Güzel haberlerini bekliyoruz :)Valla bilmiyorum ki. Sol kasığım kendini sürekli hatırlatıyor. Göğüs ucu ağrısı başladı tekrar. Bunlar hangisinin belirtisi bilmem. Ama adet öncesi göğüslerimde ağrı olmaz. Çarşambaya kadar beklicem artık
İnşaallah.Güzel haberlerini bekliyoruz :)
ayy hadi hayırlısıyla inşaallah gelsin bebeklerimiz kuzum ya, burayı komple terk edelim hepimiz :)Degerlendirdim yavrm :) hayirlisi Rabbimdenn insallah bakalim..sendeki isaretleri hayra yoralim baskanimiz olarak basi cek bakalim zeyahimla bnde gelelim arkandan :)
Hayirlisi be yavrm yum oncesi varmiydiTeşekkür ederim canım sıra eşimde o da bi görünsün bakalım :) kaza da tam yum gününe geldi bu aydan umutsuzum bu aydan :)
Aamaaannn pek de guzel olur be yavrm :)ayy hadi hayırlısıyla inşaallah gelsin bebeklerimiz kuzum ya, burayı komple terk edelim hepimiz :)
Cnm saglikla al kucagina insallah guzel bi degerle karsilamis seni minigin darisi basimiza olsn insallahÇıktı canım 388 :) çok şükür
Allah razı olsun canım benim çok şükür :)Iyi bari dr.a gosterebilmissin yavrmm yaptirmadm hic bilmiyrm cunku sonucun temiz cikmasina sevindim cnm bnmm
İki kere olduydu canım ama bilemedim hayırlısı olsun :)Hayirlisi be yavrm yum oncesi varmiydivardir herseyde bir hayir kotuyu dusunme :)
Evet canım çok şükür rabbim nasip etsin sizlere de inşallah :)Cnm saglikla al kucagina insallah guzel bi degerle karsilamis seni minigin darisi basimiza olsn insallah
Adet belirtisiyle aynı oluyomuş ya canım zaten inşaallah gelmiştir bebişin :):)kaç gün var bata ?Geçmiyor günlerbenim bata 7-8 gün kala göğüs ağrısı başlar ordan anlıyorum regl olcAgmı
14'ünde canım 11 gün var daha :)Adet belirtisiyle aynı oluyomuş ya canım zaten inşaallah gelmiştir bebişin :):)kaç gün var bata ?
malesef 2 gun once regl oldu insallah bu ay hamile kalirim tum yeni hamis haberi ogrenenlere hayirlisi olsun diyorum
Hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsinEvet canım çok şükür rabbim nasip etsin sizlere de inşallah :)
Benim her zamanki gibi göğüs hassasiyeti var canım başkada bi şey yok :)14'ünde canım 11 gün var daha :)
Sende var mı bi değişiklik tatlım :)
Reglin erken gelmiş canım, düzensiz miydi normalde.malesef 2 gun once regl oldu insallah bu ay hamile kalirim tum yeni hamis haberi ogrenenlere hayirlisi olsun diyorum
Daha var batına ama bu kadar erken belirti veriyor mu balım :)Benim her zamanki gibi göğüs hassasiyeti var canım başkada bi şey yok :)
Hayırdır kuzumBen de kocişle kavgamı yaptım sefam olsun
Bugün beni hiç aramadı, saçaklı arkadaşları yüzünden.H
Hayırdır kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?