Merhabalar. Benim büyük oğlum bu sene orta1 olacak 2 sene önce Refika Aksoydaydı. Çok memnun kalmadım ben de. Sonra istanbula tayinim çıktı. 1 ay önce yine tayin ile ankaraya dönüş yapıyoruzYahya çavuş gidenler memnun değil mehmet akif inan kadrosu değişti emin değilim refika aksoy eski refika aksoy değil devamlı öğretmen değişikliği oluyor boş ders çok giden yiğenlerimizde var ergazi değişti güzel diyorlar
umarım bu sene vicdanlı iyi öğretmenlere denk gelirizMerhabalar. Benim büyük oğlum bu sene orta1 olacak 2 sene önce Refika Aksoydaydı. Çok memnun kalmadım ben de. Sonra istanbula tayinim çıktı. 1 ay önce yine tayin ile ankaraya dönüş yapıyoruz
burayada bakacağım kesinArkadaşlar Turgut Özal da bir tavsiye aldım bugün. Okulun adı Şehit Yüzbaşı Mustafa Erdal. Hem ilkokul her ortaokul. Benim oğlanların biri orta1 diğeri amasınıfı olacak bu sene. İki kardeş beraber gitmelerini istiyorum.bu okul için bilgisi olan var mı
İnşallahumarım bu sene vicdanlı iyi öğretmenlere denk geliriz
Hangimiz önce giderse birbirimizi bilgilendirelim o haldeburayada bakacağım kesin