- 26 Ocak 2017
- 2.307
- 5.451
- Konu Sahibi kinalikadin
- #40.281
Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım hamd olsun ben iyiyim hafif soğuk algınlığı dışında bir problem yok; sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlikGünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
günaydın canm iyiyiz valla ne olsun. Cumartesi günü Serra'nın 1 yaş doğum gününü kutlayacağız onun telaşesi var buara. Sen nasılsın asıl?Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor?
Ayyy MaşAllah dünyaya gelen büyüyor şimdiden kutlarım Sağlıklı mutlu nice yaşları olsun inşAllah minik kuzunungünaydın canm iyiyiz valla ne olsun. Cumartesi günü Serra'nın 1 yaş doğum gününü kutlayacağız onun telaşesi var buara. Sen nasılsın asıl?
Çok geçmiş olsun canım. Iyi gidiyor 3aylk olduk bende rahatsızım grip ates serum taktılar pazar günü ama salı günü iyice ktulestim ateşim yükseldi kanıma baktılar ateşten dolayı enfeksiyon kapmış vücudum igne yptiriyorum.Merhaba canım hamd olsun ben iyiyim hafif soğuk algınlığı dışında bir problem yok; sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
Yeriim beni onu ya koca kız oldu. Rabbim uzun ömürler versin inşaLLah. Bende gribim vucudumda enfeksiyon çıktı ateşten dolayı igne vuruduruyorum.günaydın canm iyiyiz valla ne olsun. Cumartesi günü Serra'nın 1 yaş doğum gününü kutlayacağız onun telaşesi var buara. Sen nasılsın asıl?
canm çok teşekkür ederiz. Gerçekten zaman nasıl geçti anlamadık. geçen yıl bu günler hamileliğimin son güleriymiş. Daha 1.5 ay var sanıyordum :) Allah her şeyin hayırlısını versin.Ayyy MaşAllah dünyaya gelen büyüyor şimdiden kutlarım Sağlıklı mutlu nice yaşları olsun inşAllah minik kuzunun ❤
çok geçmiş olsun canm, dikkat et kendine. Güzel beslenYeriim beni onu ya koca kız oldu. Rabbim uzun ömürler versin inşaLLah. Bende gribim vucudumda enfeksiyon çıktı ateşten dolayı igne vuruduruyorum.
Sagol cnim.. valla doğru düzgün yyemiiyorum mide bağlantısından. 3aylik olduk ama karnimda iyi ciktii gören iç karnın dar ondan hemen çıkmış diyorcanm çok teşekkür ederiz. Gerçekten zaman nasıl geçti anlamadık. geçen yıl bu günler hamileliğimin son güleriymiş. Daha 1.5 ay var sanıyordum :) Allah her şeyin hayırlısını versin.
çok geçmiş olsun canm, dikkat et kendine. Güzel beslen
maşallah :) cinsiyeti belli oldu mu canmSagol cnim.. valla doğru düzgün yyemiiyorum mide bağlantısından. 3aylik olduk ama karnimda iyi ciktii gören iç karnın dar ondan hemen çıkmış diyor
Çok geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versinYeriim beni onu ya koca kız oldu. Rabbim uzun ömürler versin inşaLLah. Bende gribim vucudumda enfeksiyon çıktı ateşten dolayı igne vuruduruyorum.
yok canım aralığın 2 si gibi gtcez 14 haftalık fln oluyor ozaman. Senin kaçıncı haftada belli oldu?maşallah :) cinsiyeti belli oldu mu canm
Sagol canım. Amin cümlemize.Çok geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin
Benim 10-11.haftalarda kıza benziyor demişti 12.haftada netleştirdi canm hayırlısı olsun inşallahyok canım aralığın 2 si gibi gtcez 14 haftalık fln oluyor ozaman. Senin kaçıncı haftada belli oldu?
Sagol canım. Amin cümlemize.
Normalde kızlar geç gösterir kendini serra cimcime erken göstermiş kendiniBenim 10-11.haftalarda kıza benziyor demişti 12.haftada netleştirdi canm hayırlısı olsun inşallah
Normalde kızlar geç gösterir kendini serra cimcime erken göstermiş kendini
Bnde 14 haftada gtcem geçen 1ay sonra knt dedi gtmemde 14 haftama denk geliyor. Senn nekdrlik oldu kız? Bide belirtilerin neydiBizimki 12. haftada sereserpe yatıyordu, Dr babasıyla dalga geçmişti kızın sereserpe yatıyor bu ne böyle diye, eşim gıcık olmuştu Sonra gene de bir sonraki muayenede de kız olarak görürsek kesin diyelim diye açık kapı bırakmıştı.
Canım benim kız göstermedi ya 19+2 de öğrendik nihayet 12. Haftada gitmiştim kendi doktoruma. 21. Haftaya kadar gidemedim. O ara hep ilçedeki doktora gittik o da göremedi bir türlü saklıyor dedi.Bnde 14 haftada gtcem geçen 1ay sonra knt dedi gtmemde 14 haftama denk geliyor. Senn nekdrlik oldu kız? Bide belirtilerin neydi
Kız babasına da denir mi bu lafBizimki 12. haftada sereserpe yatıyordu, Dr babasıyla dalga geçmişti kızın sereserpe yatıyor bu ne böyle diye, eşim gıcık olmuştu Sonra gene de bir sonraki muayenede de kız olarak görürsek kesin diyelim diye açık kapı bırakmıştı.
senn kiz baya nazlı çıkmış demmekki cnim olsun herşeyin hayrlisiCanım benim kız göstermedi ya 19+2 de öğrendik nihayet 12. Haftada gitmiştim kendi doktoruma. 21. Haftaya kadar gidemedim. O ara hep ilçedeki doktora gittik o da göremedi bir türlü saklıyor dedi.