Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

haklısın canım
ne zaman olacagı belli olmaz
neyse biz degerlendirdik bakalım kısmet :)

haklısın canım
ne zaman olacagı belli olmaz
neyse biz degerlendirdik bakalım kısmet :)
Aynen canım kısmet ben de çok araştırma yaptım zaten hafta da iki kere üç kere ilişki bebek olması için yeterli diyor çünkü spermler içimizde canli olarak 3 4 gün yaşayabiliyormuş sperm kalitesi de önemli diye düşünüyorum bu konuda aynı gün ilişkiye girmesek de olabilir diye düşünüyorum kısmeti varsa her yerden gelebilir bir arkadaşım var bir tüpü tıkalı bebek düşünmedikleri zamanda hamile kaldı adete bir kaç gün varmış bunlar yumurtlama geçti diye salıvermişler kadın o ay hamile kalmış

Bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor zaten takma kafana diyo hepsi. Hatta benim doktorum nolur başka birşeylerle meşgul ol bi aktivite yap unut artık diye yalvarıyo bana
Demesi kolay deseydin ben çalışıyorum meşgulüm eve geliyorum akşam olunca yatağa girince aklıma geliyor bazen düşünmekten uykum kaçıyor

Demesi kolay deseydin ben çalışıyorum meşgulüm eve geliyorum akşam olunca yatağa girince aklıma geliyor bazen düşünmekten uykum kaçıyor
Bende çalışıyorum canım ve üstüne anneme bakıyorum ama bu kadar yoğun temponun arasında bile hiç çıkmıyo aklımdan acaba olmayacakmı korkusu zaten sen unutsanda çocuk yapmadinmi hala diyen birileri sana hatirlatiyo her zaman

Aynen canım benim de öyle soranlara kısmet diyorum üstüne akıl veriyorlar bana fazla geç kalmayın sonra olmaz sonra da para ile ararsin deyip duruyorlar ne kadar üzücü

Merhaba arkadaslar bende araniza katilmak isterim 4.5 aylik evliyim ve gelen giden yok henüz en son ekim 18 adet gunum hala olmadım hamile de degilim doktor hormon tahlili istedi yeni evlilerde oluyormus dedi ama bilmiyorum basina gelen var mi bu tarz bir durum

Nasıl yani adetin hep düzeniydi ama ilk defa ekim ayından bu aya adet olmadin dogrumu anladim canım

Nasıl yani adetin hep düzeniydi ama ilk defa ekim ayından bu aya adet olmadin dogrumu anladim canım

Şöyle detayli anlatayim 12 agustosta evlendim normalde ben 14 veya 15te adet olurum evlenemden onceki ay cok stresim olmustu gecikmisti biraz evlendim snra gunumde adet oldum ancak eylul ayinda 12 gun Gecikti daha sonra ekimin 18inde oldum doktor kist felan yok dedi ama. Anlamis degilim ve evet 18 ekimden beri adet olmadim

Yanı doktorun evli bayanlarda böyle olabiliyor diye bi tanı koyması ilginç geldi bana biraz

Neden oluyor dedigimde de yeni evli bayanlarda hormonlar tam rayina oturmuyormus birde yeni heyecan yeni yemekler derken dikkat edilmemesi bu sonuclari dogurur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…