Ay ben de 39 un içindeyim hiç gelesi yok bu kızın ne yapsam bilemedimAy nolmus bu siteye... face e benzemis. Mesajini begendi fln dio bidetakvim yok en muhimiiii! Off bu arada hala dogurmadim bendr. Yarin 40. Hafta artik ama grlesi yok sanirim. Her gece kasilmadan ya uyuyamiyorum ya uyaniyorum ya gev yatmak zorunda kaliorum. Ruyalarimda ya bebek gelio ya nisan gelio ya suyum geliyo.... her gece avaba bu gecr mi diyorum kasilma gaz sancisi derken... ama zamanini brkliyor bebis benim keygime.gore.degil tabii ki. Napalim el mahkum bekleyecegiz...
Yorumun icin çok tesekkür ederim canım. Ben de kendi sancisiyla gelsin istiyorum. Insallah kendi kendine gelir. Hepimiz sağlıkla, rahat bir sekilde kucagimiza aliriz bebeklerimizi.Canım bir iki güne doğumun başlayabilir genellikle alttan muayeneden sonra doğum başlıyor. İnşalllah salıya kadar başlar. Bugün ben de nst ye girdim sancı yok bebek 3 kilo civarı dedi dr. Çarşamba beni de muayene edecek alttan. Bakalım hayırlısı.
Amin insallah. Cok teşekkür ederim canim yazdiklarin için. Biraz daha rahatlatti beni Allah razı olsun. Bize de bugun senin bebeginin doğum ölçülerini soyledi aşağı yukarı. Bekledikçe daha da alabilir zorlaşır dedi. Insallah benim de kolay olur. Hepimiz sağlıkla alırız evlatlarımızı inşallah kucagimiza.Canım normal sancıyı ben hiç bilmiyorum 40+0 da doktor yatış yaptırdı.suni sancı verdi 3 saat de doğumum oldu şükür.kıyas yapamam ama sunide de Rabbim kolaylığını veriyor dayanılıyor.3850 kg 54 cm dogdu ilk çocuğum kafası da büyüktü.epizyo oldu bu nedenle zorladı ama geçti gitti.doktor ilkinde de sezaryen demedi hiç çatı muayenesi dahi yapılmadı bana cerrahpaşa da yapmıştım yine oraya devam ediyorum.doktor illa sezaryen derse de hayırlısı olsun canım ben dw ikisine hazır olmaya çalışıyorum panik var ama bir iki gün sabredip geçecek
İnanki şu son haftalar bana daha zor geliyor kalkamıyorum eğleniyorum yatakta dönme işkence çarpıntı da cabası...sağlıkla doğuracagız hepimiz inşsllah geçip gidecek.Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin
Amin insallah canim, hepimiz saglikla kavuşuruz inşallah. Yanilma payim var biraz ama 1 hafta daha bekledigimizde bebegi daha cok olcersem direk sezeryana alirim dedi. Dedigin gibi doktora guvenmek zorundayim artik. Basindan beri hep normal olsun diyordu bugun biraz korkuttu bizi.Ay inşallah kolaylıkla geçer doğumun, maşallah gercekten bebisin kilosu tam sevmelik ama beklerse daha da cok alır mı ki acaba kendiliginden gelseDoktora güvenmekten başka çaresi olmuyor insanın belli bir noktadan sonra, umarım sorunsuz sağlikla alirsın kucağına
Canım Allah senden razı olsun kilo alsa da çatı müsaitse yine sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.sen kiloya takılma zaten oluru yoksa sezaryen de olur bebek için anne için hayırlısı ne ise o olsun.Hepimiz güzel doğum hikayelerimizi buradan paylaşırız inşallah.Amin insallah. Cok teşekkür ederim canim yazdiklarin için. Biraz daha rahatlatti beni Bize de bugun senin bebeginin doğum ölçülerini soyledi aşağı yukarı. Bekledikçe daha da alabilir zorlaşır dedi. Insallah benim de kolay olur. Hepimiz sağlıkla alırız evlatlarımızı inşallah kucagimiza.
Canım bende de oluyor poposu sırtını dayıyor ittiriyor diyorum yavaştan başlıyor o halde..senin daha az kaldı kolayca alırız kucagımıza inşallah elbette zoru olur ama Allah kolaylaştırır inşallah.Kizlar arada benim bebis bir yönetimin bir özellikle sol tarafını sisiriveriyordu. Eşime bak bak kereta poposunu kaldırıyor diye yorum yapıyordum. Bugün Nst de aynı sey oldu 3 kez megersem sancıymis hemde 60lardaydi. Bilginiz olsun. Bugün daha çok oldu. Yavaş yavaş baslicak galiba kendini hazirliyor
Hımm demekki o yüzden son dakkaya kadar bırakmıyorlar bende anlamıyordum son zamana kadar bekler olmazsa zaten sezeryana alırlar diye düşünüyordum hep . Pazartesi randevu alıcam dönmemişse gün verir banada herhalde şuan 37 haftadayımBende beklemeyi çok istiyorum. Ama bebeğimi de riske atamıyorum. Bizim gelinimiz yenidoğan bebek yoğun bakımında hemşire, geçen gün ters geliş bir bebeğin son zamana kalması sonrası sezeryana alamadan normal yolla olmuş . Bebek beyin kanaması geçirmiş. yoğun bakımda yatıyor şimdi dedi. Birazda korktum açıkçası son ana bırakmayı o yüzden düşünmüyorum. İlki sezeryan olsa bile ikincileri artık normal doğumda yaptırabililiyorlar. İkinciye inşallah normal olur :)
amin bunca emeğimize Rabbim kucaklarımızı boş koymasın inşallah.. valla ikinci doğum daha rahat olmam gerek ama ben dahada stresliyim ya bugün yarın gelecek kaçışm yokCanım 41 e filan beklerse alır ama 3800 filan olur korkma Allah kolaylığını verecek inşallah hem ikinci doğum canım ...Allah yardımcımız olsun sağ salim kavuşalım evlatlarımıza
Ben de daha stresliyim canım ne yaşayacağımızı biliyoruz biraz da ondan.inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza ...senin azcık kalmış hadi hayırlısı.amin bunca emeğimize Rabbim kucaklarımızı boş koymasın inşallah.. valla ikinci doğum daha rahat olmam gerek ama ben dahada stresliyim ya bugün yarın gelecek kaçışm yok
ay ben seni de merak ediyordum rumuzunu hatirlayamamistimGözün aydın canımi rabbim sağlıklı uzun ömür versin. Darısı da bize olsun. Haşa geşen giden yok bizde
ay o bende de oluyor hadi insallahhhKizlar arada benim bebis bir yönetimin bir özellikle sol tarafını sisiriveriyordu. Eşime bak bak kereta poposunu kaldırıyor diye yorum yapıyordum. Bugün Nst de aynı sey oldu 3 kez megersem sancıymis hemde 60lardaydi. Bilginiz olsun. Bugün daha çok oldu. Yavaş yavaş baslicak galiba kendini hazirliyor
Amin Insallah canim. Cok sağol gercekten. :)Canım Allah senden razı olsun kilo alsa da çatı müsaitse yine sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.sen kiloya takılma zaten oluru yoksa sezaryen de olur bebek için anne için hayırlısı ne ise o olsun.Hepimiz güzel doğum hikayelerimizi buradan paylaşırız inşallah.
hayırlısı valla canım.. benim yarın 2 günüm kalıyor eli kulağında bizimkinin..Ben de daha stresliyim canım ne yaşayacağımızı biliyoruz biraz da ondan.inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularımıza ...senin azcık kalmış hadi hayırlısı.
Sen de sağol canımm:))Amin Insallah canim. Cok sağol gercekten. :)
Hadi hayırlısı inşallah canım geçecek gidecek ksvuşcaz yavrularımıza.hayırlısı valla canım.. benim yarın 2 günüm kalıyor eli kulağında bizimkinin..
Hayırlısı olsun inşallah canım, annem abimi normal doğumla makat geliş doğurmuş, bende makat gelişken son anda doktorlar çevirmiş ve hemen o an suyu gelip normal doğum yapmış 5 buçuk kilo doğmuşum hemde :) herkesin aynı olmuyor işte, salı günü son randevum o güne kadar yine döner diye ümitliyim yoksa benimde 38+0 oldu. son 1 hafta bu hafta doğurmuş olacağım :) İnşallah sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimizi :)Hımm demekki o yüzden son dakkaya kadar bırakmıyorlar bende anlamıyordum son zamana kadar bekler olmazsa zaten sezeryana alırlar diye düşünüyordum hep . Pazartesi randevu alıcam dönmemişse gün verir banada herhalde şuan 37 haftadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?