2019 KPSS ÇALIŞMA SÜRECİM

nyks_42

❣️❣️❣️
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
1.235
1.425
5 yıllık özel sektör macerasından sonra KPSS'ye bir şans daha vermenin vakti geldi. :kk77:Bayağı bir araştırma yaptım. Tarih , Türkçe ve Coğrafyayı halletmem gerek başta. Matematikte sorunum olmaz sadece test çözerim. Esas beni korkutan Tarih.:dua: Hemen internetten kitaplarımı sipariş ettim. Son 10 yılın çıkmış sorularını da aldım.(GY/GK) En büyük destekçim eşim. İnşallah bu sene bu işi sizlerle de dertleşerek bitiririz. :KK5:Seneye atanmış taze öğretmenler oluruz çiçeği burnunda. Hepimize kolaylıklar diliyorum.En Büyük TÜRKİYE

Branşınız ne

Öğretmen demişsiniz eğitim bilimlerine el olarak öabt var mı

Kolay gelsin çalışmanız devamına ulaşsın

Branşınız ne

Öğretmen demişsiniz eğitim bilimlerine el olarak öabt var mı

Kolay gelsin çalışmanız devamına ulaşsın
Evet tüm sınavlardan sorumluyum. Önce gk/gy halledeyim sonra onlara el atacam. Branşım sınıf. ÖABT'de sıfırım. o sınava hiç denk gelmedim bakalım ALLah yardım eder inş

Evet tüm sınavlardan sorumluyum. Önce gk/gy halledeyim sonra onlara el atacam. Branşım sınıf. ÖABT'de sıfırım. o sınava hiç denk gelmedim bakalım ALLah yardım eder inş

Sınıfçılar için çok konu olduğu için biraz daha zor ama atama sayısı fazla

En çok puan getiren sınava göre ağırlık verin ama gk gy yi dışlamayın

Kolay gelsin

Sınıfçılar için çok konu olduğu için biraz daha zor ama atama sayısı fazla

En çok puan getiren sınava göre ağırlık verin ama gk gy yi dışlamayın

Kolay gelsin
aynen o yüzden çok sıkı çalışmam gerekecek. Bütün gün evdeyim ve rahatım bunu avantaj olarak görüyorum inş hallederim.

Hani paylaşım yapmıyorsunuz
kpss çalışma süreci başlamadan bitti mi yoksa? :KK3:

Hani paylaşım yapmıyorsunuz
kpss çalışma süreci başlamadan bitti mi yoksa? :KK3:
hyr cnm henüz kaynaklarım yolda. Yeni çıktı kargo.. Boş boş bi paylaşım yapmak istemiyorum. tavsiyeleriniz varsa alırım :)

• Beğen
Reactions: Den
Merhaba! Herkese iyi bir hafta diliyorum. Bugün sipariş ettiğim kitaplarımın hala kargoya verilmeyişinin sayamadığım kaçıncı günü. Tam çalışma moduna girmişim , renkli kalemlerimi hazırlamışım. Bi gelemedi kitaplarım. Sağlık olsun deyip youtube'dan bir kaç video izledim. Kpss adına ne kadar emek vermiş hocalarımız varmış meğer.. yani çalışana imkan çok.
İnşallah ben de bu sene 2019 Kpss'nin bir neferiyim. :halay:

• Beğen
Reactions: Den
hyr cnm henüz kaynaklarım yolda. Yeni çıktı kargo.. Boş boş bi paylaşım yapmak istemiyorum. tavsiyeleriniz varsa alırım :)
Sen sinifcisin sanırım ben de türkçeciyim kitapları hangi yayinevinden aldın bazı siteler hayatta göndermiyor kitap :) bilindik sitelerden al yayinevlerinin siteleri de olur 2 günde geliyor kitaplar

Sen sinifcisin sanırım ben de türkçeciyim kitapları hangi yayinevinden aldın bazı siteler hayatta göndermiyor kitap :) bilindik sitelerden al yayinevlerinin siteleri de olur 2 günde geliyor kitaplar
Evt sınıfçıyım. çok bilindik bi siteden aldım. K ile başlayan. başlangıç olarak tarih ve coğrafta aldım. Çıkmış soruları aldm. Bi dğzene otırttukça kaynak alacam. Eve alıp yığıp gözümü de korkutmak istemiyorum. Hayrlısı bakalım.

Evt sınıfçıyım. çok bilindik bi siteden aldım. K ile başlayan. başlangıç olarak tarih ve coğrafta aldım. Çıkmış soruları aldm. Bi dğzene otırttukça kaynak alacam. Eve alıp yığıp gözümü de korkutmak istemiyorum. Hayrlısı bakalım.
Evet biliyorum o siteyi :) senin kitaplar gelirse şanslisin bacım :)
ben de eve dönünce başlayacağım
Kitaplarım var ama yenilerini eklemeyi de düşünüyorum daha çok soru görmek ve çalışmak için.

Kitaplarım var ama yenilerini eklemeyi de düşünüyorum daha çok soru görmek ve çalışmak için.
Ben 5 yıl aradan sonra başlayacağım o yüzden hiç kaynağım yok.... Rabbim yard. olsun inş. Bilgi alışverişinde bulunuruz..

kitaplar daha kargoya bile verilmedi hayrlısı:KK50:

Hayırlı bir cuma günü ders başlamaya start verebildim.:KK55: Ama itiraf etmeliyim yerimde oturmakta bocaladım diyebilirim. "Bismillah" deyip başladım. Allah benim gibi başlayanların yüzünü kara çıkarmasın inşallah. :KK68:
.
Tarihten başlamaktı niyetim öyle de oldu. İslamiyet Öncesi Türk Siyasi Tarihi le başladım. Youtube'dan Ramazan Yetgin hocamın videosunu tavsiye ediyorum . Sanırım Ramazan hocayı dinleyerek bu süreci tamamlayacağım. Benim gibi dersaneye gitmeyenler için bire bir. Tarih dersi 100 videodan oluşuyor. Zamanlar sabit değil. Altına yazılan yorumları da okuyunca baya motive oldum. Notlar da aldım. Ara ara defterimin fotolarını paylaşırım. Bugün rahatsızdım bu sebeple sadece bu kadar vakit ayırabildim.
:cool:

Merhaba size birşey sormak istiyorum. Elimde 2015 kpss gy/gk seti var. Fakat Anayasa kitabına çalışmalımıyım bilemedim. İçerisinde çok fazla değişen bilgi olur mu ?

Slm :kahve:
Uzun zamandır buralara uğrayamadım. Yoğun bir hafta geçirdim. Bir misafir topluluğunu ağırlama faslından sonra ders moduna tekrar dönebildim diyebilirim. Bu arada nihayet beklenilen kitaplarım geldi. Aldığım kitapların fotolarını paylaşacağım. Ama kendime şunu not edindim. Ders çalışmakta ara vermeyeceksin çünkü soğuyorsun. İnşallah sıkı bir tempoya girerim , amin.
*Bu hafta çıkmış soruları çözmeye başladım. Türkçe'de genel anlamda iyiyim. Biraz yazım kuralları çalışsam yeterli sanırım.
* Paragrafla ilgili çok soru çözmek lazım. Bu konuda da tüm sorular paragraf olan bir soru bankası alacağım.
*Eğitim bilimleri için de konu anlatım almayacağım. Youtube 'da "Benim Hocam" videoları yeterli bence. Ama iyi yayınevlerinin soru bankalarını alacağım, araştırmadayım.
*Bu günlük bu kadar.... İyi çalışmalar :)

Merhaba size birşey sormak istiyorum. Elimde 2015 kpss gy/gk seti var. Fakat Anayasa kitabına çalışmalımıyım bilemedim. İçerisinde çok fazla değişen bilgi olur mu ?
Anayasa için yeni kaynak almalısın bnce cnm. Hatta tarih ve coğ. için de yeni kaynak al. Riske atma. Çünkü Her sene ufak da olsa değişme oluyor. Bir de kaynak araştırması yap. Piyasada çok kitap var ama çoğu bilgi yığını. Ben de hep sıfırdan kaynak alıyorum o yüzden baya araştırma yapıyorum Az ve öz kaynak almak amacım ...

Aldığım kitaplar hakkında bir kaç bir şey yazmak istiyorum.
* Benim Hocam yayınlarının aldığım tarih ve coğrafya kitaplarını videolarını takip ettiğim için aldım. Ve kesinlikle öneriyorum. İnsan istemese de ders çalışası geliyor.
*Çıkmış soruları zaten alacaktım. Herkesin de almasını gerekli bulduğum , soru tarzlarını benimsemek amaçlı bir kitap. Şu an çözmeye başlamadım tam anlamıyla. Ben Yediiklimi aldım fiyatı uygundu. Siz hangisini almak isterseniz... Nasılsa hepsinde aynı sorular mevcut.
*Ekstra bir tarih konu anlatım aldım. Tarih bende bir önyargı bu yüzden ihtiyaç duydum. Çalıştıkça kitap hakkındaki düşüncelerimi paylaşırım.
* Bir de ölçme değerlendirme kitabı aldım. Aslanda böyle bir kitabı alma niyetim yoktu. Asıl almak istediğim kitap Hakan Atılgan'ın soru bankasıydı. Bu kitap çok zor bulunuyormuş araştırmalarıma göre. Bulmuştum oysaki ama bu kitabı göndermişler. Ben de iade etmedim, inceledim. İnce bir soru bankası çözümlü. Nasılsa lazım olur diye bıraktım.
* Bu ay sadece bunları aldım. Mesele zaten kitap almak değil doğru bir şekilde çalışmak. Kasım ayında da soru bankası almak niyetim. Tavsiyesi olan arkadaşlar varsa alırım bi dal :)
------Herkese iyi çalışmalar------

Eklentiler

• IMG_20181014_004409.jpg
    IMG_20181014_004409.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 137
X