- Konu Sahibi Uzunbirmasall
-
benimde gelinliğim hazır değil 6temmuz düğünüm 10 güne hazırlanıyor dıyo moda evi. Yurt dışından gelenler aylarca alınmıyor dıyo son dakkaya kadar kılo alıs verısler oluyor dıyor..Haziranda ise gelinlik nasıl hazır değil hala? Az kalmış ama..?
Yani güvendiğiniz bir yer varsa tabi on gün içinde de olabilecek birşey. Ben arkası ipli, ayarlanabilir olanlardan seçtim o yüzden kilo alıp verme çok sıkıntı olmayacak.benimde gelinliğim hazır değil 6temmuz düğünüm 10 güne hazırlanıyor dıyo moda evi. Yurt dışından gelenler aylarca alınmıyor dıyo son dakkaya kadar kılo alıs verısler oluyor dıyor..
Evet geçen hafta evimi yerleştirmeye gittim bir hafta öncesinde beyaz eşyam bile yoktu inanırmısın hiçbişeyimiz yoktu. Allah yardım etti yakın akrabalarımızdan her biri bir eksiğimi aldı bir günde herşeyim tamamlandı :) şimdi hazırlıklar tamam gün sayıyorum sizler neler yapıyorsunuzEv tuttunuz mu?gelinlik seçtiniz mi? Bende haziranda evleniyorum eşyalar tamam sadece. Yetişmeyecek diye korkuyorum. Bu arada hayırlı olsun
Aminnn :) gelinlik giyipte güzel olmayan bir kadın görmedim bu güne kadar :) diktiriyormusunuz kiraladınızmı öneriniz varmı belki okuyan fikir almak isteyen olurSelamlar..
Ben de Ağustos gelini olarak gelinliğimi seçtim bugün. İnanılmaz mutluyum ama yok böyle bir rahatlama.. Dilerim herkes istediği fiyat ve modelde gelinlik bulup aynı rahatlığı yaşar..
BEnde çiçeğimi kendim yaptım :) daha uyguna geliyor hemde hevesliyiz her detayda emek harcamak güzel bir his :) gelinlik seçerken napıcam diye düşünüyordum normaldede çok kararsız bir insanım ama inanın giydiğinizde işte bu diyorsunuz :)Gelinlik, damatlık ve davetiye eksik.
Gelin çiçeği ve tacı kendim yapacağım, çiçeklerimi belirledim, sipariş edip yapma işi var ama o çok keyifli olacak..
Düğün için mekan belirlendi, eşya ve ev hazır; o kadar.
Gelinlik seçme işi gözümü korkutuyor ki model vs var kafamda aslında.
Sen model bakmadın mı hiç?
Bende gelinliğimi modelimi seçtim ama sadece dikilmedi bekliyorum genelde arkası ipli yapıyorlar hayırlı olsun size deYani güvendiğiniz bir yer varsa tabi on gün içinde de olabilecek birşey. Ben arkası ipli, ayarlanabilir olanlardan seçtim o yüzden kilo alıp verme çok sıkıntı olmayacak.
Ben Kadıköy'de yaşıyorum ama düğünüm Mersin'de olacak. Kadıköy'de fiyatlar çok yüksek olduğu için Mersin'dan baktım. Kiralık hazır kalıp üzerinden araştırdım çünkü sürekli Mersin'e gelip prova yaptırma şansım yok.Aminnn :) gelinlik giyipte güzel olmayan bir kadın görmedim bu güne kadar :) diktiriyormusunuz kiraladınızmı öneriniz varmı belki okuyan fikir almak isteyen olur
Yok tatlım ben Mersinliyim zaten. Nişanlım da öyle. Ailelerimiz Mersin'de yaşıyor bu yüzden düğün Mersin'de olacak. Yoksa biz Kadıköy'de kurduk hayatımızı, ordan devam..canım mersinemi gelin gidiyorsun ben mersine gelin gidiyorummm :)
İstanbuldan gidiyoruz canım nişanlım oraya atandı bizde oraları çook beğendikk galiba dönmeyeceğiz hiç :)Yok tatlım ben Mersinliyim zaten. Nişanlım da öyle. Ailelerimiz Mersin'de yaşıyor bu yüzden düğün Mersin'de olacak. Yoksa biz Kadıköy'de kurduk hayatımızı, ordan devam..
Sen nereden Mersin'e gidiyorsun? Mersin güzeldir..
Çok mutlu olursunuz umarım.İstanbuldan gidiyoruz canım nişanlım oraya atandı bizde oraları çook beğendikk galiba dönmeyeceğiz hiç :)
bnmde 6 temmuz hangi şehirdesiniz acaba ?benimde gelinliğim hazır değil 6temmuz düğünüm 10 güne hazırlanıyor dıyo moda evi. Yurt dışından gelenler aylarca alınmıyor dıyo son dakkaya kadar kılo alıs verısler oluyor dıyor..
Istanbul sizbnmde 6 temmuz hangi şehirdesiniz acaba ?
Sağlık raporu Sağ lik ocagina gidiyosun kan veriyosun ordan verem savaşa gönderiyor sonuclari 2 3 güne alırsınız da temmuz sonuna çok zor gibi ben 1 senedir uğraşıyorum hala yetistiremedim hakkınızda hayırlısı olsunKızlar 3 ay içinde mutlaka evlenmemiş gerekiyor. Daha ne gelinlik ne saç hiçbir şey yok sadece kız tarafını çeyizleri var. O kadar heyecanlıyım ki neyi nasıl halletcez bilmiyorum. Daha gün bile almadık. Sağlık raporu işleri kaç günde oluyor tahmini kaç günde tarihi alırız? Nişanlım görevde haftaiçi denk gelmiyor nasıl halledicez bilemiyorum. Bu arada düğün yapmayacağım sadece nikah olacak. Öncesinde belki gelin hamamı yaparız. Sizce temmuz sonuna yetişir miyim
Cevabın için teşekkür ederim. Sorması ayıptır 1 yıldır ne hazırlığı yapıyorsun. Yanlış anlama neden bu kadar uzun sürdü onu merak ettim. Bir de bu kan verme işleminden sonra raporları tek başıma alabilir miyim yoksa onu da ikimizin mi alması gerekirSağlık raporu Sağ lik ocagina gidiyosun kan veriyosun ordan verem savaşa gönderiyor sonuclari 2 3 güne alırsınız da temmuz sonuna çok zor gibi ben 1 senedir uğraşıyorum hala yetistiremedim hakkınızda hayırlısı olsun
Sana veremeye bilirler ben ayrı nişanlım ayrı almıştı. Herseyi kendimiz yapıyoruz kendimiz ödüyoruz oyuzden bide ben evliliği düşünmeyen biriydim ceyizim dahi yoktu. Nişanlılık döneminden sonra aldim calisiyorum 1gun iznim var heryere herşeye biz kosuyoruz o yüzden uzun sürdüCevabın için teşekkür ederim. Sorması ayıptır 1 yıldır ne hazırlığı yapıyorsun. Yanlış anlama neden bu kadar uzun sürdü onu merak ettim. Bir de bu kan verme işleminden sonra raporları tek başıma alabilir miyim yoksa onu da ikimizin mi alması gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?