- Konu Sahibi princess--3579
-
amin canım sağolasın yüreğine sağlıkay canım benım cok uzuldum anene rabbım bıran once ona sıfa sanda hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın
ben bu ayın 23 yada 25 de adet olcam kullancam bakalım hayırlısı olsun ıkımız ıcın ama tedavını bırakma allah buyuktray canım benım cok uzuldum anene rabbım bıran once ona sıfa sanda hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın
Haklısın canım herşeyde vardır bi hayır diyoruzben bu ayın 23 yada 25 de adet olcam kullancam bakalım hayırlısı olsun ıkımız ıcın ama tedavını bırakma allah buyuktr
ne demek allah bır an once bu sayfada mujde vermenı nasıp etsın yasın kac yıllık evlısınamin canım sağolasın yüreğine sağlık
aynen oyle benım kızımda ben evlenır evlenmez oldu ama sımdı olmio nasıp ısı ısteHaklısın canım herşeyde vardır bi hayır diyoruz
25 yaşındayım 2016 ekim ayında evlenmiştim hiç korunmadım her ay düzenli adet görmeme rağmen meğerse yumurta tembelliği varmış işte 2 aydır onun üzerine tedavi görüyorum. Doktorum rahim duvarın falan tertemiz dedi nasıl hamile kalamıyosun şaşıyorum dedi bana. İşte şimdi tek korkum tüpte tıkanıklık olması. İnşallah öyle birşey çıkmazne demek allah bır an once bu sayfada mujde vermenı nasıp etsın yasın kac yıllık evlısın
sadece tembellik varsa tedavısı kolay allahta nasıp ederse klomen yardımcısı olıur25 yaşındayım 2016 ekim ayında evlenmiştim hiç korunmadım her ay düzenli adet görmeme rağmen meğerse yumurta tembelliği varmış işte 2 aydır onun üzerine tedavi görüyorum. Doktorum rahim duvarın falan tertemiz dedi nasıl hamile kalamıyosun şaşıyorum dedi bana. İşte şimdi tek korkum tüpte tıkanıklık olması. İnşallah öyle birşey çıkmaz
Canım sakin ol eşin çok haklı inşallah hissettiklerin doğrudur. Ama sürekli kafamızı ona odaklayarak sadece kendimize kötülük yapıyoruz ne yazık ki. Ama inşallah hamişsindir :)Kızlar bu ay içimde bir heyecan var sebebini bilmiyorum eşim de ne oldu sana sen hiç böyle yapmazdın benden bir şey mi saklıyorsun söylemiyorsun diyor. Adetime 12 gün var 27 - 28 gün de bir adet oluyorum 3 4 gün önce yumurtlama akintim oldu 2 gündür de kasiklarim da ince ince sizi oluyor dün akşam da birden aniden kasıklarıma bir ağrı girdi saniyelik istemsiz olarak çığlık attım bugün de yumurtlama akıntısına benzer ama daha yoğun uzayan akintim geldi üşüttüm ya da Galiba ben düşünmekten kafayı yedim. Dün eşim de böyle yapma olacağı varsa da olmaz diyor haklı adam.
Insallah hepimiz canım bu ay hamiş olalımCanım sakin ol eşin çok haklı inşallah hissettiklerin doğrudur. Ama sürekli kafamızı ona odaklayarak sadece kendimize kötülük yapıyoruz ne yazık ki. Ama inşallah hamişsindir :)
iki taraftada 20 mm gibi yumurta gelişti bu ay her ihtimale karşı çatlatma iğnesi verdi sonra ikisininde çatladığını söyledi bir kaç güne belli olur ama sanki hafiften adet sancısı vurmaya başladı bilesadece tembellik varsa tedavısı kolay allahta nasıp ederse klomen yardımcısı olıur
gebelik olusurkende oluyo o ınsallah olur pekı ılac bıtımınden kac gun sonra catladı yumurtanıziki taraftada 20 mm gibi yumurta gelişti bu ay her ihtimale karşı çatlatma iğnesi verdi sonra ikisininde çatladığını söyledi bir kaç güne belli olur ama sanki hafiften adet sancısı vurmaya başladı bile
iki taraftada 20 mm gibi yumurta gelişti bu ay her ihtimale karşı çatlatma iğnesi verdi sonra ikisininde çatladığını söyledi bir kaç güne belli olur ama sanki hafiften adet sancısı vurmaya başladı bile
şimdi şöyle,29 kasım yani adetimin 4.gününden itibaren ilaç kullanmaya başladım klomen 5 günde bitti estrfome hala devam ediyorum.8 aralıkta gittim yumurtaların oluştuğunu gördü hemen ertesi güne çatlatma iğnesi verdi ilişkide bulunmam gereken saatleri bile söyledi 15 aralıkta tekrar çağırdı her ikiside çatlamış dedigebelik olusurkende oluyo o ınsallah olur pekı ılac bıtımınden kac gun sonra catladı yumurtanız
Aynı zaman da evlenmişiz canım ve aynı yaştayız25 yaşındayım 2016 ekim ayında evlenmiştim hiç korunmadım her ay düzenli adet görmeme rağmen meğerse yumurta tembelliği varmış işte 2 aydır onun üzerine tedavi görüyorum. Doktorum rahim duvarın falan tertemiz dedi nasıl hamile kalamıyosun şaşıyorum dedi bana. İşte şimdi tek korkum tüpte tıkanıklık olması. İnşallah öyle birşey çıkmaz
ayy ne güzel bir tesadüf inşallah bu ayda hamile olduğumuzu öğreniriz canım :)Aynı zaman da evlenmişiz canım ve aynı yaştayız
Inşallah canım yumurta tembelliği tedavisi zor değil olur inşallah beslenmeme dikkat et kuruyemiş süt ürünleri ve düzenli olarak incir ye proklaktine dikkat et incir yukseltmesinayy ne güzel bir tesadüf inşallah bu ayda hamile olduğumuzu öğreniriz canım :)
haklısın canım yumurta ilaçlada olsa gelişiyor ama bakalım takdiri ilahi bekliyorum sabırlaInşallah canım yumurta tembelliği tedavisi zor değil olur inşallah beslenmeme dikkat et kuruyemiş süt ürünleri ve düzenli olarak incir ye proklaktine dikkat et incir yukseltmesin
Temmuzdan beri canım ama pek düşmedik üstüneAmin canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün peki sen ne zamandır bebek istiyorsun?
Canım bir makale okumuştum doktorun biri yazmış bayanlara kızıyordu ovulasyon günü adetten 14 gün önce diye bir şey yok diye vücudunuz fabrika mı robot mu diyor sart değil diyordu rahat bırakın kendinizi ovulasyon diye diye kendinizi de eşinizi de stres yapıyorsunuz diyordu her şeyden etkilenebilir diyordu şiddetli bir orgazm bile yumurta kaçağı yapabilir demişti adam doğru söylüyor aslında biz makine değiliz ki günü gününe saati saatine olsun.benim de bat 9 ocak
ovu testlerime göre yumurtam erken çatladı kafam karıştı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?