- 14 Mart 2017
- 1.158
- 2.196
- 37
- Konu Sahibi kinalikadin
- #2.881
Seni çok iyi anlıyorum canım ve her seferinde kendime benzetiyorum. Bizde de bir dert de onlar maalesef , ben artık umursamıyorum. Eşim mutsuz ama bu durumdan , ondan dolayı beni de mutsuz ediyor gayri ihtiyari. Eşine sık sık telkinde bulun , umarım kimseyle paylaşmadan sıkıntınızı gidermiş olursunuz, problemsiz devam eder tedavi. Dediğin gibi zaman her şeyin ilacı, RABB in hayırlısıyla zorumuzu kolay etsin, hayırla neticelendirsin.Zaman lazım cnm yapacak bişey yok.Haftaya sanırım çarşamba ya da perşembe yumurtalarım toplanıcak sonrasına bakıcaz artık embiriyo oluşmama ihtimali de var çünkü.Eşim deneme yapmadan kimseyle konusmak istemiyor.Annesı ve babası pek halden anlayacak ınsanlar degış ne yazık ki.Eşime destek olacaklarını düşünmüyorum yemedin içmedin dinlenmedim vb bir sürü sey soyleyeceklerdır ve cok sıkı tılı gunler bızı beklıyor ay sonunda bıze gelıcekler cunku cok buyuk sıkıntılar yasıcaz napıcaz bılmıyorum su anda.Bu denememize yogunlastık bakalım olumsuz olursa artık o zmn bakıcaz düşündükçe insan iyice geriliyor yoksa