi ama instagramda bir Kadin dogum uzmanı 38den sonra hareketler azalır bebek dogum icin enerji depolar yazmıştı. Bu nedenle olabilir. Benim bebisin de güm güm vurmalari azaldı.Kızlar iki gündür bebek hareketlerini az hissediyorum.siz de durumlar nasıl yarın 38+3 inşallah.dokrora soracağım canım sıkıldı ..
Canım o tekme tarzı hareketler hiç yok kımıldıyor yalnızca.sağol canım son günler ben iyice dağıldım hayırlısı ile alsak kucağımıza.bugün Doktor da bir sabahtan digerine en az 10 kez hareket etmeli takip et dediInsallah onemli bir şey degildir canim sen dikkat et tabi ama instagramda bir Kadin dogum uzmanı 38den sonra hareketler azalır bebek dogum icin enerji depolar yazmıştı. Bu nedenle olabilir. Benim bebisin de güm güm vurmalari azaldı.
Hayırlı haberler ile dön inşallah canıöimbakalim su an kontrole gidiyorum :)
arada oluyor bol su icmek gerekiyormus ama benim aram hic yok suylaCanım azalınca az panikledim hayırlısı inşallah senin daha az kalmış.canım kabızlık var mı peki o çok zorlar Allah yardımcımız olsun
hayirli haberlerle dön ins canimbakalim su an kontrole gidiyorum :)
Canim ölcumlerdendir simdi tekrar gidip olcum yaptirsab eminim baska sonuc cikacak. Gecen hafta belki fazla olcmustur.Hayırlı günler kızlar bugün kontrolüm vardı bebek bir haftada gram almamış ve doktor suyumun fazla olduğunu söyledi şeker yükleme yaptırdın mı dedi evet dedim çıkmadı.internette pek iyi şeyler yazmıyo.çok moralim bozuldu
Canım bol bol iç suyu ben çok içiyorum ama su fazla çıktı çol su içmekten olur mu acep..kabızlık çoktu ben de şu an azaldıarada oluyor bol su icmek gerekiyormus ama benim aram hic yok suylaamin canim
hayirli haberlerle dön ins canim
Canım mesajın çok iyi geldi Allah razı olsun.ben de yaptırdım çıkmadı şeker ama su fazla yine.bitğn testleri yaptırdım bir sorun yoktu her şey Allah'tan elbette ama insan hamile iken cok takıyor kafayı.hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza.Rabbim hayırlısını versin..sağolasın canımCanim ölcumlerdendir simdi tekrar gidip olcum yaptirsab eminim baska sonuc cikacak. Gecen hafta belki fazla olcmustur.
Bebegin suyuna da takilma bana da seker yuklemesi yaptirmisti drum suyumun fazla oldugundan ama birsey cikmadi. Ayrintilida da soylemistim boyle bir suphe var diyr de herseyi olctu etti hersey yolunda dedi ondan netten zaten birsey okuma. Suan icin ihtiyacin olan bol moral motivasyon ve enerji dogum arefesindeyiz.
Canım olcumlerden olabilir bu hafta benim bebekte kilo almamış. Şeker çıkmadı ise korkma.suyun az olmasindanniyidir herhalde. Tam da bilmiyorum ya.Hayırlı günler kızlar bugün kontrolüm vardı bebek bir haftada gram almamış ve doktor suyumun fazla olduğunu söyledi şeker yükleme yaptırdın mı dedi evet dedim çıkmadı.internette pek iyi şeyler yazmıyo.çok moralim bozuldu
Bu zamana kadar zor dayandım zaten 41i nasıl beklerim bilmiyorum. 7 Gün 7 ay gibi gelir bana
var mı bir gelişme canım. benim varolan sancımda gitti bugün çok iyiym. yarın kontrolüm var bakalım ne diycek doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?