2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ben de 39 un içindeyim hiç gelesi yok bu kızın ne yapsam bilemedim

Yorumun icin çok tesekkür ederim canım. Ben de kendi sancisiyla gelsin istiyorum. Insallah kendi kendine gelir. Hepimiz sağlıkla, rahat bir sekilde kucagimiza aliriz bebeklerimizi.

Amin insallah. Cok teşekkür ederim canim yazdiklarin için. Biraz daha rahatlatti beni Allah razı olsun. Bize de bugun senin bebeginin doğum ölçülerini soyledi aşağı yukarı. Bekledikçe daha da alabilir zorlaşır dedi. Insallah benim de kolay olur. Hepimiz sağlıkla alırız evlatlarımızı inşallah kucagimiza.

Kizlar arada benim bebis bir yönetimin bir özellikle sol tarafını sisiriveriyordu. Eşime bak bak kereta poposunu kaldırıyor diye yorum yapıyordum. Bugün Nst de aynı sey oldu 3 kez megersem sancıymis hemde 60lardaydi. Bilginiz olsun. Bugün daha çok oldu. Yavaş yavaş baslicak galiba kendini hazirliyor

Amin insallah canim, hepimiz saglikla kavuşuruz inşallah. Yanilma payim var biraz ama 1 hafta daha bekledigimizde bebegi daha cok olcersem direk sezeryana alirim dedi. Dedigin gibi doktora guvenmek zorundayim artik. Basindan beri hep normal olsun diyordu bugun biraz korkuttu bizi.

Canım Allah senden razı olsun kilo alsa da çatı müsaitse yine sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.sen kiloya takılma zaten oluru yoksa sezaryen de olur bebek için anne için hayırlısı ne ise o olsun.Hepimiz güzel doğum hikayelerimizi buradan paylaşırız inşallah.

Canım bende de oluyor poposu sırtını dayıyor ittiriyor diyorum yavaştan başlıyor o halde..senin daha az kaldı kolayca alırız kucagımıza inşallah elbette zoru olur ama Allah kolaylaştırır inşallah.

Hımm demekki o yüzden son dakkaya kadar bırakmıyorlar bende anlamıyordum son zamana kadar bekler olmazsa zaten sezeryana alırlar diye düşünüyordum hep . Pazartesi randevu alıcam dönmemişse gün verir banada herhalde şuan 37 haftadayım

Canım 41 e filan beklerse alır ama 3800 filan olur korkma Allah kolaylığını verecek inşallah hem ikinci doğum canım ...Allah yardımcımız olsun sağ salim kavuşalım evlatlarımıza
amin bunca emeğimize Rabbim kucaklarımızı boş koymasın inşallah.. valla ikinci doğum daha rahat olmam gerek ama ben dahada stresliyim ya bugün yarın gelecek kaçışm yok

amin bunca emeğimize Rabbim kucaklarımızı boş koymasın inşallah.. valla ikinci doğum daha rahat olmam gerek ama ben dahada stresliyim ya bugün yarın gelecek kaçışm yok
Ben de daha stresliyim canım ne yaşayacağımızı biliyoruz biraz da ondan.inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza ...senin azcık kalmış hadi hayırlısı.

ay o bende de oluyor hadi insallahhh

Amin Insallah canim. Cok sağol gercekten. :)

Ben de daha stresliyim canım ne yaşayacağımızı biliyoruz biraz da ondan.inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza ...senin azcık kalmış hadi hayırlısı.
hayırlısı valla canım.. benim yarın 2 günüm kalıyor eli kulağında bizimkinin..

Hayırlısı olsun inşallah canım, annem abimi normal doğumla makat geliş doğurmuş, bende makat gelişken son anda doktorlar çevirmiş ve hemen o an suyu gelip normal doğum yapmış 5 buçuk kilo doğmuşum hemde :) herkesin aynı olmuyor işte, salı günü son randevum o güne kadar yine döner diye ümitliyim yoksa benimde 38+0 oldu. son 1 hafta bu hafta doğurmuş olacağım :) İnşallah sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…