Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrb kızlar simdi kayıt oldum bende umarım hepınız gebe kalırsınız bu arada benımde ıkı kımyasal gebeligim oldu onlarda hemen olmadı onerecegınız bır sey vamı yada boyle olup ne gıbı asamalarınız oldu

Inşallah canım normalde adetim ağrılı geçiyordu yatıyordum sürekli geçen ay adetim ağrısız oldu ama iki gün geçti geçmeyen adet tarihim sogan kürü yaptım ondan diye düşündüm
Herşeyden medet umuyoruz Rabbim bize merhamet eder inşallah en kısa zamanda alırız yavrularımızı kucağımıza

Ben sürekli ediyorum kendime etmeden önce inşallah canım Rabbim gönlümüze göre verir inşallah. Benim de bat 1 ocak
Amin canım Allah'ım kabul etsin dualarımızı inşallah. En kısa sürede bizimde yuvalarımıza bu müjdeli haber girer inşallah. Birde tavsiyem olacak, İnşirah suresi çok kıymetli ve güzel manalı bir sure bol bol okuyalım arkadaşlar.

amin canım bakalım adetımı beklıyorum klomen ve coraspin kullancam
Bende geçen ay ve bu ay klomen ev estrofem kullandım. Geçen ay annemin kanser olduğunu öğrendik doğal olarak o moralle eşimle aramda bişey olmadı. Ama annem o kadar çok istiyor ki tedaviyi bırakmamam için resmen yalvardı ve onun için devam ediyorum. Allahım inşallah önce anneciğimi sonrada beni sevindirir

ay canım benım cok uzuldum anene rabbım bıran once ona sıfa sanda hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…