Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
açıkcası neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Allah sorunsuz sıkıntısız atlatabilmeyi nasip etsin ikimizede

Yok canım 15 ocakda adettim 30 günde bi oluyo 24 ocakda kontrole gittim
anladım canım. Yani sağlıklı olanı yumurtalar aşağı yukarı 18- 20 mm gibi bir çapa ulaştığında çatlaması. Sürekli yumurtalık takibi yaptıran birisi olarak doktorum bana örnek veriyorum sağ taraftaki yeterli boyuta ulaşmamış tek umudumuz soldaki yumurta gibi şeyler söylüyordu

Hım anladım canım devamlı yaptırmıyorm kontrolum vardı bnde gitmişken sordm gün aşırı ilişki dedi bakalım inşallah çatlarda denk getirriz bugün biraz kasık ağrım var ve akıntıda var belki çatlıyo

bat 15 şubatsa bugün çatlaması için biraz erken olabilir canım. Ama yinede emin değilim. Sana kendi üzerimden örnek vereyim. Ben aralık 23te adet oldum 4 ocakta kontrole çağırdı her iki taraftada yumurta 19 küsür mm olmuş gayet güzel dedi sonra 6 ocakta sabahtan tekrar kontrolüm vardı gittiğimde ikiside çatlamış dedi.

Valla canım bana doktorum 25 27 29 ocak ilişkiye girin ded bakalm devam ediyim inşallah bu ay tutar

mrb ben 6 yıl oldu evleneli çocuğum olmuyor asılama yaptırdım olmadı tup bebek yaptırdım olmadı bende çikolata kisti oluşmuş yumurtalarım azalmış rahım filmi çektirdim ondan azalma olmuş esim sperm sayısı 36 hareketliği 16 hakan özkul la görüstüm esimde bende bitki ılaçlarini kullanıoruz kurlerini uyguluoruz çocuğum olması çok istiyorumm inş allahım izniyle bunlarla olcak

Inşallah. Rabbim şifasını esirgemesin sizden inşallah. Yalnız biseyi anlamadim. Rahim filmi yumurtalıklara etkimi ediyor

evet kizlar aranizda bende katildim 2 aydir ferramat demir ve kan ilaci ve folbiol folik asit kullandim 6 aylik evliyim .ilk denememiz ve sanirim tutmadi adet gunum yarib bugun idrar testi yaptim negatif gec dollenmeyide hesaba alarak yaptim 13 ocak yumurtlama gunumdu ve sonrasinda ztn cocuk girisiminde bulunmadik nasip dua edelim insallah birbirimize hipotriodi hastasiyim ilaclara devam yas 32 .kendimde hemsireyim sorusu olanlarin soularinida gonul rahatligi ile cevplarim insallah.iyi gunler .okuyanlarinda emegine saglik :) allah herkese hayirli evlat nasip etsin insallah.

amiiiin isteyen herkese inşallah. Bende 1 buçuk yıllık evliyim en başından beri istiyorum ama kısmet

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim son adet tarihim 30 aralık

Yes canım. Eğer adet döngün 28 gün ise regl dönemindesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…