Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben gecen ay cektrdm canim. Doktor gerek yok demsti ama icime sinmedi cektrdim temiz cikti. Benim doktrm 6 ay klomen kullandrp sonra biraz kendi haline biraktiryormus. Ama ben bu aydan snra klomenu birakmayi dusunuyorum biraz kendi haline birakicam
Bende öyle yaptım canım bu ay için doktorum rahim filmi dedi. Ara vermek istedim çünkü streste yumurtalara etki ediyor. Şimdi soğan kürü uyguluyorum ama karar verdim önümüzdeki ayda adet olursam rahim filmi çektiricem. En azından kafam rahat olsun

Dr sayısı artırır ilacın yada iğneye geçersiniz canım.Benim bi arkadaşım klomenle yumurtası hiç büyümemişti. İğneye geçtiler hamile şu an.
4. Klomen canim bu. Dger 3,de 20 mm uzeri 2 ser yumurtam vardi bunda buyumedi daha. Ben anlamadim ya.. Klomen kullanmaya baslamadan once de bana ilacsiz takip yapildi o zmaanda yumurtluyodum 1 ya da 2 yumurta oluyodu. Klomenle de ayni sekilde. Etkilemiyor mu beni anlamadim

Olabilir canım. Klomen herkesde aynı etkiyi yapmayabiliyo. Misal benim arkadaşımın hiç büyümemiş. Ama iğneye cevap vermiş ki hamile kalmış

Olabilir canım. Klomen herkesde aynı etkiyi yapmayabiliyo. Misal benim arkadaşımın hiç büyümemiş. Ama iğneye cevap vermiş ki hamile kalmış
Bugun 4 de randevu var bakalim canim. O 17 mm lik yumurta catladi mi ya da buyumeye devam mi gorecegiz. Gerci bugun artik 21.gun bu gunden sonra catlarsa dollenme olur mu bilmiyorum

Bugun 4 de randevu var bakalim canim. O 17 mm lik yumurta catladi mi ya da buyumeye devam mi gorecegiz. Gerci bugun artik 21.gun bu gunden sonra catlarsa dollenme olur mu bilmiyorum

Olur canım olmama ihtimali mi oluyo ki. Ben hep 35+ zaman da adet oluyorum. Bu yüzden hep geç yumurtluyorum. Dr umda biliyo. Ben zannetmiyorum. 21. günde yumurtlarsan fırsatı değerlendirirsin olur neden olmasın

Olur canım olmama ihtimali mi oluyo ki. Ben hep 35+ zaman da adet oluyorum. Bu yüzden hep geç yumurtluyorum. Dr umda biliyo. Ben zannetmiyorum. 21. günde yumurtlarsan fırsatı değerlendirirsin olur neden olmasın
Adet duzenim 30 gunde 1 oluyodu canim ondan dedim hani bu gunden sonra olurmu dye.. Insallah olsun :)

KIzlar sorum olcak lütfen yardım edin
Benim 24 ocakda doktor kontrolmde iki adet yumurtam oluşmış 16 mm batım 15 şubat şuan adetün 15. Günüdeyim bugün yumurta akı kıvamında akıntım başladı bu akıntıdan ne zman sonra yumurtlama oluyooo lütfen yardım ediiinnn

Canım sen gün aşırı ilişkiye girerek değerlendir. Yada ovulasyon testi kullan.
Dr un bilgi vermedi mi acaba

Canım sen gün aşırı ilişkiye girerek değerlendir. Yada ovulasyon testi kullan.
Dr un bilgi vermedi mi acaba
YUmurta kontrolüne gitmiyorm canım normal kontrole gittiğimde onada baktırmıştın doktorun 25 27 29 ilişki dedi bende akıntıyı görünce bu gün mü yumurtlıcam ne zaman olur bilemedim

YUmurta kontrolüne gitmiyorm canım normal kontrole gittiğimde onada baktırmıştın doktorun 25 27 29 ilişki dedi bende akıntıyı görünce bu gün mü yumurtlıcam ne zaman olur bilemedim

O zaman değerlendir mutlaka canım.

Canim akintiyi cok ta ciddye alma. Ben 4 aydr takip yaptryrm inan o bahsedilen yumurta aki akinti oluyor hemde bolca ama o tarihte yumurtlammiyorum.mesela geceb hafta basi pazartesi vardi o sekil akinti daha yumurtlamadim.sen gunasiri iliskiye dikkat et insallah tutturursen

Kızlar ben de beş aylık evliyim. Evlendikten sonra adet tarihim 28 den 33 e kadar atladı. Geçen ay 34. Gün geldi. Bebek var diye çok hevesliydim ama adet olunca hayal kırıklığı yaşadım. Bugün de 33. Gün acaba var mıdır diye içim içimi yiyor. Test yapmaya da korkuyorum. Dua edin bana lütfen. Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…