- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi princess--3579
- #1.501
Boyleydi canim :)silik çıkıyorsa eğer kesin hamilesin cnmmm hadi inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyleydi canim :)silik çıkıyorsa eğer kesin hamilesin cnmmm hadi inşallah :)
Canım kan testi yaptıraaana biBoyleydi canim :)
Boyleydi canim :)
Korkuyorum da valla ya adet olcakmisin gibi agrilarimda var ama olsaydi daha net cikmazmiydi yada hafta basinda erken test yapmistim ondada bi netlik olmazmiydiCanım kan testi yaptıraaana bi
CAnım. benim arAKAdaşımda ayanı doktora gitmişti şimdi onun 9 aylıkk bebei var da onada demiş ikiz olabilir die ama onun tek oldu farklı gğnler çatlamış byük ihtimal bizim doktor öyle yorumluyor birde şey sorcam birinin çatlayıp dieri çatlamayabilir mi bu çatlama işlerini hiç anlamıyomMerhaba canım. Son 3 aydır bende sürekli doktorumdan aynı şeyleri duyuyordum. 2 tane yumurtan gelişmiş gün aşırı ilişki diyordu. Benim ölçümlerim yaklaşık olarak her ikiside 20 mm ulaşıyordu veya azda olsa geçiyordu 21-22 mm gibi. Ama hiç ikiside çatlarsa ikiz olur gibi bişey duymadım kendisinden ki bilgilerine gerçekten çok güvenirim. Her zaman birinden birinde tutar inşallah diyordu. Şimdi bilemedim neden senin doktorun öyle bişey söyleme gereği duydu.
CAnım benim bi arkadaşım gebeliğinde idrardan çıkmadı kan testinde öğrendi ve onunda adeti geçmişti ama idrarda çıkmamıştıKorkuyorum da valla ya adet olcakmisin gibi agrilarimda var ama olsaydi daha net cikmazmiydi yada hafta basinda erken test yapmistim ondada bi netlik olmazmiydi
Sana bisey sorcam canim senin adet gununde yada adetten bir gun sonra adet olucakmis gibi agrin oluyomuydu cumartesye kadar bekliyim gelmezse o zaman kan verim diyorumbunun içinde sanki pembe gibi bozuk olmasın cnm bu test.. erken gebelik testi alıp yap bakalım yada müsaitsen direk kan ver kesin sonuç
Korkuyorum da valla ya adet olcakmisin gibi agrilarimda var ama olsaydi daha net cikmazmiydi yada hafta basinda erken test yapmistim ondada bi netlik olmazmiydi
Dpgru diyosun canim oyle seyler olabiliyo benden 10 gun once pembe leke geldi ama sadece silerken cok azdi ben ondan supheleniyorum valla salak gibi bisey oldum bir iki gun daha bekliyim ben bakalim insallah adet olmam allahim duy sesimi yarabbimmmm☺CAnım benim bi arkadaşım gebeliğinde idrardan çıkmadı kan testinde öğrendi ve onunda adeti geçmişti ama idrarda çıkmamıştı
olabilir canım bazen sadece 1 tanesi çatlıyorCAnım. benim arAKAdaşımda ayanı doktora gitmişti şimdi onun 9 aylıkk bebei var da onada demiş ikiz olabilir die ama onun tek oldu farklı gğnler çatlamış byük ihtimal bizim doktor öyle yorumluyor birde şey sorcam birinin çatlayıp dieri çatlamayabilir mi bu çatlama işlerini hiç anlamıyom
Heh iste benimde kasik agrim 10 gun once basladi karnimin alti agriyo dunden beri ara sira bacaklarim cok agriyo kasiklarim batiyo sanki sen erken testi ne zaman uygulamistin canimcesaret edemiyorsan bekle cnm ozaman 2-3 gün geçsin bakalım.. zaten varsa öle de bölede adet olmucaksın..
benimde kasıklarım ağrıyodu çok adet olcakmışm gibi sürekli wcye gidip bakıyodum ama olmadım :) birde benim kasık ağrılarım adet olmama 10 gün öncden başlamıştı ilk defa normalde 2-3 gün önceden başlardı değişik duygular rabbim sizlere de yaşatsın..
Peki canım ikisinde de çatlama olmayanilrimiolabilir canım bazen sadece 1 tanesi çatlıyor
Canım bende hatırlıyossan lekelenme sandım adete döndü sonra ben lekelenmenin ertesi günü gidip test kan verdim korkma bnce kafan rahat oluyo git ver kan için rahatlarböle daha çok stres yapıp kendimiz erteliyoz adetimziiDpgru diyosun canim oyle seyler olabiliyo benden 10 gun once pembe leke geldi ama sadece silerken cok azdi ben ondan supheleniyorum valla salak gibi bisey oldum bir iki gun daha bekliyim ben bakalim insallah adet olmam allahim duy sesimi yarabbimmmm☺
Rabbim bizlere yardim etsin yuzumuze baksin insallah ne zor isler valla ☺Canım bende hatırlıyossan lekelenme sandım adete döndü sonra ben lekelenmenin ertesi günü gidip test kan verdim korkma bnce kafan rahat oluyo git ver kan için rahatlarböle daha çok stres yapıp kendimiz erteliyoz adetimzii
Gerçekten çok zormuş allah yardımcımız olsunRabbim bizlere yardim etsin yuzumuze baksin insallah ne zor isler valla ☺
Amiiiinnnn insallahGerçekten çok zormuş allah yardımcımız olsun
onu ancak doktor kontrolü ile tespit edebilirsin canım. Ultrason ile muayene en doğru sonucu veriyor. Ben çatlatma iğnesi yaptırdıktan sonraki hafta bile doktora mutlaka gidiyordum çünkü garanti olsun diye bakmak istiyordu. Yani olabilir strese veya diğer başka nedenlere bağlı olarak her ikiside çatlamayabilirPeki canım ikisinde de çatlama olmayanilrimi
canım valla ben hiiiiç anlamam bunu ne zaman yapmıştın sen
Heh iste benimde kasik agrim 10 gun once basladi karnimin alti agriyo dunden beri ara sira bacaklarim cok agriyo kasiklarim batiyo sanki sen erken testi ne zaman uygulamistin canim