Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 20180125_102602.jpg
    20180125_102602.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba canım. Son 3 aydır bende sürekli doktorumdan aynı şeyleri duyuyordum. 2 tane yumurtan gelişmiş gün aşırı ilişki diyordu. Benim ölçümlerim yaklaşık olarak her ikiside 20 mm ulaşıyordu veya azda olsa geçiyordu 21-22 mm gibi. Ama hiç ikiside çatlarsa ikiz olur gibi bişey duymadım kendisinden ki bilgilerine gerçekten çok güvenirim. Her zaman birinden birinde tutar inşallah diyordu. Şimdi bilemedim neden senin doktorun öyle bişey söyleme gereği duydu.
CAnım. benim arAKAdaşımda ayanı doktora gitmişti şimdi onun 9 aylıkk bebei var da onada demiş ikiz olabilir die ama onun tek oldu farklı gğnler çatlamış byük ihtimal bizim doktor öyle yorumluyor birde şey sorcam birinin çatlayıp dieri çatlamayabilir mi bu çatlama işlerini hiç anlamıyom

Korkuyorum da valla ya adet olcakmisin gibi agrilarimda var ama olsaydi daha net cikmazmiydi yada hafta basinda erken test yapmistim ondada bi netlik olmazmiydi

cesaret edemiyorsan bekle cnm ozaman 2-3 gün geçsin bakalım.. zaten varsa öle de bölede adet olmucaksın..
benimde kasıklarım ağrıyodu çok adet olcakmışm gibi sürekli wcye gidip bakıyodum ama olmadım :) birde benim kasık ağrılarım adet olmama 10 gün öncden başlamıştı ilk defa normalde 2-3 gün önceden başlardı değişik duygular rabbim sizlere de yaşatsın..

CAnım benim bi arkadaşım gebeliğinde idrardan çıkmadı kan testinde öğrendi ve onunda adeti geçmişti ama idrarda çıkmamıştı
Dpgru diyosun canim oyle seyler olabiliyo benden 10 gun once pembe leke geldi ama sadece silerken cok azdi ben ondan supheleniyorum valla salak gibi bisey oldum bir iki gun daha bekliyim ben bakalim insallah adet olmam allahim duy sesimi yarabbimmmm☺

CAnım. benim arAKAdaşımda ayanı doktora gitmişti şimdi onun 9 aylıkk bebei var da onada demiş ikiz olabilir die ama onun tek oldu farklı gğnler çatlamış byük ihtimal bizim doktor öyle yorumluyor birde şey sorcam birinin çatlayıp dieri çatlamayabilir mi bu çatlama işlerini hiç anlamıyom
olabilir canım bazen sadece 1 tanesi çatlıyor

cesaret edemiyorsan bekle cnm ozaman 2-3 gün geçsin bakalım.. zaten varsa öle de bölede adet olmucaksın..
benimde kasıklarım ağrıyodu çok adet olcakmışm gibi sürekli wcye gidip bakıyodum ama olmadım :) birde benim kasık ağrılarım adet olmama 10 gün öncden başlamıştı ilk defa normalde 2-3 gün önceden başlardı değişik duygular rabbim sizlere de yaşatsın..
Heh iste benimde kasik agrim 10 gun once basladi karnimin alti agriyo dunden beri ara sira bacaklarim cok agriyo kasiklarim batiyo sanki sen erken testi ne zaman uygulamistin canim

Dpgru diyosun canim oyle seyler olabiliyo benden 10 gun once pembe leke geldi ama sadece silerken cok azdi ben ondan supheleniyorum valla salak gibi bisey oldum bir iki gun daha bekliyim ben bakalim insallah adet olmam allahim duy sesimi yarabbimmmm☺
Canım bende hatırlıyossan lekelenme sandım adete döndü sonra ben lekelenmenin ertesi günü gidip test kan verdim korkma bnce kafan rahat oluyo git ver kan için rahatlarböle daha çok stres yapıp kendimiz erteliyoz adetimzii

Canım bende hatırlıyossan lekelenme sandım adete döndü sonra ben lekelenmenin ertesi günü gidip test kan verdim korkma bnce kafan rahat oluyo git ver kan için rahatlarböle daha çok stres yapıp kendimiz erteliyoz adetimzii
Rabbim bizlere yardim etsin yuzumuze baksin insallah ne zor isler valla ☺

Peki canım ikisinde de çatlama olmayanilrimi
onu ancak doktor kontrolü ile tespit edebilirsin canım. Ultrason ile muayene en doğru sonucu veriyor. Ben çatlatma iğnesi yaptırdıktan sonraki hafta bile doktora mutlaka gidiyordum çünkü garanti olsun diye bakmak istiyordu. Yani olabilir strese veya diğer başka nedenlere bağlı olarak her ikiside çatlamayabilir

Heh iste benimde kasik agrim 10 gun once basladi karnimin alti agriyo dunden beri ara sira bacaklarim cok agriyo kasiklarim batiyo sanki sen erken testi ne zaman uygulamistin canim

aynısı bende de oldu cnm bacaklarım baldır kısımlarımda anlamsız bir ağrılar vardı.. benim adet günüm 4-5 gün normalde de geçerdi geç olurdum 5 inci gün olmadım sonrasında 2 gün daha beklemiştim 7.ci gün hala olmadım akşamına erken gebelik testi almıştım akşam yemekten sonra yaptım silik çift çizgi çıkmıştı bende de..

Back