2019 da Doğum Yapacak Tüp Bebek Hamişleri, Gelin Beraber Gün Sayalım :)

Kız senin eşin yine mama falan veriyor benimki hayatta veremez kucağına alıyor çocuğu yamuk tutuyor 😕😕hiç beceremyor hiç
Benimkide ilk cocukta tutamadi ama bunlarda annem tutmak zorundasin hastaneye vs. Geliyosunuz tek basina dikisli kadin nasil tasisin ikisini diye uyardi hastaneden beri tutma isini gelistirdi 😂

Milletin cocugu uyur yaninda top patlatsan duymaz. Benimkiler besigin yanindan gectigim ruzgarla kalkiyo hay Allahim deli olucam. Besigi cocugun odasina koyup kara perdeleri cekip aticam onlari kendi kendilerine uyusunlar isik mi rahatsiz ediyo noluyo anlamadim

Bu bebeklerin, çocukların uykuyla derdi ne yaaa. Uyursak bişeyler kaçırırız diye mi korkuyorlar anlamadım ki😅 keşke biri de bizi uyutmaya çalışsa
Beni birinin uyutmasina da gerek Yok git uyu azck dese yeter yani oda yok kızımla uyuyor kızımla uyanıyoruz😊 bebekler uyur derler gazida yok sürekli göğsümde olmak istiyor doktor 3 ay böyle olur dedi normalmis yani.

Benimkide ilk cocukta tutamadi ama bunlarda annem tutmak zorundasin hastaneye vs. Geliyosunuz tek basina dikisli kadin nasil tasisin ikisini diye uyardi hastaneden beri tutma isini gelistirdi 😂
Mecbur olacaklar illa bizimki geçen annesine diyorki valla sabaha kadar ses duymadım benim hanım kalkıyor emziriyor uyutuyor bana gerek bile kalmıyor 😏😏 sana gerek varda ben atraksiyon istemiyorum ondan rahatsın dedim 😂

Milletin cocugu uyur yaninda top patlatsan duymaz. Benimkiler besigin yanindan gectigim ruzgarla kalkiyo hay Allahim deli olucam. Besigi cocugun odasina koyup kara perdeleri cekip aticam onlari kendi kendilerine uyusunlar isik mi rahatsiz ediyo noluyo anlamadim
Derin uykuya gecemiyolar canım benimkide aynı kucagmda memede uyuyor derin yatağına koyuyorum üstünü orterken uyanıyor adeta😏

Ne oldu bilmeden bizimde değişti valla millet çocuğunu banyo yaptırır uyur benim bildiğim bizimki banyodan sonra uyumuyor misal değişigiz😂
Dün eşim bizim odada yattı, işe gidecek. Bende ana kucağını alıp cocuk odasına geçtim. Dogdugundan beri bizim odada yatıyordu oglum. Cocuk odasına geçince tüm gün uyuyamadı. Odayı yabancıladı. Babayı yine çocuk odasına atacağız galiba 🤣🤣

Derin uykuya gecemiyolar canım benimkide aynı kucagmda memede uyuyor derin yatağına koyuyorum üstünü orterken uyanıyor adeta😏
Kiz benimkiler gozleri acik uyumayi gelistirdi. Bildigin gozleri acik etrafa bakiyoken uyuyolar az fiyildesem uyaniyolar 😂 kafayi yedirtirler. 5 bucuktan beri 1 saat uyuyayim diye kirk takla attim bi biri agliyo bi digeri neyin gazidir bu ne yediler cikartamiyolar ikil ikil olmadi ciyak ciyak. Birini yanima alsam digeri basliyo aglamaya hep

ShinSeGi ShinSeGi canm Merhaba ben bu Beşikte karar kildm sen ne düşünüyorsun buldn mu aceba

Eklentiler

• IMG-20190722-WA0058.jpg
    IMG-20190722-WA0058.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 32
merhaba hanımlar, ben ikiz gebelik yaşıyorum 28. haftadayım. Bu hafta aşırı derecede kasılmalar yaşıyorum 1 saat 45 dk ve 20 dk da bir gelen karın gerilmesi tek taraf bazen çift taraftan. Bebekler de aşırı hareketli. Korkuyorum erken doğum riski oluşur diye. Karnıma sığmayacaklar gibi geliyor. Sıkışacaklar gibib hissettiriyorlar. Sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz? Çalışıyorum iznim için 2 hftam var daha ama ilk kez bu hafta çok zorlandığımı hissettim. lütfen benzer yaşayanlar varsa bilgi verebilir mi banada?

Kiz benimkiler gozleri acik uyumayi gelistirdi. Bildigin gozleri acik etrafa bakiyoken uyuyolar az fiyildesem uyaniyolar 😂 kafayi yedirtirler. 5 bucuktan beri 1 saat uyuyayim diye kirk takla attim bi biri agliyo bi digeri neyin gazidir bu ne yediler cikartamiyolar ikil ikil olmadi ciyak ciyak. Birini yanima alsam digeri basliyo aglamaya hep
Aaa gözleri açık uyuma bizdede var tilki uykusu bizimkilerinki😂 olurya annemiz uyursa uyutmayalim diye 😊👶👶

ShinSeGi ShinSeGi canm Merhaba ben bu Beşikte karar kildm sen ne düşünüyorsun buldn mu aceba
Çok güzelmiş canım 👍🏻 hangi marka model bu? Ben de bu tip beşiklere bakıyorum. Yatağı da geliyormuş içinde ama bazısı yatağını beğenmemiş gerçekten de çok ince görünüyor ayrıca yatak almamız gerekir mi ki?

X