Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Esimde 1ay kullandı canım bide proxseed die bı ilaç kullandı vitamin ilacıyla beraber doktora sordum daha spermler yeni kendini düzeltmeye başlar dedi o proxseed ilaç için 3ay kullanması lazım canim
Duydum o ilacı ama doktor çok ilgisizdi olur dedi geçti eşimin bi tanıdığına da o ilacı vermişler reçetesiz kullanılıyor mu canım bi de evicap ve çinko hapı varmış onlarda çok etkiliyormuş

Duydum o ilacı ama doktor çok ilgisizdi olur dedi geçti eşimin bi tanıdığına da o ilacı vermişler reçetesiz kullanılıyor mu canım bi de evicap ve çinko hapı varmış onlarda çok etkiliyormuş
Canım reçetesiz zaten özel ilaç içinde 30adet var 188tl sanırım e vitamini çinko u nede kullandı ama o 1aylikti canım bide klomen kullandi oda 1kutu sadece

Hanımlar nasılsınız, ben kv geldim sabah yola çıkıcaz inşaallah

Canım reçetesiz zaten özel ilaç içinde 30adet var 188tl sanırım e vitamini çinko u nede kullandı ama o 1aylikti canım bide klomen kullandi oda 1kutu sadece
Canım burda bi arkadaş diyodu eşinin %4 müş ileri hızı çakşır suyu keçiboynuzu özü evicap bi de zinco diye bi hap kullanmış 10 günde %14 olmuş

Canım burda bi arkadaş diyodu eşinin %4 müş ileri hızı çakşır suyu keçiboynuzu özü evicap bi de zinco diye bi hap kullanmış 10 günde %14 olmuş
Canım kullandı onlarında valla bilmiyorum bidaha test yaptırmadi daha bende buay soğan suyu kürü yapım diyorum

Canım kullandı onlarında valla bilmiyorum bidaha test yaptırmadi daha bende buay soğan suyu kürü yapım diyorum
Kuzum ben rahme baktırdım bi tek rahim filmi kaldı ona da doktor bi kere hamile kaldıysan tüplerde sıkıntı yoktur diyo bi ileri hızda sıkıntı var o da %1 baya düşük o kadar şey kullandık bilmiyorum etki etti mi iki aydır saldım bu ay maydonoz süt buharı yaptım bakalım ne olacak yoruldum zaten 10 aydır deniyoruz bu aydan umudum yok zaten de eşim bu ay yine gidecek bakalım nolacak doktor sıcak kesinlikle yasak dedi eşim hamama gitmek istiyo sürekli napacam bilmiyorum

Bizimkinede sigara yasak tatlım ise yarar olumlu düşün belki kaliteli spermler yeni yeni gelir:)bizimkiler %68 hareketsizlik vardı şuan ne durumda bilmiyorum canım inşallah değer duzelmistir bende her ihtimale karşı soğan suyu yapım dedim ilk hamileliğinde de yapmıştım 2ay sonra hamile kaldım tabi kafamada takmamistim.aynen kuzum sıcak iyi olmuomus sıcak suyla falan duş alımı olmaması gerekiyirmus

Benim ki zaten sigaraya içmiyo canım çok şükür de sıcak suyu seviyo ben dediğimde saçmalama ne alakası var diyodu doktor diyince beyefendi ılık suya geçti gelsinler bi an önce bebiklerimiz yaa hayırla tabi inşaallah

Aynen canım sigara içme diyorum sigara içenlerin nasıl oluo dio e demekki herkeste aynı etki vermio azalttı şuan çok şükür inşallah hayırlısıyla gelsin kuzum

Aynen canım sigara içme diyorum sigara içenlerin nasıl oluo dio e demekki herkeste aynı etki vermio azalttı şuan çok şükür inşallah hayırlısıyla gelsin kuzum
Amin canım bakalım test verdinde yine etki etti mi haber ederim inşaallah

Amin canım bakalım test verdinde yine etki etti mi haber ederim inşaallah
Aynen canım benimkinde yaptiricam testi ama bikacgune geçmesi lazım zaten şehir dışında calisio:)ama artık evine yrm saat uzaklıkta calisicak inşallah daha iyi değerlendircem:)

Valla insan rahat edemiyor dimi kuzum rahatça bi ayağını uzatamıyosun :))
Aynen ya kadın anlayışlı yanımızda pek oturmuyor ama öyle de benim içim rahat etmiyo akşam maç vardı eşimle izledik kadın bize gülmekten çatladı :):)

Endokrine sevketse daha iyiydi aslında bi git bakalım inşallah hemen düzelir. Aktarda çay yaptırmıştım ben hayıt aslan pençesi civan perçemi. Hormon düzenliyo onu da deneyebilirsin

Dahiliye dedi ama bimiyorum bide diyetisyenime göstericem belki o yönlendirir cnm Aslan pençesi aldım sadece ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…