Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2018'de Tüp Bebek Yaptıranlar, Yaptıracaklar buraya
Çok geçmiş olsun canım. Iyi gidiyor 3aylk olduk bende rahatsızım grip ates serum taktılar pazar günü ama salı günü iyice ktulestim ateşim yükseldi kanıma baktılar ateşten dolayı enfeksiyon kapmış vücudum igne yptiriyorum.
canm çok teşekkür ederiz. Gerçekten zaman nasıl geçti anlamadık. geçen yıl bu günler hamileliğimin son güleriymiş. Daha 1.5 ay var sanıyordum :) Allah her şeyin hayırlısını versin.
canm çok teşekkür ederiz. Gerçekten zaman nasıl geçti anlamadık. geçen yıl bu günler hamileliğimin son güleriymiş. Daha 1.5 ay var sanıyordum :) Allah her şeyin hayırlısını versin.
çok geçmiş olsun canm, dikkat et kendine. Güzel beslen
Bizimki 12. haftada sereserpe yatıyordu, Dr babasıyla dalga geçmişti kızın sereserpe yatıyor bu ne böyle diye, eşim gıcık olmuştu Sonra gene de bir sonraki muayenede de kız olarak görürsek kesin diyelim diye açık kapı bırakmıştı.
Bizimki 12. haftada sereserpe yatıyordu, Dr babasıyla dalga geçmişti kızın sereserpe yatıyor bu ne böyle diye, eşim gıcık olmuştu Sonra gene de bir sonraki muayenede de kız olarak görürsek kesin diyelim diye açık kapı bırakmıştı.
Canım benim kız göstermedi ya 19+2 de öğrendik nihayet 12. Haftada gitmiştim kendi doktoruma. 21. Haftaya kadar gidemedim. O ara hep ilçedeki doktora gittik o da göremedi bir türlü saklıyor dedi.
Canım benim kız göstermedi ya 19+2 de öğrendik nihayet 12. Haftada gitmiştim kendi doktoruma. 21. Haftaya kadar gidemedim. O ara hep ilçedeki doktora gittik o da göremedi bir türlü saklıyor dedi.
Arkadaşlar 2 gün önce yoğun bir kanamam oldu. Hastaneue gittik ikizlerin önce ikisinin de kalbi atıyordu. İçerde çok fazla kanama alanı var dedi. İlaçlar serumlar iğnelerle durdu sandım kanama ama içerde hala kanamam çok fazlaymış. Bugünde ikizlerden birinin kalbi durmuş. Çok korkuyorum diğerini de kaybetmekten. Sürekli dua ediyorum. Hala hastanede yatıyorum bugun kanamam hala devam ediyor.