Gebeliğe Hazırlık 2019 Gebeliğe hazırlık tedavi zamanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ilha

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
18
8
6
Merhaba arkadaşlar daha önce de belirtmiştim başka bir konu başlığında 15 aylık evliyim pco var malum artık bir çok kadında olan hastalık ... Çocuk istiyoruz ama Baktık ki kendi haline bırakınca minik yavrucak bize gelmiyor biraz olaya el atalım dedik :) doktora gitmeye başladık sizlerin doktor tecrübelerini alalım biraz da :)

Merhaba, bende 5 aydır deniyorum çikolata kistim var. tek önerim sürekli doktor değiştirmeyin insanın aklı çok karışıyor. Bir doktorun takip etmesi çok daha iyi :)

Merhaba, bende 5 aydır deniyorum çikolata kistim var. tek önerim sürekli doktor değiştirmeyin insanın aklı çok karışıyor. Bir doktorun takip etmesi çok daha iyi :)
Bende şimdi bir doktora başladım benden bir süre istedi doktor ama etrafımdakiler şimdiden değiştir o doktoru demeye başladılar :) bakalım biraz deneyeceğim sizin nasıl gidiyor

deneyerek devam ediyoruz işte :) genelde doktorlar bir problem yoksa 1 sene bekletiyorlar. pko ve çikolata kistinde de 6 ay deneme öneriyorlar. Ama hemen bebek istiyorsanız bence yumurta takibine başlayın. pkolularda yumurtlama günü çok farklılık gösterebiliyor. Ya da ovülasyon testleriyle takip edebilirsiniz. Yakın zamanda pkolu bir arkadaşım doğum yaptı bu arada :)

Bende şimdi bir doktora başladım benden bir süre istedi doktor ama etrafımdakiler şimdiden değiştir o doktoru demeye başladılar :) bakalım biraz deneyeceğim sizin nasıl gidiyor

Yeni
deneyerek devam ediyoruz işte :) genelde doktorlar bir problem yoksa 1 sene bekletiyorlar. pko ve çikolata kistinde de 6 ay deneme öneriyorlar. Ama hemen bebek istiyorsanız bence yumurta takibine başlayın. pkolularda yumurtlama günü çok farklılık gösterebiliyor. Ya da ovülasyon testleriyle takip edebilirsiniz. Yakın zamanda pkolu bir arkadaşım doğum yaptı bu arada :)

Yaaa arkadaşınız adına çok sevindim benim yumurtlama takibimi yapmam çok zor nadir oluyormuş çünkü mecburen 6 ay tedavi sürecini bekleyeceğim Rabbim size de bize de en erken zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bütün uzuvları yerinde hayırlı bir evlat nasip etsin

Ne güzel dua ettiniz amin her isteyenin inşallah. Ama ovülasyon testleri ucuz oluyor netten alıp kendiniz de takip edebilirsiniz çok basit .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…