Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk :)İlk gebelik mi?
Hayırlı evlat olsun inşallahİlk :)
Evet benimde ilkİnşallah ❤❤
Senin ilk mi
Benim de 2 yıl sonraEvet benimde ilk
Hemde 12 yıl sonra![]()
Merhaba canım bende Mersin’de Doğum yapıyorum Temmuz 15 görünüyor bakalım hangi doktora gidiyorsunMerhaba arkadaşlar
Ben Mersinde temmuz sonu bekliyorum pıtırcığımı
Ya siz?
Slm canım bizde 22 temmuz gibi bekliyoruz doktorumuz Ahmet Işıktan. Ya sen?Merhaba canım bende Mersin’de Doğum yapıyorum Temmuz 15 görünüyor bakalım hangi doktora gidiyorsun
Canım ben Şanlıurfa birecikte Doğu görevi yapıyorum allem Mersin’de Mersin’de Doğum yapacağım o yüzden medikal park Ayşenur kaya Kahveci’ye gittim 15?tatilde çok pahalı diyorlar Doğum ücreti senin hangi hastaneSlm canım bizde 22 temmuz gibi bekliyoruz doktorumuz Ahmet Işıktan. Ya sen?
Forum Yaşam HastanesiCanım ben Şanlıurfa birecikte Doğu görevi yapıyorum allem Mersin’de Mersin’de Doğum yapacağım o yüzden medikal park Ayşenur kaya Kahveci’ye gittim 15?tatilde çok pahalı diyorlar Doğum ücreti senin hangi hastane
İlk Doğumumu orada yaptım benForum Yaşam Hastanesi
Yaaİlk Doğumumu orada yaptım ben
Canım ne yaptın Doğum yaptın mı ben bu mesaja cevap yazmamışım kusura bakmaYaapeki nasıl memnun kaldın mı?