- 21 Eylül 2017
- 86
- 74
- 3
- 33
- Konu Sahibi princess--3579
-
En zor kısmıda beklemek inşallah beklediğimize değerBen de bekleyenlerdeni m 28 29 Aralık
Inşallah canım bu ay hepimiz melekelerimize kavuşuruzEn zor kısmıda beklemek inşallah beklediğimize değer
Canım bildigim kadarıyla yumurta çatlayınca afedersin sümük gibi uzayan akıntı oluyo. Senin dediğin yürürken bile akıntı olayı bende adet zamanın yaklaşınca çok oluyoKızlar size bir sorum olacak ben hiç yumurtlama kiti kullanmadım yumurtlama akıntısı oluyor yaa bir iki gün akıntı duruyor azalıyor birden yumurtlama o akıntıdan sonra da olabilir mi yani kuru iken bir de benim genel de yürüdükçe hareket ettikçe akintim oluyor zaten çamaşırıma geliyor yumurtlama akintim lavaboda geliyor sizin de mi öyle? Kafam da deli sorular çok konuştum
İnşallah canım inşallahInşallah canım bu ay hepimiz melekelerimize kavuşuruz
Benim o uzayan akıntı 3 gün falan sürüyor programa göre verilen tarihte o akıntı bitmiş oluyor bu ay inşallah gerek kalmaz ama olmaz ise yumurtlama kiti almayı düşünüyorumCanım bildigim kadarıyla yumurta çatlayınca afedersin sümük gibi uzayan akıntı oluyo. Senin dediğin yürürken bile akıntı olayı bende adet zamanın yaklaşınca çok oluyo
Canım seninle aynı durumdayım 11 aydır korunmuyorum 9 aydır dikkat etmeye başladım yumurtlama günü falan bizim de kısmet olmadi ben de iki ayda bir gittim sorun yok 2 kez hormon testi verdim çok şükür hiç bir sorun yok eşim de hafif düzeyde hareket sorunu vardı doktor sorun bile sayılmaz sizin çocuk olur sabır edin dedi eşimin doktoru bana stres yapma stres yumurtayı çok etkiliyor dedi bir de şöyle bir durum varmış doktorumuz dedi yumurta dölleniyordur belki tutunamiyordur onun için ne yapılır bilmemKizlar bugun adetimin ilk gunu, 5 aydir korunmuyorum fakat Allah daha nasip etmedi. 5 ay once smear testi ve hormon kontrolu yapildi bir sorun cikmadi. Bu ay icin bana neler tavsiye edersiniz? Sogan kürü, sut buhari, iliskiden sonra ayaklari dikme vs konularini gectim. 4 ay yumurtlama donemini takip ederek ama çok sık olmadan iliski yasadim olmadi. Bu ay garanti olsun dedim nerdeyse her gun iliski oldu fakat bebek olmadi.. Bunlar ve dua, tevekkul haricinde baska neler tavsiye edersiniz?
Peki hiç doktorda yumurta takibi yaptirdinmi ben aylarca yumurtlama günüm şu bu diye kendimi kandırmışım doktora bi gittim yumurta tembelliği cıktı:)Benim o uzayan akıntı 3 gün falan sürüyor programa göre verilen tarihte o akıntı bitmiş oluyor bu ay inşallah gerek kalmaz ama olmaz ise yumurtlama kiti almayı düşünüyorum
Bir defa doktora gittiğimde 9. Günümdü yumurtan var şu an dedi ilişki günü vermişti yine olmadi yumurta tembelliği hormon testinde belli olmuyor mu ki onda sıkıntı yoktuPeki hiç doktorda yumurta takibi yaptirdinmi ben aylarca yumurtlama günüm şu bu diye kendimi kandırmışım doktora bi gittim yumurta tembelliği cıktı:)
Bir defa doktora gittiğimde 9. Günümdü yumurtan var şu an dedi ilişki günü vermişti yine olmadi yumurta tembelliği hormon testinde belli olmuyor mu ki onda sıkıntı yoktu
Bende kaç aydır hep takvime göre deneme yapmıştım.Bu ay 9.günün doktor yumurtamın büyüdüğünü 2 gün sonra tekrar gittim bugündrn itibsren ilişkiye başla dedi.Yumurta oluşmuşsa tembellik olacağını sanmam çünkü gün gün cm var ona göre ölçüp bilgi veriyorlar bizeBir defa doktora gittiğimde 9. Günümdü yumurtan var şu an dedi ilişki günü vermişti yine olmadi yumurta tembelliği hormon testinde belli olmuyor mu ki onda sıkıntı yoktu
Anladım canım kısmeti varsa her türlü oluyor zamanını bekliyordur işte biz hemen istiyoruzBende kaç aydır hep takvime göre deneme yapmıştım.Bu ay 9.günün doktor yumurtamın büyüdüğünü 2 gün sonra tekrar gittim bugündrn itibsren ilişkiye başla dedi.Yumurta oluşmuşsa tembellik olacağını sanmam çünkü gün gün cm var ona göre ölçüp bilgi veriyorlar bize
Korunmayı bırakmadan önce doktora gittim smear alındı sonra enfeksiyon çıktı fitil kullandım en son gittiğimde tüm tahliller hormon kan vs herşey yapıldı kötü birşey çıkmadı doktorum rahim filmi çektirmemş istedi kabul etmedim 1 sene bir dolsun dedim yani herşey normal gözüküyor ama kısmet demek ki.Kış bebeği olsun istemiyordum zaman geçtikçe kışa gidiyoruzAnladım canım kısmeti varsa her türlü oluyor zamanını bekliyordur işte biz hemen istiyoruz
Evet canım hormon testinde belli oluyor. İncir kürü var saraçoğlunun onada bir göz at istersenBir defa doktora gittiğimde 9. Günümdü yumurtan var şu an dedi ilişki günü vermişti yine olmadi yumurta tembelliği hormon testinde belli olmuyor mu ki onda sıkıntı yoktu
Benim doktorum da bir yılı dolsun öyle çekelim rahim filmi dedi tüplere bakmak için. Kısmet artık Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin de yaz kış önemli değil ben artık çok istiyorum hemen olsun diye bu ay içimde bir umut var olacak diye olmadığı zaman da yikiliyorum resmenKorunmayı bırakmadan önce doktora gittim smear alındı sonra enfeksiyon çıktı fitil kullandım en son gittiğimde tüm tahliller hormon kan vs herşey yapıldı kötü birşey çıkmadı doktorum rahim filmi çektirmemş istedi kabul etmedim 1 sene bir dolsun dedim yani herşey normal gözüküyor ama kısmet demek ki.Kış bebeği olsun istemiyordum zaman geçtikçe kışa gidiyoruz
Kaç ay oldu korunmayı bırakalı canımBenim doktorum da bir yılı dolsun öyle çekelim rahim filmi dedi tüplere bakmak için. Kısmet artık Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin de yaz kış önemli değil ben artık çok istiyorum hemen olsun diye bu ay içimde bir umut var olacak diye olmadığı zaman da yikiliyorum resmen
Incir kürü için prolaktini yükseltiyor diye duydum şimdi sorun yokken bir de o çıkmasın soğan kürü yaptım ama geçen ayEvet canım hormon testinde belli oluyor. İncir kürü var saraçoğlunun onada bir göz at istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?