Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkunç Allah şifa versin

Hafi inş var mı belirtin bat ne zaman
Ayın 17sinde belirti mi yoksa ayaklarımı mı üşüttüm bilmiyorum ama 3 4 gündür yoğun bi şekilde bel ve kasık ağrım var onun dışında bişeyim yok :) isteyen herkesin olsun inşallah hayırlısıyla tez vakitte yol gözlemek yoruyo insanı

dış gebelik dedin tedirgin oldum şimdi çünkü bulantım ve pelvik ağrım var. Rabbim korusun
Kasık ağrısı normaldede oluyor ki. Dış gebelikte aşırı ağrı oluyor ve kanama oluyor. İshal oluyor. Korkma neyden korkarsan o başına gelir.

Günaydın bayanlar :) Bu sabahki testim de negatifi gösterdi maalesef artık geç döllenme olmadığına da kanaat getirdim :))
Daha da test yok
bidahaki aya artık canım napalım:) gerçi benim ovular hala pozitif belki benim umudum vardır

Kızlar kocişim geliyor kocişim Kalbim yerinden çıkacak gibi
canımm şükür kavuşturana. bu ara kafamı bir toparlayıp da uzuncana yazamadım içime dert oldu. az kalmış, inşallah güzel haberler verceksin bize. olmazsa hsg yi en yakın zamanda çektir artık tatlım.

:)))) sen misin sana tatli aradi diye adami azarlayan al sana :))))) unutmucam onu hiiccc :))

Test icin de ins gec dollenmedir ya da d_o gibi sonradn pozitifi gorursun beybii..ne diyrz kirmizilar gelene kdr umit hep var

Kuzum Allah korusun hic o yonden dusunmemistim.1 yil olacak kasimda kuzum cekildim..asilama icin basvurucam artk bu ay onu yapalim bakalim belki ordn yuzum guler be kuzum..sende durumlar ne varmi belirti
hahaha sen ve yorumlarına hasta oluyorum kuzum :) rabia ile ilgili ben de aynı fikirdeyim :) bu arada sizin aşılamadan çok umutluyum ben. direkt hedefe nokta atışı

Eşinde durum ne bacım sana yumurta tembelliği demişti demi görüşmenizde doktor ? Kuzum ben bu ayı pas geçtim üzerinde durmuyorum daha şimdilik bi belirti yok eşimde test vercek haftaya bakalım ne çıkacak
sizin bu ay olaylar da vardı haliyle gerildiniz kuzum. önce bir moraliniz keyfiniz yerine gelsin bakalım. eşin de sıcak su olayına dikkat etsin madem yaw. test sonucu da iyi çıkar umuyorum. olmazsa kürlere yönelirsiniz. sende bir sorun yoktu dimi yavrum?

Kızlar ilaçları aldım yeni ay yeni umutlar dilerim ki rabbim den hepimizin yüzünü güldürsün ve artık küçük mucizelerimiz gelsin
şifa olur inşallah canım. iyi haberlerini bekliyoruz =)

bence iyi düşünmüşsün canım. biraz sabırlı olmak gerek. bir doktora güvendikten sonra da onunla devam etmek en güzeli.. ne kadar takarsan o kadar stres ve olumsuzluk yaşanıyor maalesef. içini ferah tutmaya çalış

uzun süre olmuş canım. inşallah şimdi her şey yolunda gidecek. artık olumlu düşün, tadını çıkar

kızlarım adetin 16. günü, 11-13.günler arası uzayan akıntı oldu, bir de dün tekrar başladı sanki akıntı. anlayamadım iki yumurta mı oluştu neler oluyor :) gün aşırı denemeye devam =)

Doktorum rahim filmi şimdi istemedi kuzum, daha önce tek seferde hamile kalmışsın sorun olduğunu sanmıyorum, olmazsa bi kaç ay sonra çekeriz dedi. Klomenle birlikte çatlatma iğnesi de yapıldığı için çatlamama ihtimali nerdeyse yok canım. Kist olsa bile basit kist oluyo olanların, adetle atılan kistler. Klomen yumurta sayısını arttırdığı için hamile kalma şansı artıyo. Bakalım rahim filmi de bi çektir canım nasıl çıkıcak sonuç

bidahaki aya artık canım napalım:) gerçi benim ovular hala pozitif belki benim umudum vardır

Valla bari senden güzel haber alalım kuzum :)

canımm şükür kavuşturana. bu ara kafamı bir toparlayıp da uzuncana yazamadım içime dert oldu. az kalmış, inşallah güzel haberler verceksin bize. olmazsa hsg yi en yakın zamanda çektir artık tatlım.
Nerelerdesin balım :) Hayrolsun kafan neden dağınık canım.

Batına az kaldı canım, artık müjdeli haberini alırız hayırlısıyla :) İnşaallah filme gerek kalmadan gelmiştir bebişin balın

Kızlar evime geldim şükür, dip köşe temizleyip kışlıkları hazırlayayım artık diyorum :) En azından oylanacak bir şey bulurum. Haftaya tekrar gidiyoruz Ankara'ya kısmetse Bu ucube yerde ne hastane var ne bişey.

siz kışlık olarak ne hazırlayacaksınız :)

Kız sen bana fikir ver sen ne yapacaksın, ben hiç anlamam hep annem hazırlıyor bana
Sağolsun dolabımı dolduruyor

Ah canım benim inşallahh. Çok umudum olmasa da heyecanla bekliyorum günlerin geçmesini. Rabbim hepimize tattırsın artık bu duyguyu

Kız sen bana fikir ver sen ne yapacaksın, ben hiç anlamam hep annem hazırlıyor bana
Sağolsun dolabımı dolduruyor
Bana da annem ve kv hazırlıyordu ama buraya taşındık, bu sene hiçbir şey getirmedim kendimizi zor attık buraya

Buzluğa taze fasulye, dolma biberi, karnıyarık stoğu yapıcam bi de menemen, musakka konservesi yapıcam kuzum :) Tarhana ve erişteyi annem yaptı sağolsun, kv de incir reçeli yaptı :) Bi de turşu kurucam bu kadar balım :)

Ah canım benim inşallahh. Çok umudum olmasa da heyecanla bekliyorum günlerin geçmesini. Rabbim hepimize tattırsın artık bu duyguyu
klomen kullandıysan herşey hızlı gelişir dediyse doktor ümit var demektir kuzum inşaallah :)

klomen kullandıysan herşey hızlı gelişir dediyse doktor ümit var demektir kuzum inşaallah :)
Bu ay klomen kullanmadım kuzım malesef, her şey kendi halinde :) geçen ay kullandım sadece klomen ve çatlatma iğnesi. Adet olursam önümüzdeki ay da kullanıcam ama

İncir reçeli bayılırım :) Bende bamya ve mısır koydum birtek gerisi annemde

Bu ay klomen kullanmadım kuzım malesef, her şey kendi halinde :) geçen ay kullandım sadece klomen ve çatlatma iğnesi. Adet olursam önümüzdeki ay da kullanıcam ama
kullanmana gerek kalmaz umarım balım, adetin gelmez inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…