Arkadaki arsaya full kahve ağacı dikeyim hemen....eksikliğini düşünemiyorum
Üniversite yıllarından beri gözümü açtığım gibi içerim...kahvaltı etmem...evde herşeyim biter,kahvem hep stokludur...Senin bahçeden otlanırım artık .
Kahvesiz güne başlamak benim için kabus olur
Üniversite yıllarından beri gözümü açtığım gibi içerim...kahvaltı etmem...evde herşeyim biter,kahvem hep stokludur...
Senin için de dikeyim 3-5 ağaç :)
Bi ara benim de çarpıntım oldu..dr kahveyi burak der diye gitmedimBenim de vazgecemedigim o olmadan gozumu acmadigim. Gidip bir yerlerde icmekten buyuk zevk aldigim, kendimi dinledigim bir seydi kahve fakat ne olduysa oldu carpinti yapmaya basladi.3 4 aydir agzima surmuyorum korkudan kalbim cikacak gibi oluyor.
Siz siz olun kiymetini bilin diyormusum
Bi ara benim de çarpıntım oldu..dr kahveyi burak der diye gitmedim
Kendi kendine geçti,yasak olmadığına göre kahveye devam...
Adıyla alakası yokbi osmanlı kahvesi keşfettim oy oy ooyyyy yok böyle bişey...günde 3-5-7 Allah ne verdiyse...
Geçiyo geçiyo merak etme :)Yaa carpinti zamanla geciyor mu? Ne kadar zaman sonra gecti? Ben denemiyorum korkudan
Benim abim de Ingilteren bi kahve getirtmis. Gecen gun oyle bir ovuyorlardi ki ama icemedim tabi. Sagligimi cok dusunuyorum
Sen bu Osmanli kahvesini nerden buldun bakalim? Nasil kesfettin merak ettim
Geçiyo geçiyo merak etme :)
1-2 ay sürdü ama...
Burda bi gıda avm açtılar...kızlar standda ikram etti..mırın kırın ettim...ben sade içerim,telvesi çoookkk bol içerim...öyle çikolatalı falan filan sevmem...kız yalvardı abla nılur iç diye..bi içtim vay anam vayyy...tiryakisi oldum...adıyamandan koliyle sipariş verdim o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?