İlköğretim Yorum ve Soruları 2019-2020 ankara devlet ve özel okul önerileri

heath_fun

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
8
0
Nisan 2013 doğumlu oğlum için okul araştırıyoruz anaokulunda devlette sıkıntılı süreç yaşadığımız için okuldan ziyade öğretmen önerileride çok önemli şuan gittiği ve tekrar okulu sevdiren anaokulu öğretmenimize minnettarım bu konuda batıkent eryaman yenimahalle bölgesinde özel ve devlet bakıyorum bayanlar konu aktif olur inşallah ve etkileşimli iletişim ile faydalı bir topik olması umuduyla ☺️

2 Arkadaşımın çocuğu Batıkent de Atael e gidiyor ve gayet mennunlar. Fiyat olarakda uygun ve tavsiye ediyorlar.

şu anda hangi okula veriyorsunuz? biz de o bölgedeyiz anaokulu arıyoruz. özelden de yazabilirsiniz gizli kalsın isterseniz.

Merhaba ben de batıkent kentkoop da ilkokul ve ortaokul arıyorum. Devlet okulu tavsiyeniz var mı yardımcı olabilir misiniz.

Şuan ayşe filiz göğüşte öncesinde ilkyerleşim anaokulundaydık yani öğretmenin önemini anlamamızı sağladı erken dönemde

Yahya çavuş gidenler memnun değil mehmet akif inan kadrosu değişti emin değilim refika aksoy eski refika aksoy değil devamlı öğretmen değişikliği oluyor boş ders çok giden yiğenlerimizde var ergazi değişti güzel diyorlar

Çocuğunu Gönderen ve gönderecek olanlar lütfen yorum ve önerilerinizi alalım

Arkadaşlar Turgut Özal da bir tavsiye aldım bugün. Okulun adı Şehit Yüzbaşı Mustafa Erdal. Hem ilkokul her ortaokul. Benim oğlanların biri orta1 diğeri amasınıfı olacak bu sene. İki kardeş beraber gitmelerini istiyorum.bu okul için bilgisi olan var mı

Yahya çavuş gidenler memnun değil mehmet akif inan kadrosu değişti emin değilim refika aksoy eski refika aksoy değil devamlı öğretmen değişikliği oluyor boş ders çok giden yiğenlerimizde var ergazi değişti güzel diyorlar
Merhabalar. Benim büyük oğlum bu sene orta1 olacak 2 sene önce Refika Aksoydaydı. Çok memnun kalmadım ben de. Sonra istanbula tayinim çıktı. 1 ay önce yine tayin ile ankaraya dönüş yapıyoruz

Merhabalar. Benim büyük oğlum bu sene orta1 olacak 2 sene önce Refika Aksoydaydı. Çok memnun kalmadım ben de. Sonra istanbula tayinim çıktı. 1 ay önce yine tayin ile ankaraya dönüş yapıyoruz
umarım bu sene vicdanlı iyi öğretmenlere denk geliriz

Arkadaşlar Turgut Özal da bir tavsiye aldım bugün. Okulun adı Şehit Yüzbaşı Mustafa Erdal. Hem ilkokul her ortaokul. Benim oğlanların biri orta1 diğeri amasınıfı olacak bu sene. İki kardeş beraber gitmelerini istiyorum.bu okul için bilgisi olan var mı
burayada bakacağım kesin

Merhaba bizim adres de yahya çavuş ilkokuluna çıkıyor bu sene 1.sınıf olacak inşallah oğlum. 1.sınıfları okutacak öğretmenlerden araştırma yapmamız lazım ama hiç bilen de yok sizin duyduğunuz var mı acaba🤔

X