Yok malesef☹☹8 aylık evliyim istiyoruz olmuyorHayirlisi Insallah olmicaksada Allah ogluma saglikli güzel ömür versin nasip.sizin varmi evladiniz ?
Evet ovulasyon testini fe yaptim 8 aydir karar vemisiz evlendigimiz aydan beri istiyoruz ama olmuyor 8.ayima girdim bu ayda 3 gun gecti adetim dedim hamileyimdir ama negatif sonra adet oldum hakkimizda hayırlısı tabi bekliyoruz büyük bi sabırlaEvlendiginiz aydan berimi istiorsunuz yoksa yenimi Karar verdiniz? Benim ilk cocuk 3 ay Sonra tutmustu ayni adet agrilarim oldu 2 gün gecmisti adetimden hic hesaplamamistim ve sigara icen biriydim testi yaptigim aksam biraktim sigarayi ogünden beri agzima sürmedim.hakkinizda hayirlisi olsun Insallah Allah en kisa zamanda Hayirli saglikli bi evlat nasip etsin.yumurtlama günlerini hesapliomusunuz
Gittim doktora dedi 1 seneni doldur gel sinir oldum daha gitmedim öyle tabiki hayırlısı Rabbim nasip eder insAllah isteyen herkeseHayirlisi olsun Allah büyük kimsenin Kucagini bos birakmasin Insallah.Ben bi dua ediodum hamile kalmak istiyenler Icin tavsiye etmislerdi ken-zül ars duasi ilk cocugumdada okurdum hep,Benimde daha var adetime Ama agrilarim var adet sancilari bikac gündür galiba Benimde tutmadi buayda yapicak bisey Yok elbet zamani vardir.doktora gittinmi bisey önerdimi ?
Amin canım benim de adet ağrısına benzer ağrım olmuştu galiba o zaman yerleşiyor inşallah senin de öyledir. 4 gün sonra yapabilirsin bence testi buraya da at bakalım canımAllah bagislasin ömrü güzel olsun Insallah evlatlarimizin. Insallah en kisa zamanda hamile Kaliriz Ben baya bekledim ikinci Icin maddi durumlardan dolayi.merakla bekliorum adet günümü agrilarim hala var aceba tutunmayami calisior diyorum Ama heveslenmek istemiorum Dün test alacaktim geri biraktim günüm gecmeden yapmak istemiorum 6gün var
İnşallah canım inşallah beklenti içerisine girdin mi olmuyor ne zaman kafaya takmadım o zaman geldi minik oğlum sabırsızlıkla testini bekliyormuş ben de acaba hemen olur mu yoksa gene çok bekler miyim diye merak ediyorum. Oğluma senede hamile kalabilmiştim. Hayırlısıyla çok beklemeyi inşallah Bi de kız olursa ne, mutluBugün Test aldim Ama suan yapmicam pazartesini beklemeyi düsünüyorum.biryandan diyorum Bukadar cabuk olabilirmiki herkes aylarca ugrasiyor belirsizlik cok can slklcl nekadar düsünmek istemesemde Yine düsünüyorum herseyin Hayirlisi.tamam canim testi paylasirim bütün bu hissetiklerim piskolojik diye tahminde ediorum cok fazla ümitlenmek büyük hayal kirikligi yaratio. Bitane evladim var cok sükür herzaman sükrediorum Ama Insallah Allah bi kardes nasip eder oglusuma
Daha 5 gün var varsa bile daha idrara geçmemiş olabilir umudunu yitirme çok da umut etme hayırlı zamanda gelsin miniğinInsallah canim ablam dayanamadi 4-5 gün erken gebelik testini yaptirdi negativ cikti. Bugünle beraber 5gün var adetime suan bitti buayki umudum
İyi düşünmüşsün ne zaman olacağı belli değil o yüzden oluruna bırak Rabbım bilir vereceği zamanıKismet Artik canim Bu belirtiler cok yaniltici bence günün gecmesini beklemek en iyisi sabirla napalim olmazsada olmaz buayda Allah büyük onunda bi zamani vardir. Aslinda esim tatilden Sonra basliyalim demisti hemen tutarsa izine zor gideriz diyordu tr ici sorun olmazdi Belki Ama almanyadan gelioruz ordan oraya aktarmalar yorucu olur Diye. Ama Hemen tutmuyo iste o yüzden Ben beklemek istemedim
Ankara dayım ben canım ismi de Kerem oğluşumun sen aslen nerelisin senin oğluşunun ismi neSen nerden yaziyorsun canim ? Oglusunun ismi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?