Bu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )
Ağustos Anneleri
1- @Blankinfinity
2- @__BADE__
3- @zynpzn8989
4- @fulias
5- @_LiteraRy_
6- @_D_O_
Eylül Anneleri (Listeye Girmek Hayırlısıyla Herkese Nasip Olsun İnşaallah)
1- @siirkiz
2- @Mertege123
3- [SIZE=4]@Krmzblk[/SIZE]
4- @Cruelangel
5- @Sivilhulk
6- @Fairytale35
7- @Zeyah3917
Not : Kızlar Listeyi Düzenledim. İsmini Yazmadığım Bildirebilir Mi :)
Anne Adaylarımız
@balbocegi35 20 Eylül
Svdmsvdm 20 Eylül
K Kbra2214 22 Eylül
isis 22 Eylül
@turko2727 23 Eylül
B blanche_ea 24 Eylül
@AlessiaLeon 26 Eylül
@whiterabbit88 27 Eylül
@Eaglemarbling 28 Eylül
@yildizprm 29 Eylül
@Kurumus-Maskara 29 Eylül
@KainattaBirZerre 30 Eylül
@Erolummm 1 Ekim
@Bestblondie 1 Ekim
@hiranur3419 2 Ekim
@papatyam67 4 Ekim
@1melegimolsun 5 Ekim
@limoncicegi41 5 Ekim
@giustizia_ 6 Ekim
MLKn 7 Ekim
@SedaGretchen 7 Ekim
@teacheralla 8 Ekim
@10N 10 Ekim
@Masalim17 11 Ekim
@papatyakokankadin 11 Ekim
@MrsRed 13 Ekim
@H E 13 Ekim
@Umithepvar 14 Ekim
@Greensey 15 Ekim
@AleooVeraa 16 Ekim
R4bi4 18 Ekim
@birgaripedacik 19 Ekim
@cigdemengin 20 Ekim
@_Thalia_ 20 Ekim
@17platon17 24 Ekim
Aynı benimde öyledir ama bu kadar erken çıkmazdı.. İnşallah belirtidir o zaman :) çok da böyle her şeye dikkat etmemeye çalışıyorum ama ister istemez insan takılıyor psikolojik olarakBenim regl öncesi 1 tane sivilce çıkar mutlaka ama belirtiler arasinda diye duymuştum dogruysa tabi.İnşallah belirtidir o kadar çok isteyince en ufak bir degisiklikten medet umuyorum ben.hayırlısı
Aramıza hoş geldin canım :) Çok teşekkür ederim :) Topiğimiz sana hayır getirsin inşaallah, aşılaman tutmuştur Allahın izniyleR4bi4 Benide eklermisin bat 4 ekim iki gün önce aşılama yapıldı
Bu arada maşallah gördüğüm en güzel ve düzenli liste uğur getirsin inş tüm bekleyenlere
Evet sadece bir iki gün oynar ama belli eder kendini hep
Mesela kaç gibi canım :)))Kız ben seni faha büyük tahmin ediyordum
Kuzum nasılsın var mı gelen giden :)Günaydın kızlar bugün bat ne gelen var ne de geleceğine dair sinyal.Bugun bekleyeyim gecikmeli gelebilir.Yarın test yapayım insallah
Ah bu kocalar. Sürekli mi bir anlaşmazlık var yoksa arada bir mi oluyor canım.Pek değerlendirmiş sayılmam. Aramız yok. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Sizden güzel haberler duyarım inşallah. Hobi olarak takibe devam
Günaydın kızlar bel ve kasık ağrım hafifledi biraz ama sık idrara çıkma başladı sanırım. Sabah 8 de kalktım kocama işe yolladım saat 11 e kadar 3 defa gittim :) fakirin ekmeği umut işte buna bile seviniyo insan
Yapmadm canim bu ay bi calisma olmadi zaten 2 yada 3 kere oldu o yuDen umudumda yok
Kızlar mrb yaa birsey sorsam Bnim çok ağrım var rahimde ve kasıkta bırde yanlarıma bıcak saplanıyor sanki muhtemelen iğnedendir ... Asıl sorum perşembe günü saat sabah 10 da iğne yapıldı ... Uzayan akıntıyı tam emın olmamakla birlikte şimdi gördüm normal mi bu yoksa iğne oldum dıye o akıntıyı aramamak mı lazım
Kapıldım bile galibaa :) hayırlısı olsun hakkımızda
Kuzucuklar ceviz suyu kuru varmis duydunuzmu :)))) kurlerle kafayi bozan ben
Selam kızlar ben hala adet olmadım ama sarımsız yumurta akı gibi bir akıntım var yoğun...
Kızlar ultra erken testler varya sizce ne zaman yapılmalı?? Adet gecikince mi yoksa öncesinde sonuç verir mi
Sanırım öyle oluyor kuzum süreç hızlanıyormuş klomen kullanıncaKi zlar bu ay ilk kez klomen kullaniyorum her ay 17.gun ovulosyon gerceklesiyor klomen kullandığımda yumurtlama erken mi gerçekleşir birde bizde iki taraflı bi sorun yok sebepsiz interlitite klomen ve daha sonra gebelik olmazsa iğneye baslanilacak
Hoşbuldum canımAramıza hoş geldin canım :) Çok teşekkür ederim :) Topiğimiz sana hayır getirsin inşaallah, aşılaman tutmuştur Allahın izniyle
27-28 falanBen geç yumurtlama adet geciktirir diye okudum canım.
Mesela kaç gibi canım :)))
Kuzum nasılsın var mı gelen giden :)
Ah bu kocalar. Sürekli mi bir anlaşmazlık var yoksa arada bir mi oluyor canım.
Senin bat ne zaman canım :) Belirtiler çok güzel :)
Zaten bebişler umulmadık anlarda geliyor Kuzum inşallah sürpriz yapmıştır sana :)
Balım iğne neden yapıldı, çatlatma iğnesi ise yumurtan çatlamıştır şeker daha ne olsun ehehh :))
Amiiin canım benim, :)
Ben de istiyorum kuzum ben de :)) Ne işe yarıyor yafrum
Canım ne durumdasın şimdi .
Adete 6 gun kala yapılır kuzum
Sanırım öyle oluyor kuzum süreç hızlanıyormuş klomen kullanınca
Allah seni27-28 falan
Canım henüz gelen giden yok beklemedeyim sabah test zamanı:)Ben geç yumurtlama adet geciktirir diye okudum canım.
Zaten bebişler umulmadık anlarda geliyor Kuzum inşallah sürpriz yapmıştır sana :)
Balım iğne neden yapıldı, çatlatma iğnesi ise yumurtan çatlamıştır şeker daha ne olsun ehehh :))
İyimisin şimdi kuzum bittimi :)Allah seni
Benm bat 3 ekim.. bir hafta daha bekleyip bi erken test yaparım heral :) bel ağrım aynen devAmBen geç yumurtlama adet geciktirir diye okudum canım.
Aynen kuzu çatlatma iğnesi ama bugun çok ağrım ve akıntım var bugun çatladı o zaman dimiBalım iğne neden yapıldı, çatlatma iğnesi ise yumurtan çatlamıştır şeker daha ne olsun ehehh :))
Bugün regl olmayı da bekliyordum, ayın 10’unda doktora gitmiştim yumurtam çatlamıştı zaten... Belki yarın ya da pazartesi olurum, sağ kasığım biraz ağrıyor ve aşırı yoğun bir akıntım var...Ben geç yumurtlama adet geciktirir diye okudum canım.
şükür iyiyim kuzum, Ankaradayız yaşasınİyimisin şimdi kuzum bittimi :)
bata hâlâ var balım. İnşaallah bebiştendir :)Benm bat 3 ekim.. bir hafta daha bekleyip bi erken test yaparım heral :) bel ağrım aynen devAm
Balım benim bildiğim kadarıyla ağrılar bittiği zaman çatlamış oluyor. ağrı olduğu zaman çatlamak üzeredir. ama yine de seni yanıltmayayım sen değerlendir canım. burda okuduklarımı söyledim :)Aynen kuzu çatlatma iğnesi ama bugun çok ağrım ve akıntım var bugun çatladı o zaman dimi
Günaydın canım benim :) Sağlık olsun balım dünyanın sonu değil ya üzme kendini lütfen kuzumGünaydın kızlar test yaptım negatifdemekki regl geç gelecek.
Aynen öyle canım hep hayırlısı dedik.Bir ay içerisinde doktor araştırması yapıp gitmeyi düşünüyoruz maglum yaş da gidiyor.şükür iyiyim kuzum, Ankaradayız yaşasın
bata hâlâ var balım. İnşaallah bebiştendir :)
Balım benim bildiğim kadarıyla ağrılar bittiği zaman çatlamış oluyor. ağrı olduğu zaman çatlamak üzeredir. ama yine de seni yanıltmayayım sen değerlendir canım. burda okuduklarımı söyledim :)
Günaydın canım benim :) Sağlık olsun balım dünyanın sonu değil ya üzme kendini lütfen kuzum
Merhaba. Bat 4ekimBu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )
Ağustos Anneleri
@Blankinfinity
@__BADE__
@zynpzn8989
@fulias
@_LiteraRy_
@_D_O_
Eylül Anneleri (Listeye Girmek Hayırlısıyla Herkese Nasip Olsun İnşaallah)
@siirkiz
@Mertege123
[SIZE=4]@Krmzblk[/SIZE]
@Cruelangel
@Sivilhulk
@Fairytale35
@Zeyah3917
Not : Kızlar Listeyi Düzenledim. İsmini Yazmadığım Bildirebilir Mi :)
Anne Adaylarımız
@balbocegi35 20 Eylül
Svdmsvdm 20 Eylül
K Kbra2214 22 Eylül
isis 22 Eylül
@turko2727 23 Eylül
B blanche_ea 24 Eylül
@AlessiaLeon 26 Eylül
@whiterabbit88 27 Eylül
@Eaglemarbling 28 Eylül
@yildizprm 29 Eylül
@Kurumus-Maskara 29 Eylül
@KainattaBirZerre 30 Eylül
@Erolummm 1 Ekim
@Bestblondie 1 Ekim
@hiranur3419 2 Ekim
@papatyam67 4 Ekim
rainbow4607 4 Ekim
@1melegimolsun 5 Ekim
@limoncicegi41 5 Ekim
@giustizia_ 6 Ekim
MLKn 7 Ekim
@SedaGretchen 7 Ekim
@teacheralla 8 Ekim
@10N 10 Ekim
@Masalim17 11 Ekim
@papatyakokankadin 11 Ekim
@MrsRed 13 Ekim
@H E 13 Ekim
@Umithepvar 14 Ekim
@Greensey 15 Ekim
@AleooVeraa 16 Ekim
R4bi4 18 Ekim
@birgaripedacik 19 Ekim
@cigdemengin 20 Ekim
@_Thalia_ 20 Ekim
@17platon17 24 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?