Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şansı arttırmak için verdi klomeni kuzum

Kızlar ben caglatma ignesini vurdum bu sabah
Ve bakalım tutacak mi bu ay :))
Sabırsızlıkla beklicez
Daha bata çook var
Hayırlısı olsun canım. İnşallah Allahın izniyle tutucak, hep olumlu düşün ve iyi değerlendir bu zamanı. Sağlıkla gelsin bebişin

Amin kuzum valla bunlara olan ihtiyaç da bitsin unutalım artık :):)

Kızlar Bn kafayı yemek üzereyim test yaptım ovu testi doktorun dediğine göre çatlamaya hazır Bı yumurta var demişti test silik cıktı... Adete son iki gün duramadım yerimde ilk doktorumu aradım durumu anlattım bana gel bakalım dedi .. Heesey anlattım filme baktı polib hamilelilige engel degil çünkü çok küçük sendeki dedi rahim ters dediler polikistik over sın dedıler dedım tahlıllerımon hepsine baktı ultrasyonda kontrol etti kesınlikle polikistik over degil isin tüm hormonların düzenli çalışıyor adetin tam gununde oluyo ve bu ayda yumurtlamışsın dedi diğer doktorun gördüğü aslında catlamış ve dölşenmemiş atılmaya hazır büzülmş Bi yumurta dedi rahimi de gayet normal dunya genelindeki %75 oranın içindesin ki ters olsaydı bıle hamıle kalabilirsin dedi.... Bi ay femera deniyelim şansın yuksek yumurtada rahimde hormanlarda gayet iyi sebeb siz infertelite grubundasınız ama sansı yüksek gruptasınız dedi.. Bı ay sonra olmazsa aşılama dedi artık. Onun içinde çok küçük olsa dai o polip alırız dedi..

Canım sen batı bekle, hiç belli olmaz belki de vardır bebiş. Yoksa da doktoeun güzel bi yol çizmiş bence. Femara duyduğum kadarıyla klomenden daha etkili bi ilaç, ortada çok büyük bi sorun olmadığına göre bu şekilde hamile kalma olasılığın yüksek. Sakın moralini bozma, bütün hormonlar olumsuz etkileniyo sonra

Tamm kuzum son ıkı gun zaten inş mucize gibi gelir bebişlerimiz

Kızlar test yaptım çift cizgiresim atmak istiyorum yapamadım nerden yükleyecem çok heyecan yaptım simdi
Canım merhaba, ay gözün aydın kuzum ne güzel bi haber :) darısı benim gibi tüm isteyenlere inşallah. Kaçıncı denemenizdi bu canım, bi de belirtin var mı?
Fotoğrafı telefonunda kırp küçült canım, dosya ekleye tıkla ancak öyle yükleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…