Cnm Bn bu ay için kullandım umarım güzel sonuçlar alıcam
Hiç canım doktorun dediği gunlerde olmasa bıle Bı kaç günü degerlendırdık bklm nasipte varsa olucak fır sen nasılsın bebiş nasılMerhaba kuzum nasılsın n’aptın
R4bi4 canım n’aptın hsg için doktora gittin mi yada ne zaman gideceksin
Saol kuzum bnım iki yumurta gelişti biri 20 diğeri 21 inş olur kuzum rabbim hepimize nasıp etsinAyyy insallah güzel sonuclar alırsın merakla bekliyorm
İnşallah o gün gelmiştir kuzum bekleyişin son bulur inşallahHiç canım doktorun dediği gunlerde olmasa bıle Bı kaç günü degerlendırdık bklm nasipte varsa olucak fır sen nasılsın bebiş nasıl
aa çektirdin mi canım nasıl geçtiR4bi4 canim bende bugun oldum hsg adetim bitmisti.
Kuzum bnım rabbim senden razı olsun çok tşk ederim.. İnş cnm ya rabbim hepimizin yüzünü güldürsün .. Sanada sağ sağlım kucağına almayı nasip etsinİnşallah o gün gelmiştir kuzum bekleyişin son bulur inşallahiyiyim kuzum çok şükür bebekte iyidir inşallah:)
Merhaba balım sabah gidicem kısmet olursa. O da hsg isterse doktor. Kv de gelmek istiyor vah malamıneMerhaba kuzum nasılsın n’aptın
R4bi4 canım n’aptın hsg için doktora gittin mi yada ne zaman gideceksin
Amin canım ...cümlemizden razı olsun inşallah canım benim kendim kadar istiyorum sizin içinde İnan insan nasıl bi duygu olduğunu bildiği için kendinden ayrı tutamıyor inşallah hepimizin hasreti en yakın zamanda güzel sonla bitsinKuzum bnım rabbim senden razı olsun çok tşk ederim.. İnş cnm ya rabbim hepimizin yüzünü güldürsün .. Sanada sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin
Seni merakla takip ediyorum canımİyi akşamlar kızlar bu gece gecikmenin 3.günü olacak.Öğle arası yemek yedim midem bulandı.Akşam eve geldim yemek yedim ve direk yattım karnım davul gibi sürekli halsizlik.Çarşamba gunu kan vereceğim nasipse
nerelisin sen rabia malamıne falanMerhaba balım sabah gidicem kısmet olursa. O da hsg isterse doktor. Kv de gelmek istiyor vah malamıne
Sen nasılsın canım ,tatil için nereye gittin :)
Eşin konuşacaktı canım noldu fayda etmedi mi ? Doktor istemese de sen iste kuzum gerçi 1 yıl diyince ister muhtemelen.. ben iyiyim kuzum nevşehirdeyiz burası çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorumMerhaba balım sabah gidicem kısmet olursa. O da hsg isterse doktor. Kv de gelmek istiyor vah malamıne
Ya gelecek ya gelecek yani:))Merhaba balım sabah gidicem kısmet olursa. O da hsg isterse doktor. Kv de gelmek istiyor vah malamıne
Eşim doğulu onun dilinde konuştum :)nerelisin sen rabia malamıne falan
Eşim doğulu onun dilinde konuştum :)
ama biz de zazayız =)
Eşin konuşacaktı canım noldu fayda etmedi mi ? Doktor istemese de sen iste kuzum gerçi 1 yıl diyince ister muhtemelen.. ben iyiyim kuzum nevşehirdeyiz burası çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum
Evet kuzum biz de kürdüz ama eşimle dillerimiz farklı :) Sen nerelisin balım :)zaza da kürttür canım :) sende eşin de hemşerimsiniz ay nasıl mutlu oldum
Aynen dilleri farklı oluyor. Ben urfalıyım canım annem arap babam kürt ama annemin maşallahı var her dili konuşur ama ne yazıkki ona çekmemişim :)Evet kuzum biz de kürdüz ama eşimle dillerimiz farklı :) Sen nerelisin balım :)
İptal edicem Randevuyu gelirse canım. Ay resmen bunalıma giricemYa gelecek ya gelecek yani:))
Haberdar edeceğim ben de gelişmelerden canım
Valla konuşmak da bi ayrı güzel balım :) ben doğulu değilim ama işte Ankarada kürt bi ilçe var oralıyız ailece :)Aynen dilleri farklı oluyor. Ben urfalıyım canım annem arap babam kürt ama annemin maşallahı var her dili konuşur ama ne yazıkki ona çekmemişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?