- 13 Haziran 2017
- 59
- 13
- 37
-
- Konu Sahibi Sertug2015
Teşekkür ediyorum bu dönem bulunduğum il açmadı Şubat dönemini bekleyeyim o zaman .sanki Eylul döneminden itibaren tezsiz yüksek lisans olarak verilecek gibi anladım acaba o yüzden mi açmadı burası diye düşündüm sağolun tekrar :)Tabi ki de formasyonunuz olmak zorunda, yoksa "egitim bilimleri" ve "öğretmenlik alan bilgisi" testine girme hakkınız olmaz. O 2023 hedefi o tarihe kadardı hemen değildi formasyon almalısınız. Bu sene sadece GK ve Gy testine girebilirsiniz. Başvurular devam ediyorsa formasyona başvurun
Evet bir dönem öyleymiş hatta kısa sürede veriyorlarmis sanırım .bende merakla bekliyorum böyle bı durum olacaksa çalışmaya başlamam gerek dediğiniz gibi bir gece de herşey değişiyor hayırlısi olsun ..çok teşekkürler :)2019 da formasyon gerekir ama sonrasında olmayacağını düşünüyorum Yani bu sene verilenler son formasyon bence. 2009 dan öncede böyleydi atanan alıyordu formasyonu. Sınavda da gk gy ve alan sınavına girilir. Bnm yorumum bu. 2023 e kadar yapılacak hedefler arasında. Ama ne olur bilemeyiz mülakat bile bir günde geldi. Gk gy alan ve eğitime girilir 2019 da. Sonrası bilmiyoruz. Açıklanan hedeflerin yasalaştırılıp resmî gazetede yayınlanması lazım bekleyip göreceğiz
Zaten halı haxirda atama yaklaşık 1 yıl sonra oluyo değil mi ?yani 2018 için 2019 yaz dönemi gibi olacak .önümüzdeki dönem tezsiz yüksek lisans olarak verilmeye başlanacak Diye bir yazı gördüm ..benim için sınav süreci çok zor oluyor tek başımayım eşim polis çalışma düzeni yok yanıma gelebilecek kimse de yok ve 3 yaşında bir oğlum var o yüzden kesin degilse bu yükün altına boş yere gitmek istemiyorum :) cok teşekkür ederim2019 alan eğitim bilimleri öğretmenliği kapsayan tüm sınavlara girebilirsiniz benim araştırmalarıma göre 2020 atamalarında formasyon şartı aranmayacak atandıktan sonra tezsiz yüksek lisans yapılacak.
Bu konu bu kadar gündeme geldiyse formasyonun kalkacağını düşünüyorum.
Doğru söylüyorsunuz önce alt yapı oluşması gerek ...teşekkür ediyorum :)Önce unv de derslerin değişmesi lazım. Buda ancak seneye olur. 2023 de uygulamaya geçer.
Bence sen önümüzdeki sınava hazırlık yap öğretmenlik sınav geçerliliği 2 yıl iyi puan alırsan olurda formasyon kalkmazsa formasyon alırsın seneye.Zaten halı haxirda atama yaklaşık 1 yıl sonra oluyo değil mi ?yani 2018 için 2019 yaz dönemi gibi olacak .önümüzdeki dönem tezsiz yüksek lisans olarak verilmeye başlanacak Diye bir yazı gördüm ..benim için sınav süreci çok zor oluyor tek başımayım eşim polis çalışma düzeni yok yanıma gelebilecek kimse de yok ve 3 yaşında bir oğlum var o yüzden kesin degilse bu yükün altına boş yere gitmek istemiyorum :) cok teşekkür ederim
Öğretmenlik için her yıl sınav oluyor ya o yüzden 1 yıl geçerli saniyodum ben :))teşekkür ederimBence sen önümüzdeki sınava hazırlık yap öğretmenlik sınav geçerliliği 2 yıl iyi puan alırsan olurda formasyon kalkmazsa formasyon alırsın seneye.
selam bisey sorcam ben iktisati bitiricem busene inisAllah bahardan 2 dersim var2019 alan eğitim bilimleri öğretmenliği kapsayan tüm sınavlara girebilirsiniz benim araştırmalarıma göre 2020 atamalarında formasyon şartı aranmayacak atandıktan sonra tezsiz yüksek lisans yapılacak.
Bu konu bu kadar gündeme geldiyse formasyonun kalkacağını düşünüyorum.
selam2019 da formasyon gerekir ama sonrasında olmayacağını düşünüyorum Yani bu sene verilenler son formasyon bence. 2009 dan öncede böyleydi atanan alıyordu formasyonu. Sınavda da gk gy ve alan sınavına girilir. Bnm yorumum bu. 2023 e kadar yapılacak hedefler arasında. Ama ne olur bilemeyiz mülakat bile bir günde geldi. Gk gy alan ve eğitime girilir 2019 da. Sonrası bilmiyoruz. Açıklanan hedeflerin yasalaştırılıp resmî gazetede yayınlanması lazım bekleyip göreceğiz