- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Strest yapma.göğüslerine masaj yap.çaylar iç.bugünlerde gececekben evime geldim kizim kuvezde hala sut sagmaya calsyorum ama sutum damla jadar gelyor olmuyo bi turlu bu sabh yikndim tekrar denyorum ins sytum de artar. Sende ins hayrlusyla kucagna alrsin bebegni ins
Hayirli haberler insallah. Bizleri habersiz koyma.Hayırlı haftalar herkese bugün hastaneye gidicem nstye giricem bakalım nasıl olacak. Hareketlerde azalma hissediyorum korkuyorum biraz. Bu arada bu ay iyiki 29 çekmiyormuş bu sene..aklıma geldi birden :))
Strest yapma.göğüslerine masaj yap.çaylar iç.bugünlerde gececek
11 senenin çabası uğraşı sonucu geldi kızım bizde zor bulduk diye önemsemedik ama ben rüyamda görmüştüm kızıma hamileyken kızım yanımda oda kucağımdaydı tabi zamanı ne zman bilmiyordum rabbime çok şükür kızım yanlız kalmadı rabbim isteyene dileyne hayırlısıyla nasip etsinVovvvvv sezeryan olduktan sonra 3 ay sonra tekrar mi hamile kaldınız
Yanlismi anladim allahım darısı başıma
Ama bir sorun yasadinizmi
41 kere masallah benim çok hoşuma gittiği için yazdım lütfen yanlış anlamayın11 senenin çabası uğraşı sonucu geldi kızım bizde zor bulduk diye önemsemedik ama ben rüyamda görmüştüm kızıma hamileyken kızım yanımda oda kucağımdaydı tabi zamanı ne zman bilmiyordum rabbime çok şükür kızım yanlız kalmadı rabbim isteyene dileyne hayırlısıyla nasip etsinçok şükür şimdiye kadar güzel ilerledi inş bundan sonrasıda güzel geçer önce rabbim sonra doktorumuz allahım yardımcımz olsun
Canım bana da geçmiyor bir de uyku yok ağılık var yatakta dönemiyorum inşallah sağlıkla alırız kucagımıza yavrularımızıGunaydin bana heycandan artik saatler gecmiyomus gibi geliyo dr hadi doguma dese gidecem
Amin canım sağolasın bekliyoruz daha var bakalım.darisi ins yacrlatna kavsmayanlara ins saglkla kucgnza alrsniz
Cnm ben bakmadan jiletle ust kismi aliyorum. Jilet kaliteli ve yeni acilmis.olsun ama. Alt kisim da iste oldugu kadar. Ben pek killi degilimdir altta da o sebeple az ama yine de bayagi temizlinemis.olursun. keske bu zamana kdr beklemeseydin ya artik yapcak bisi yok. Ust kismi tuy dokucuyle de alabilirsin bu arada ama vajinaya kacmasin dikkat et.Bende bugün kuaföre gittim özel bölgem hariç ağdamı oldumnedeni çok uzamış olması dikişlerimin yeni olması napim ama bende suç yokki kızmı doğurdum sezeryanle üç dört ay geçsin öyle gideyim temzlenmeye dedim 3 ay sonra hamiş olduğumı öğrendim gidemedim kaldım böyle napcam ben bilmiyorum eşime diyorum jiletle sen al diyorum almıyor ailemde uzaktalar şehir olarak kendimde alamıyorum nasıl edecem ben doktora desem ne der bilmedim şu kıl tüy işi helede bu dönemde çok sıkıntı
Saol cnm. Dogurayim artik da bitsin bari su asama diyorum ya aslinda biliyorum snrasi da rahatlik fln degil tabi 2 bebeyleK Kucuk prensesim canım gözün aydın bbeğini kucağına almışsın. Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin.
@Atom heart mother canım sen masılsın var mı doğum belirtisi. Ben kızçemi kreşe verdim biraz daha iyi oldu bu aralar sanki. Sadece bez olayomız kaldı gibi.yesilseven canım senin de son haftalar işin bayağı zor olmuş geçmiş olsun sana da.
Cnm psikoloji cok onemli. Kizini dusunerek oksitosin hormonunu salgilattirarak sagman lazim. Yani mutluluk hormonu bi yerde. Bide tatli seyler su artirir. Anne caylarindan ic. Kuru.meyveler ye ozellikle uzum gibi sekerlileri bol sivi tuket. Gozunu kapat kizini dusunerek konsantre ol ve cikana takilma. Ilk 1 hafta damla damla.olmasi cok normal. Ama.en yagli en yogun ve kaliteli sut o. Snr sivilastikca aratacak da. Bi bakmissin snr artmis memeler aciyor fazlaliktan.... duzenli sagmak da onemli 2 daatte bi gece gunduz sag. Geceyo atlama.en cok oksitosin gece salgilandigindan gece uretim de cok olur sabah cok anne meme agrisiyla uyanir. Kolay gelsin cnm. Bunlar sayili kisacik gunler kavusmaya ramak kaldi buna odaklan.ben evime geldim kizim kuvezde hala sut sagmaya calsyorum ama sutum damla jadar gelyor olmuyo bi turlu bu sabh yikndim tekrar denyorum ins sytum de artar. Sende ins hayrlusyla kucagna alrsin bebegni ins
Aynen kızlar yaa zaman geçmiyo bi tarafım geçsin istiyo diğer tarafım korkudan geçmesin diyoCanım bana da geçmiyor bir de uyku yok ağılık var yatakta dönemiyorum inşallah sağlıkla alırız kucagımıza yavrularımızı
Canım haklısın ikinci benim ama korkuyorum keşke böyle abartmasam.ama ağırlaştk rahatlar kaçtı nefes zor alıyorum kurtulalım bir solukta inşallah Rabbim gepimize kolsy dogumlar nasip etsinAynen kızlar yaa zaman geçmiyo bi tarafım geçsin istiyo diğer tarafım korkudan geçmesin diyo
Senin kaç günün var canım doğuma ilk mi bebişin?Aynen kızlar yaa zaman geçmiyo bi tarafım geçsin istiyo diğer tarafım korkudan geçmesin diyo
Amin inşallah canım hepimizin kolay doğumları olsun nasıl olsa çıkacaklar elinde sonunda korkmanın pek faydası yok ama alamıyorum kendimi hep doğumdan sonrasını düşünerek sakinleştiriyom kendimiCanım haklısın ikinci benim ama korkuyorum keşke böyle abartmasam.ama ağırlaştk rahatlar kaçtı nefes zor alıyorum kurtulalım bir solukta inşallah Rabbim gepimize kolsy dogumlar nasip etsin
Öyle canım kalmayacaklar içimizde haklısın.insan stres oluyor ama sonu güzel yavrulara kavuşmak var ucunda inşallahAmin inşallah canım hepimizin kolay doğumları olsun nasıl olsa çıkacaklar elinde sonunda korkmanın pek faydası yok ama alamıyorum kendimi hep doğumdan sonrasını düşünerek sakinleştiriyom kendimi
Canım benim ikinci nasipse 5 yaşında oğlum var bu sezeryan olacak 15 marttan sonra alırız dedi dr bakalım hayırlısı hakkımızdaSenin kaç günün var canım doğuma ilk mi bebişin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?