Kv’ye selamlarKızlar günaydın, mutlu pazarlar :) ben kv'deyim ara sıra girerim kendinize iyi bakın :) öptüm hepinizi
Bat 3 ekimse yumurtlama gunlerindesin bel agrin o yuzdn olablr bn de ayni donemdeym ara ara bnde de oluyo agri. Benm de bat4Benm bat 3 ekim.. bir hafta daha bekleyip bi erken test yaparım heral :) bel ağrım aynen devAm
GünaydınnGünaydın. Mutlu pazarlar.
Mrb canım ben 8 günüm geçtikten sonra öğrenmiştim 3 gün geçtiğinde bile negatifti inşallah senin de öyle bisey olmuşturGünaydın kızlar tekrardan.
Mide bulantısı devam ediyor regl yok test negatif bat 1 gün gecikti.Henüz idrar testi için erken olabilir mi bir ihtimal
Ay inşallah canım.Regl gelecekse de bir an önce başlasın durumuna geliyor insan stres de yapmamayım diyorum ama elde mi:)Bekleyeyim bakalımMrb canım ben 8 günüm geçtikten sonra öğrenmiştim 3 gün geçtiğinde bile negatifti inşallah senin de öyle bisey olmuştur
Senin var mı bebeğinAy inşallah canım.Regl gelecekse de bir an önce başlasın durumuna geliyor insan stres de yapmamayım diyorum ama elde mi:)Bekleyeyim bakalım
Tamm kuzum çok saol degerlendiriyoruz bu hafta bakalım inş olurBalım benim bildiğim kadarıyla ağrılar bittiği zaman çatlamış oluyor. ağrı olduğu zaman çatlamak üzeredir. ama yine de seni yanıltmayayım sen değerlendir canım. burda okuduklarımı söyledim :)
Ya ben bişey sorabilirmiyim internette yumurtlamadan 14 gün sonra lekelenme plursa adet 7-9gün sonra olursa yerleşme diyo.benim yumurtlamanın 9. Günü akıntı başladı bu ne demek acabaa.yani yumurtlamadan 14 gün sonra gelmek zorundamı adetAllah seni
Selamlar şimdi senin yazını okurken umutlandm batıma 2 gün var ve dün eczane testi yaptm negatif cıktı bir daha ay inşallah diye dusunurken adetin 8. Günü demek ki geç döllenme olmuş ancak kanına karismis ay darısı basimiza senin adına çok çok aevindimMrb canım ben 8 günüm geçtikten sonra öğrenmiştim 3 gün geçtiğinde bile negatifti inşallah senin de öyle bisey olmuştur
Aynen ben de:)kırmızılar gelene kadar umut hep var:)senin gününe varmış canım ben 1 gün gecikince negatifı gördüm işte yine de bir umut:)Selamlar şimdi senin yazını okurken umutlandm batıma 2 gün var ve dün eczane testi yaptm negatif cıktı bir daha ay inşallah diye dusunurken adetin 8. Günü demek ki geç döllenme olmuş ancak kanına karismis ay darısı basimiza senin adına çok çok aevindim
Canm bende öyle düşündüm ovülasyon testi yaptım 3-4 gün üst üste ama yakalayamadım akıntımda bitti.sanırım erken oldu bu ay yumurtlama bikaçgün..ben akıntımdan anlıyorum o dönemi.. allahtan o süreci değerlendirdik sonrasında yoğun kasık bel ağrısı aklıma döllenmeyi getirdiBat 3 ekimse yumurtlama gunlerindesin bel agrin o yuzdn olablr bn de ayni donemdeym ara ara bnde de oluyo agri. Benm de bat4
En garanti kan testi canm.. 3 ay evvel kimyasal gebelik geçirdim. Adetim 5 gün geçti idrar da çıkmadı. 6. Gün kan testinde çıkmıştı. İdrar da kimisinde adet geçikmeden çıkıyo kimisinde adet üstünden 10 günde geçse silik felen çıkıyo. İmkanın varsa kan testi yaptırGünaydın kızlar tekrardan.
Mide bulantısı devam ediyor regl yok test negatif bat 1 gün gecikti.Henüz idrar testi için erken olabilir mi bir ihtimal
idrarda geç çıkabiliyor biraz daha bekle bakalım:)Aynen ben de:)kırmızılar gelene kadar umut hep var:)senin gününe varmış canım ben 1 gün gecikince negatifı gördüm işte yine de bir umut:)
Yasadıgim yerde ozel hastane olsa hemen giderim de anca h.içi sağlık ocağına giderim.Dediğin gibi canım baktım regl başlamıyor direk kan veririm zaten önceden de daha test yapmam diyordum işte dayanamadimEn garanti kan testi canm.. 3 ay evvel kimyasal gebelik geçirdim. Adetim 5 gün geçti idrar da çıkmadı. 6. Gün kan testinde çıkmıştı. İdrar da kimisinde adet geçikmeden çıkıyo kimisinde adet üstünden 10 günde geçse silik felen çıkıyo. İmkanın varsa kan testi yaptır
Aslında bu testleri hiç almamak lazımidrarda geç çıkabiliyor biraz daha bekle bakalım:)
benim de 1 gün geçti olmadım daha ama çatşamba kan testinde nefatif çıkmıştı
Evet ben zaten regl geçmeden yapmazdım ama hastaneye gittiğimde onu da yaptırayım yapayım dedim, pişman oldum zaten sonra da... Yani kan testinde bile bence regli beklemek lazım.Aslında bu testleri hiç almamak lazım
Kimisinde kanda bile çıkmayıp sonra çıkmış.Ah o istisnalardan olabilsek keşke
Var canım yani daha doğmadı 4 aylık olduk sağlıkla doğar Inşallah sizlere de allahım en kısa zamanda nasip etsin allahım isteyen herkese bende 1 yıl dan fazla bekledimSenin var mı bebeğin
Amin insallah en kısa zamanda siz de kavuşun minnoslara hep başkaların da okurken benim başıma gelmez diyordum geldi ve o kadar umudum bitmişti ki 8 gün geçmesine rağmen bile kan testi yapmaya gitmiyorum eşim zorla götürdü;-)Evet geç döllenme olmuştu canım dualarım hep sizlerle çünkü çok iyi anlıyorum sizi isteyen herkes anne olsun inşallah.Selamlar şimdi senin yazını okurken umutlandm batıma 2 gün var ve dün eczane testi yaptm negatif cıktı bir daha ay inşallah diye dusunurken adetin 8. Günü demek ki geç döllenme olmuş ancak kanına karismis ay darısı basimiza senin adına çok çok aevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?