2019 gelinleri??

Uzunbirmasall

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
218
97
18
27
Merhaba kızlar düğünüme 3 ay var haziran 8 de evleniyorum. hazırlıkları, ev düzme, yaşadığımız zorlukları paylaşalım. Biraz ben bahsedeyim :) çok zorluk çektik tek başımızada olsa bişeyleri başardık. Hikayemiz çok zorlu. Kayınpederimden çok çektim. Amaa geri sayıma az kaldı :) sizler neler yapıyorsunuz ne aşamadasınız :) haydi dertleşelim

Öncelikle hayırlı olsun inşallah iki cihanda da kutlu mesut bir yuvanız olur benim de 8. Ayda nasip olursa. Hazırlık olarak daha hiç bir şey yapmadım ama hallolur ya çok kasmıyorum

Öncelikle hayırlı olsun inşallah iki cihanda da kutlu mesut bir yuvanız olur benim de 8. Ayda nasip olursa. Hazırlık olarak daha hiç bir şey yapmadım ama hallolur ya çok kasmıyorum
Halloluyor bir şekilde :) bizde sadece tarihimizi aldık :) bir ayda hallediliyor herşey :) hayırlı olsun bu arada Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

merhabalar öncelikle herkese şimdiden hayırlı olsun benim bir sorum olucak hazırlıklara başladık ve son evraklar kaldı nişanlımla ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve nikahımız nişanlımın ikamet ettiği şehirde kıyılacak sağlık raporu için aile hekimini tercih ettim ama devlette mi gitsem yoksa aile hekimine mi kararsız kaldım salı gidip kan vericez nişanlım yarın ben de salı gidicem devletten randevu alsam dahiliye den mi alıcam nereden alıcağımı bilemedim aile hekiminin de çok uğraştırdığıını söylediler ordan oraya yönlendiriyormuş aynı gün elimde olursa rapor daha çabuk olucak işlemlerimiz nüfus kayıt örneğini e devletten de çıkartabilirmişiz yada nikahı kıyacağımız belediyeden nişanlım nikah dairesine gidip nişanlımın bağlı bulunduğu belediyeden alınıcakmış bilgilerinizi yardımlarınızı bekliyorum sağlık raporunu ve muhtardan ikametgah kaydımı alıp kargo ile nişanlıma göndericem başvuruyu yapıcak inşallah

Siz olmadan tarih alamıyor vekalet vermeniz gerek. Umarım halletmişsinizdir biz aile hekiminden yaptık çok uzun sürmedi

Ev tuttunuz mu?gelinlik seçtiniz mi? Bende haziranda evleniyorum eşyalar tamam sadece. Yetişmeyecek diye korkuyorum. Bu arada hayırlı olsun

Model bile seçemedim gelinliğim hakkında 2 ayım kalmış hiçbir fikrim yok senin neler eksik? Herşey tamam mı
Gelinlik, damatlık ve davetiye eksik.
Gelin çiçeği ve tacı kendim yapacağım, çiçeklerimi belirledim, sipariş edip yapma işi var ama o çok keyifli olacak..
Düğün için mekan belirlendi, eşya ve ev hazır; o kadar.

Gelinlik seçme işi gözümü korkutuyor ki model vs var kafamda aslında.
Sen model bakmadın mı hiç?

Baktım modellere ama çevremdekiler soğutuyor beğendiğim modellerden prenses yerine uzun olduğum için A kesim tercih edecektim annem teyzem karışıyor sanki onlar giyecek sen nasıl bir model düşünüyorsun

Baktım modellere ama çevremdekiler soğutuyor beğendiğim modellerden prenses yerine uzun olduğum için A kesim tercih edecektim annem teyzem karışıyor sanki onlar giyecek sen nasıl bir model düşünüyorsun
Kimsenin sözüne kulak vermeden kendi istediğini yapmak lazım. Uzun boyun varsa prenses çok hoş durur. Ben minyon bir gelin olacağım. Ben de A kesim istiyorum. Böyle tül yoğun, uçuş uçuş bir model istiyorum. Şunlar gibi olabilir sanki..

Eklentiler

• 46b4b76ec6f2617529f80f7cc6af21e8.jpg
    114,8 KB · Görüntüleme: 42
  • 4cf188e5d3e5c8349285905ce537c3c9.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 34
  • 5272b4d515c8b5894ae35579e982b57f.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 37
15 Haziran’da gelin oluyorum kısmet olursa Çok heyecanlıyım cokkkk ev,mobilya,beyaz eşya,perdeler,çeyizler tamam sadece halılarım kaldı ay sonu mobilyalarımız geliyor onuda aradan çıkarıvericez artık Rabbim tüm yuva kuracak olanların yardımcısı olsun hepimiz kazasız belasız atlatalım insallah

Ooo hayırlı olsun siz tamamlamışsınız biz daha ev işlerine başlamadık bile haziran sonu bizimde düğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…