Sağol canım doktor da böyle dedi:)Hiç sıkıntı yok canım hayırlı olsun
gözün aydın kuzum =)Sağol canım doktor da böyle dedi:)
Amin kuzum çok sağolcanım yeni batı 27 eylül diyelim, hadi hayırlısı =)
Zeyah3917 canım çok takip edemedim ama çok çok geçmiş olsun. allah beterinden saklasın, kendinize dikkat edin..
Teşekkür ederim canım sıra eşimde o da bi görünsün bakalım :) kaza da tam yum gününe geldi bu aydan umutsuzum bu aydan :)gözün aydın kuzum =)
öncesinde değerlendirdiysen sorun yok kuzum :) Olacağı varsa olur inşaallah :)Teşekkür ederim canım sıra eşimde o da bi görünsün bakalım :) kaza da tam yum gününe geldi bu aydan umutsuzum bu aydan :)
Öyle de gitmiştir olan da kuzum çok sarsıldım çünkü :) hayırlısı olsun sizin güzel haberlerinizi bekliyorum:)öncesinde değerlendirdiysen sorun yok kuzum :) Olacağı varsa olur inşaallah :)
Aynen öyle canım :)Elbette hayırlısı olsun canım dünyanın sonu değil ya :)
İnşaallah kuzum ya
Verdim canım sabahtan sağlık ocağına o da yarına çıkar dedi şimdi özele geldim 5dk sonra çıkacak inşallah
çıktı mı canım merak ettim :)Verdim canım sabahtan sağlık ocağına o da yarına çıkar dedi şimdi özele geldim 5dk sonra çıkacak inşallah
Çıktı canım 388 :) çok şükürçıktı mı canım merak ettim :)
Ohh şükür canım :) Sağlıkla kucağına al inşaallah balım benim :)Çıktı canım 388 :) çok şükür
Amin canım Allah razı olsun inşallah tez zamanda sizlerden de alalım :)Ohh şükür canım :) Sağlıkla kucağına al inşaallah balım benim :)
Aminn canım çok dua et :)Amin canım Allah razı olsun inşallah tez zamanda sizlerden de alalım :)
Iyi bari dr.a gosterebilmissin yavrmm yaptirmadm hic bilmiyrm cunku sonucun temiz cikmasina sevindim cnm bnmmKızlar sonucu gösterdim temiz hiç bi şey yok dedi dr
Valla bilmiyorum ki. Sol kasığım kendini sürekli hatırlatıyor. Göğüs ucu ağrısı başladı tekrar. Bunlar hangisinin belirtisi bilmem. Ama adet öncesi göğüslerimde ağrı olmaz. Çarşambaya kadar beklicem artıkMcz09 var mı regl belirtisi =)
Degerlendirdim yavrm :) hayirlisi Rabbimdenn insallah bakalim..sendeki isaretleri hayra yoralim baskanimiz olarak basi cek bakalim zeyahimla bnde gelelim arkandan :)ohh mis :) değerlendirdiniz mi kuzum :) Ben annemlere geldim, eşim şehir dışında öyle tatilimi yapıyorum ben de :)
hiç bilmiyorum balım ya vicks koymuştum o pembe leke ondan da olabilir diye düşünüyorum. belim çok ağrıyor şu an
ay ağzından bal damlıyor canım ya hadi inşallah kuzum dua et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?