- 3 Ekim 2018
- 218
- 97
- 18
- 27
- Konu Sahibi Uzunbirmasall
-
Öncelikle hayırlı olsunMerhaba kızlar düğünüme 3 ay var haziran 8 de evleniyorum. hazırlıkları, ev düzme, yaşadığımız zorlukları paylaşalım. Biraz ben bahsedeyim :) çok zorluk çektik tek başımızada olsa bişeyleri başardık. Hikayemiz çok zorlu. Kayınpederimden çok çektim. Amaa geri sayıma az kaldı :) sizler neler yapıyorsunuz ne aşamadasınız :) haydi dertleşelim
Halloluyor bir şekilde :) bizde sadece tarihimizi aldık :) bir ayda hallediliyor herşey :) hayırlı olsun bu arada Rabbim hepimizin gönlüne göre versinÖncelikle hayırlı olsuninşallah iki cihanda da kutlu mesut bir yuvanız olur benim de 8. Ayda nasip olursa. Hazırlık olarak daha hiç bir şey yapmadım ama hallolur ya çok kasmıyorum
Amin inşallahHalloluyor bir şekilde :) bizde sadece tarihimizi aldık :) bir ayda hallediliyor herşey :) hayırlı olsun bu arada Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Henüz küçük ev aletlerimi tamamlamadık bizde onlar kız tarafındaki akrabalar hediye olarak getirir. Artık ne gelirse hediye sonuçta :)Tecrüben varsa yardımcı olur musun ? Elektrikli süpürge de hangi marka model iyidir
Selam. Ben yardımcı olayım Rowenta'nın torbasız makinesini kullanıyorum ben. Bir yıl önce aldım çok beğenerek kullanıyorum hala.Tecrüben varsa yardımcı olur musun ? Elektrikli süpürge de hangi marka model iyidir
Ev tuttunuz mu?gelinlik seçtiniz mi? Bende haziranda evleniyorum eşyalar tamam sadece. Yetişmeyecek diye korkuyorum. Bu arada hayırlı olsunMerhaba kızlar düğünüme 3 ay var haziran 8 de evleniyorum. hazırlıkları, ev düzme, yaşadığımız zorlukları paylaşalım. Biraz ben bahsedeyim :) çok zorluk çektik tek başımızada olsa bişeyleri başardık. Hikayemiz çok zorlu. Kayınpederimden çok çektim. Amaa geri sayıma az kaldı :) sizler neler yapıyorsunuz ne aşamadasınız :) haydi dertleşelim
Haziranda ise gelinlik nasıl hazır değil hala? Az kalmış ama..?Ev tuttunuz mu?gelinlik seçtiniz mi? Bende haziranda evleniyorum eşyalar tamam sadece. Yetişmeyecek diye korkuyorum. Bu arada hayırlı olsun
Nişanımda bir ayda dikip verdiler 2 kere provaya gitmiştim bu da öyle olur diye acele etmedik ama geç mi kaldık diyorsunHaziranda ise gelinlik nasıl hazır değil hala? Az kalmış ama..?
Tanıdığın gelinlikçi varsa tabi ki de geç değildir. Benimki ağustosta ama şimdiden stres yaptım.Nişanımda bir ayda dikip verdiler 2 kere provaya gitmiştim bu da öyle olur diye acele etmedik ama geç mi kaldık diyorsun
Model bile seçemedim gelinliğim hakkında 2 ayım kalmış hiçbir fikrim yokTanıdığın gelinlikçi varsa tabi ki de geç değildir. Benimki ağustosta ama şimdiden stres yaptım.
Gelinlik, damatlık ve davetiye eksik.Model bile seçemedim gelinliğim hakkında 2 ayım kalmış hiçbir fikrim yoksenin neler eksik? Herşey tamam mı
Baktım modellere ama çevremdekiler soğutuyor beğendiğim modellerden prenses yerine uzun olduğum için A kesim tercih edecektim annem teyzem karışıyor sanki onlar giyecek sen nasıl bir model düşünüyorsunGelinlik, damatlık ve davetiye eksik.
Gelin çiçeği ve tacı kendim yapacağım, çiçeklerimi belirledim, sipariş edip yapma işi var ama o çok keyifli olacak..
Düğün için mekan belirlendi, eşya ve ev hazır; o kadar.
Gelinlik seçme işi gözümü korkutuyor ki model vs var kafamda aslında.
Sen model bakmadın mı hiç?
Kimsenin sözüne kulak vermeden kendi istediğini yapmak lazım. Uzun boyun varsa prenses çok hoş durur. Ben minyon bir gelin olacağım. Ben de A kesim istiyorum. Böyle tül yoğun, uçuş uçuş bir model istiyorum. Şunlar gibi olabilir sanki..Baktım modellere ama çevremdekiler soğutuyor beğendiğim modellerden prenses yerine uzun olduğum için A kesim tercih edecektim annem teyzem karışıyor sanki onlar giyecek sen nasıl bir model düşünüyorsun
Ooo hayırlı olsun siz tamamlamışsınız biz daha ev işlerine başlamadık bile haziran sonu bizimde düğün15 Haziran’da gelin oluyorum kısmet olursa❤ Çok heyecanlıyım cokkkkev,mobilya,beyaz eşya,perdeler,çeyizler tamam sadece halılarım kaldı ay sonu mobilyalarımız geliyor onuda aradan çıkarıvericez artık Rabbim tüm yuva kuracak olanların yardımcısı olsun hepimiz kazasız belasız atlatalım insallah
Nişanlıma kalsa bizde baslayamazdık sanırım ben çok tezcanlıyım maalesef o yüzden hep başının etini yedim adamınOoo hayırlı olsun siz tamamlamışsınız biz daha ev işlerine başlamadık bile haziran sonu bizimde düğün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?