Canım yeni gördüm mesajınıSanmam canım ama Rabbim bilir tabi ki... Yerleşme kanaması adette mi oluyordu
Bal tarcini bi ay denedim o ay ovu testide yaptm olmayinca saldim keske ona devam etseydim ck etkili guzel bir kur gercektn nasip kuzum nasiptn oteye yol ykKuzum ben baktırdım kaç kere sorun gözükmedi eşimin de sadece ileri hızda düşüklük var baya bakalım bunda nasıl çıkacak.. bal tarçın falan denedin mi kuzum hiç ?
Kuzu bal tarçın bırde çörek otu adetin ıkıncı günü başla 12 gününe kadar allahın iznıyle kalıteli yumurtaların gelicekBal tarcini bi ay denedim o ay ovu testide yaptm olmayinca saldim keske ona devam etseydim ck etkili guzel bir kur gercektn nasip kuzum nasiptn oteye yol yk
Kuzu tabi öyle ama erkekte sorun varsada aşılama da kalitelelileri seçiliyor ya ondan sanş oranı biraz daha yüksek diyorlar diğer türlü dediğin gibi aynıYumurtlayıp değerlendirdikten sonra bemce aşılamanın pek bir farkı yok. Ben hem iğne hem femara kullandım bir tanecik yumurta oldu aşılama yapıldı ama tutmadı. Sadece femarayla her iki seferde de ilk kullanma da oldu.
Tabii canım aşılamanın farkı oldukça büyük; spermin belli bir enerjisi oluyor sonuçta; o enerji bitene kadar ilerleyebiliyor. Hem daha kalitelileri seçiliyor hem de yolu kısalıyor aşılamada.Kuzu tabi öyle ama erkekte sorun varsada aşılama da kalitelelileri seçiliyor ya ondan sanş oranı biraz daha yüksek diyorlar diğer türlü dediğin gibi aynı
Canım tabi ki tedavini gör büyütme dememdeki kasıt stres yapma stres te çok. Etkılıyor doktorun dediğini diyorum Bn sana bak bize sebebsiz infertelite tehşisi konuldu.. Ve doktorun bana dediği sey melek senin hiçbirseyin yok kesinlikle anne olucak sın düzenli yumurtluyorsun hormonların normal yumurtaların gelişip kendiliğinden çatlıyor senden tek ricam stresi çıkar hayatından ve bize yardımcı ol.. Bu grubun içinde en şanslılarındansınoz dedi o yüzden bazen hiç birsey yokken de olmuyor bak arkadasıma prolaktını yuksek ti İki üç ayda bir ilaçlarla adet oluyordu ama bak allahın işine benden önce anne oldu...Buyutmem gerek bence.cunku duzenli degil pko olup her ay duzenli adet gorende var benim gibi senede 2 3 kere gorende bunun dereceleri var canim o yuzden dusunmeden yapamiyorum
canım sen tüp de baktırdın mı?Canım tabi ki tedavini gör büyütme dememdeki kasıt stres yapma stres te çok. Etkılıyor doktorun dediğini diyorum Bn sana bak bize sebebsiz infertelite tehşisi konuldu.. Ve doktorun bana dediği sey melek senin hiçbirseyin yok kesinlikle anne olucak sın düzenli yumurtluyorsun hormonların normal yumurtaların gelişip kendiliğinden çatlıyor senden tek ricam stresi çıkar hayatından ve bize yardımcı ol.. Bu grubun içinde en şanslılarındansınoz dedi o yüzden bazen hiç birsey yokken de olmuyor bak arkadasıma prolaktını yuksek ti İki üç ayda bir ilaçlarla adet oluyordu ama bak allahın işine benden önce anne oldu...
Aynen canım bnde bu ay denicem femerayı sonra allahın iznıyle aşılama yaptırcam devlette şuan araştırıyorum dilerim ki allahtan gerek kalmaz minnak kuzum gelir bu ayTabii canım aşılamanın farkı oldukça büyük; spermin belli bir enerjisi oluyor sonuçta; o enerji bitene kadar ilerleyebiliyor. Hem daha kalitelileri seçiliyor hem de yolu kısalıyor aşılamada.
Evet kuzum baktırdım sorun yok gecen ay yaptımcanım sen tüp de baktırdın mı?
Eşinde sorun var mı senin ? İnşaallah yoktur. Ama varsada ona yoğunlaş. Benim eşimde her hangi bir sıkıntı yok çok şükür.Kuzu tabi öyle ama erkekte sorun varsada aşılama da kalitelelileri seçiliyor ya ondan sanş oranı biraz daha yüksek diyorlar diğer türlü dediğin gibi aynı
Testi yaptın mı tekrarSelam kızlar, ben bugün de çok yoruldumMışıl mışıl uykular dilerim =)) Sabah güzel haberler almak duasıyla
Haklisin stres cok buyuk bir problem.. her ne kadar.hayatmdan cikarmaya calisamda olmuyor dusunsene canim sokakta neseli yada aglayan bi bebek olsun kucuk cocuk olsun goreym icim burkuluyor ister istemez benimde olacakmı diye dusunuyorum sonra genellikle aksamlari bu yumurtlama bozuklugu aklıma geliyor hic bir zaman normal yolla anne olamicam diye dusunuyorum... sonra duzgun yumurtlayamayan birinin tabiki cinsel isteksizligi meydana cikiyor sanki kendimi bu yasimda menapoza girmis gibi hissediyorm.. bu durumumu gorunce esimin bile canı sıkılıyor takmamaya calisoyorm ama tamamen hayatmdan cikaramyorumCanım tabi ki tedavini gör büyütme dememdeki kasıt stres yapma stres te çok. Etkılıyor doktorun dediğini diyorum Bn sana bak bize sebebsiz infertelite tehşisi konuldu.. Ve doktorun bana dediği sey melek senin hiçbirseyin yok kesinlikle anne olucak sın düzenli yumurtluyorsun hormonların normal yumurtaların gelişip kendiliğinden çatlıyor senden tek ricam stresi çıkar hayatından ve bize yardımcı ol.. Bu grubun içinde en şanslılarındansınoz dedi o yüzden bazen hiç birsey yokken de olmuyor bak arkadasıma prolaktını yuksek ti İki üç ayda bir ilaçlarla adet oluyordu ama bak allahın işine benden önce anne oldu...
yok canım yapmadım valla yarın yapıcam kısmetse :)Testi yaptın mı tekrar
Benim de adet ağrısı var kuzum :/Selam kızlar. Adetime 2gün var ama kasıklarım çok ağrıyorsanırım bu ay dengem şaştı duramıyorum ağrıdan... adet olucam
İnş hayırlı haberler alırız cnmyok canım yapmadım valla yarın yapıcam kısmetse :)
Öyle tabi kuzum yap tekrar bi şey kaybetmezsinBal tarcini bi ay denedim o ay ovu testide yaptm olmayinca saldim keske ona devam etseydim ck etkili guzel bir kur gercektn nasip kuzum nasiptn oteye yol yk
Kuzum keçiboynuzuyla çakşır kullandık iki ay hala Bebek yok diye bıraktı eşimZeyah3917 canım eşin ileri dusukluk için bişi kullanio mu
Esimde 1ay kullandı canım bide proxseed die bı ilaç kullandı vitamin ilacıyla beraber doktora sordum daha spermler yeni kendini düzeltmeye başlar dedi o proxseed ilaç için 3ay kullanması lazım canimKuzum keçiboynuzuyla çakşır kullandık iki ay hala Bebek yok diye bıraktı eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?