- 27 Aralık 2018
- 48
- 5
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun, sağlıkla devam edin insallahBayanlar biz de keselerimizi gördük 5+3 deyiz
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşBayanlar biz de keselerimizi gördük 5+3 deyiz
Kan degerinden birşey demiyorlar genelde canım belli olmuyor, benim bat 3 gün geçtiğinde 1000 den buyuktu ama önce tek kese 9 gün sonra iki tane gördük. Hayirli olsun hamileliginiz saglikli geçsinkızlar merhaba , 7 ocakta betahcg 115 çıkmıştı dün yani aradan 4 gün geçtiğinde 1000 üzerindeydi. doktor ikiz gebelik olabilir dedi ama henüz keseyi görmedik. kan değerlerinden gebeliğinin ikiz olduğunu anlaya var mı acaba
Hayırlısı bakalım :) Amin herkesinkini inşallahKan degerinden birşey demiyorlar genelde canım belli olmuyor, benim bat 3 gün geçtiğinde 1000 den buyuktu ama önce tek kese 9 gün sonra iki tane gördük. Hayirli olsun hamileliginiz saglikli geçsin
Hayırli olsun canım, ben pek detaylı bilmiyorum hangi gün kaçtı epey de rahat biri olduğum için :)) ama bat iki gün gectikten sonra tek tahlil yaptırdım 1000 den buyuk yazıyordu net sayı da yazmiyordu.Merhaba Arkadaslar, bende 2 yumurta ile asilama yoluyla hamile kaldim. bata 1 gün kala 132 cikti beta hcg. sizlerde beta kacti aceba?
cok tsk ederim canim, hayirlisi olur insallah hepimiz hakkinda. cvp verdigin icin saol arkadasim. bekleyip görecegiz, saglikli gelissinlerde, baska birsey istemiyor insan.Hayırli olsun canım, ben pek detaylı bilmiyorum hangi gün kaçtı epey de rahat biri olduğum için :)) ama bat iki gün gectikten sonra tek tahlil yaptırdım 1000 den buyuk yazıyordu net sayı da yazmiyordu.
Amin canım inşallah sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler olsuncok tsk ederim canim, hayirlisi olur insallah hepimiz hakkinda. cvp verdigin icin saol arkadasim. bekleyip görecegiz, saglikli gelissinlerde, baska birsey istemiyor insan.
amin cok tsk ederim canim. allah razi olsun. cümlemize ins. kac haftaliksin ?Amin canım inşallah sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler olsun
Bugün 11+5 deyiz canim. Yani 12 bitecek bir gün sonra. Yarın kontrolumuz var bebekler iyidir umarımamin cok tsk ederim canim. allah razi olsun. cümlemize ins. kac haftaliksin ?
Masallah canim,icini ferah tut insallah iyilerdir.bende daha cok Yeni ins hersey güzel giderBugün 11+5 deyiz canim. Yani 12 bitecek bir gün sonra. Yarın kontrolumuz var bebekler iyidir umarım
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canim. Bir an önce de evinize geçersiniz inşallahSelam kızlar herkese iyi Günaydın
Dun doktor randevumdan geldim.
Haftaya pazartesi 36+0 da doğum için gün verdi doktorum genel anestezi ile sezeryan olacak inşaallah sağlıkla sıhhatle ucumuzde kurtuluruz. Dualarinizi eksik etmeyin Allah hepimize sağ salim kolay doğum nasip etsin inşaallah ☺
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canim. Bir an önce de evinize geçersiniz inşallah
Benim hiç fikrim yok henüz canım belki I Ilknurnecip önceden almıştır o bize fikir verebilirmerhaba, ikiz bebek arabası olarak neyi tercih ettiniz?
Benim hiç fikrim yok henüz canım belki I Ilknurnecip önceden almıştır o bize fikir verebilir