Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar bu gece gecikmenin 3.günü olacak.Öğle arası yemek yedim midem bulandı.Akşam eve geldim yemek yedim ve direk yattım karnım davul gibi sürekli halsizlik.Çarşamba gunu kan vereceğim nasipse

İnşallah o gün gelmiştir kuzum bekleyişin son bulur inşallah iyiyim kuzum çok şükür bebekte iyidir inşallah:)
Kuzum bnım rabbim senden razı olsun çok tşk ederim.. İnş cnm ya rabbim hepimizin yüzünü güldürsün .. Sanada sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin

Merhaba kuzum nasılsın n’aptın

R4bi4 canım n’aptın hsg için doktora gittin mi yada ne zaman gideceksin
Merhaba balım sabah gidicem kısmet olursa. O da hsg isterse doktor. Kv de gelmek istiyor vah malamıne
Sen nasılsın canım ,tatil için nereye gittin :)

Kuzum bnım rabbim senden razı olsun çok tşk ederim.. İnş cnm ya rabbim hepimizin yüzünü güldürsün .. Sanada sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin
Amin canım ...cümlemizden razı olsun inşallah canım benim kendim kadar istiyorum sizin içinde İnan insan nasıl bi duygu olduğunu bildiği için kendinden ayrı tutamıyor inşallah hepimizin hasreti en yakın zamanda güzel sonla bitsin

Seni merakla takip ediyorum canım

Merhaba balım sabah gidicem kısmet olursa. O da hsg isterse doktor. Kv de gelmek istiyor vah malamıne
Sen nasılsın canım ,tatil için nereye gittin :)
Eşin konuşacaktı canım noldu fayda etmedi mi ? Doktor istemese de sen iste kuzum gerçi 1 yıl diyince ister muhtemelen.. ben iyiyim kuzum nevşehirdeyiz burası çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum

Eşin konuşacaktı canım noldu fayda etmedi mi ? Doktor istemese de sen iste kuzum gerçi 1 yıl diyince ister muhtemelen.. ben iyiyim kuzum nevşehirdeyiz burası çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum

Adamcağız utana sıkıla söylemeye çalıştı , Yarın kendimi sağ salim hastaneye atayım da Eşim erkenden derse gidiyor yoksa onunla çıkardım.

Valla oralar müthiş gitmiştim kuzum balayına :)

Son düzenleme:
Aynen dilleri farklı oluyor. Ben urfalıyım canım annem arap babam kürt ama annemin maşallahı var her dili konuşur ama ne yazıkki ona çekmemişim :)
Valla konuşmak da bi ayrı güzel balım :) ben doğulu değilim ama işte Ankarada kürt bi ilçe var oralıyız ailece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…