Amin canım inşaallah:)Hadi ya ne bilim kuzum bilmediğim Bi sürü şey öğrendim gelmeyen şu minnak sayesinde rabbim yüzümüzü güldürsün ins
Daha önce var mıydı öyle bir ağrı canım, hayırlısıyla tutunmuştur inşaallah bebeğin :) uzaktan izleme kuzum kafa dağıtıyoruz :)[/QUOTEyok bukadar olmazdı ağırdan çok sizi gibi belli de olmaz belki vardır bebis ben hissediyorum eylul ayi bereketli olacak
Tskr edermmm kuzum benimmmm :*******Ohh miss yarasın canım :):)
Ay kıyamam canım ya, nasıl üzüldüm anlatamam. İnşallah Allahım sağlıklı bi evlat nasip etsin bir an önce.
Ben de aralıkta 8 haftalık kürtaj oldum malesef canım. O bebeğime hemen ilk ay hamile kaldım tedavisiz yani. Sonra 5 ay korunduk. Şimdi de bu 5.ay hala hamile kalamıyorum. Görünürde hiçbir promlem yok, 2 ay önce prolaktinim biraz yüksekti şimdi o da normal. Geçen ay ilk kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. 5 yumurtam oluştu 3 ü olgundu ve çatladılar ama yine olmadı. Bu ay da bayramda regl oldum klomen kullanamadım. Doktorum en kötü ihtimal klomeni 3.-4. kullanımda olumlu sonuç bekliyorum senden dedi ama nasip bakalım
Inşallah canimmmC Cruelangel diğer yazdıklarını yeni gördüm canım :) ilk defa o sızı oluyorsa bebiştendir inşaallah :)
İnşallah tutar kuzum. Tutmazsa da bi sorun olmadığına göre daha etkili bi ilaç kullanır ve ihtimal daha da artarHayirlisi inşaallah canım
Benim doktorum klomeni sadece bu ay kullandirdi tutmazsa başka bir ilacla devam
Öyle tabi canımmİnşallah tutar kuzum. Tutmazsa da bi sorun olmadığına göre daha etkili bi ilaç kullanır ve ihtimal daha da artar
Eva
@blanche_ea
@yildizprm
@birgaripedacik
@1melegimolsun
@papatyakokankadin
Svdmsvdm
@cengelliigne
C Cruelangel
@Hatice Meryem
@HemDeliHemAsik
isis
A AloeeVeraa
teacheralla
@Masalim17
@Fairytale35
kızlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz.. batını yazan kaçıyor yazan yok durumunuz nasıl :)
stresten mi gecikti acaba canımCuma bat günüm. Adet olmadım ama test yaptım. Negatif.
8 Eylül görünüyor takvimimde. Ben erkenden yaptım gebelik testini. Negatif çıktı.stresten mi gecikti acaba canım
Ağzın bal yesin kuzum insallah :) oyle olur ...Canım yaa , lütfen kendini üzme. Elbette sabrının meyvesini alacaksın inşaallah :) Allah'tan ümit kesilmez kuzum. Belli mi olur belki sürpriz yapar bebeğin :)
Günlerimiz aynı senle kuzum rabbim yüzlerimizi güldürsün inş8 Eylül görünüyor takvimimde. Ben erkenden yaptım gebelik testini. Negatif çıktı.
Bu ay da olmadı.
Aynen öyle kuzum. Umudumuz hep var, inşallah en yakın zamanda tekrar tadıcaz o duyguyu, kucağımız dolcak inşallahÖyle tabi canımm
Rabbim senin de kucagini bos bırakmasın
Gözümüz kimsenin evladında kalmasın inşallah
Bizleri yaratan Allah dilerse kurumus dalllardan çiçekler açar
O yüzden hiçbir zman umudumuzu yitirmeyelim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?