- Konu Sahibi princess--3579
-
Kan testini tekrar et geç döllenme olsa bile 15 Gün e çıkması gerekir diye düşünüyorum adetten bir kaç gün önce yumurtlasan geç döllenme olabilir. Kür falan uyguladın mı onlar da geciktiriyorMerabalar bi sorum olacaktı ben bu ay adet dönemim gecikti idrar testi yaptirdim ama negatif çıktı bi kac gün sonra kan testi yaptirdim ama oda negatif çıktı hala adet olmadim 15 gün geçti geç döllenme olup hamile olabilirmiyim böyle bisey basina gelen varmi
Ben kullanmıyorum ovulasyon testi bende de aynı uygulama var olacağı varsa her türlü oluyor ama biz dayanamıyoruz sürekli bir arayış içindeyiz dün gece ben de baktım bu aydan sonra kullanmayı düşünüyorum benim akıntı oluyor 2-3 Gün yoğun ordan anlıyorum adet olacak gibi kasiklarim ağrıyor bir de.
Merabalar bi sorum olacaktı ben bu ay adet dönemim gecikti idrar testi yaptirdim ama negatif çıktı bi kac gün sonra kan testi yaptirdim ama oda negatif çıktı hala adet olmadim 15 gün geçti geç döllenme olup hamile olabilirmiyim böyle bisey basina gelen varmi
Kızlar bu uyuklama olayı ne zaman başlıyor benim 2 gündür kahvaltıdan sonra uykum geliyor havalar kötü ondan da olabilir tabi
Kızlar bu uyuklama olayı ne zaman başlıyor benim 2 gündür kahvaltıdan sonra uykum geliyor havalar kötü ondan da olabilir tabi
Benim yumurtlama dönemim geçti sayılır havadan galiba yağmur oluncauyuklama halsizlik ilk aylar başlıyor diye biliyorum cnm
Kızlar ben aranıza yeni katıldım.11 aydır istiyoruz ama bizim de bebeğimiz olmuyor. 5 defa doktora gittim hiç bir sorun yok çok şükür hormon testi yaptılar onda da sıkıntı yok. Ben yine de soğan kürü yaptım o da ise yaramadı gibi. Eşimde doktora gitti onun sonucları da normal görünüyor az bir sperm hareketliliginde de düşüş vardı doktor olur ama dedi biz yine de ilac takviyesi istedik promotil diye ilac verdi 3 ay kullandı sonucları kullanmadan öncekine göre 3 kat daha nerdeyse düşük çıktı. Ne yapacağımızı şaşırdık eşim de sonuçlar yanlış diyor bu kadar düşmesi imkansız diyor.
Merhaba arkadaşım ben 14 aylık evliyim su anda 7 haftalık hamileyim. Biz 2 yıl kadar çocuk düşünmüyorduk ama arada insanların bizi korkutmasiyla 2 kez denedik yumurtlama döneminde olmadı o kadar korktuk ki neden olmuyor sorun mu var diye doktora gittik. Doktor her hangi bir sorun olmadığını söyledi. Ama biz birazda üzüntüyle boşverdik hic bi şekilde denemedik hatta korunmaya başladık doğal yöntemle. Derken adetim bittikten 2 3 gün sonra yani yumurtlama döneminden önce hamile kalmışım çünkü yumurtlama döneminde şehir dışındaydım. Yani galiba ne zaman olacağına biz karar veremiyoruz. Hala inanamiyorum hic beklemedigim bi hamilelik oldu. Sakin kendine kürler ilaçlar uygulama. Belki faydası olur ben fema med adında vitamin kullanmaya başladım 20 gün sonra hamile kaldım ama onun mu faydası oldu bilmiyorum. Canını sıkma
Çok sağol canım inşallah Rabbim isteyen herkese verir. Ben de folik asit kullanıyorum . Kısmet artık vaktini bekliyorMerhaba arkadaşım ben 14 aylık evliyim su anda 7 haftalık hamileyim. Biz 2 yıl kadar çocuk düşünmüyorduk ama arada insanların bizi korkutmasiyla 2 kez denedik yumurtlama döneminde olmadı o kadar korktuk ki neden olmuyor sorun mu var diye doktora gittik. Doktor her hangi bir sorun olmadığını söyledi. Ama biz birazda üzüntüyle boşverdik hic bi şekilde denemedik hatta korunmaya başladık doğal yöntemle. Derken adetim bittikten 2 3 gün sonra yani yumurtlama döneminden önce hamile kalmışım çünkü yumurtlama döneminde şehir dışındaydım. Yani galiba ne zaman olacağına biz karar veremiyoruz. Hala inanamiyorum hic beklemedigim bi hamilelik oldu. Sakin kendine kürler ilaçlar uygulama. Belki faydası olur ben fema med adında vitamin kullanmaya başladım 20 gün sonra hamile kaldım ama onun mu faydası oldu bilmiyorum. Canını sıkma
Seni çok iyi anlıyorum hele birde sürekli sağdan soldan hamilelik ve doğum haberleri, insan buruk bir sevinçle karşılıyorIşte sonucları dün aldık pazartesi gösterecek ben de merakla bekliyorum ne diyecek şimdi yumurtlama dönemim geçsin eşime tekrar et testi dedim gerçekten belki yanlışlık oldu. Stres elimde değil işten geliyorum eve sürekli aklıma geliyor dışarı çıkıyoruz çocuklar var tv de insanın aklına gelmemesi imkansiz
Merhaba bende geldim :) Ben bir yıllık evliyim hep istedim ama olmadı sürekli doktor değiştirdim memnun kalmayıp. Şimdi ki doktorum sabit, yumurtalıklarda tembellik olduğunu söyledi bana yaptığı bir kaç aylık takip sonucunda. Adetimin 4.gününden itibaren klomen ve estrofem kullanmaya başladım iki taraftada yumurta çok güzel gelişmişti. Daha sonra çatlatma iğnesi verdi tekrar kontrole gittim ikiside çatlamış dedi şimdi sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. Ne olur dua edin bana
cümlemizin inşallah canım benimhoşgeldin cnm..Hadi inşallah bizde merak ediyoruz sonucu inşallah hamilesindir Allah herkesin gönlüne göre versin..
Hoş geldin canım inşallah mutlu haberlerini bekliyoruzMerhaba bende geldim :) Ben bir yıllık evliyim hep istedim ama olmadı sürekli doktor değiştirdim memnun kalmayıp. Şimdi ki doktorum sabit, yumurtalıklarda tembellik olduğunu söyledi bana yaptığı bir kaç aylık takip sonucunda. Adetimin 4.gününden itibaren klomen ve estrofem kullanmaya başladım iki taraftada yumurta çok güzel gelişmişti. Daha sonra çatlatma iğnesi verdi tekrar kontrole gittim ikiside çatlamış dedi şimdi sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. Ne olur dua edin bana
Aynen canım en kötüsü de milletin sorması üstüne akıl vermesi geç kalmayın sonra olmaz demeleri.Seni çok iyi anlıyorum hele birde sürekli sağdan soldan hamilelik ve doğum haberleri, insan buruk bir sevinçle karşılıyor
Merhaba peki ovulasyon gunlerim karışıyor iki aydır adetim hep 2 yada 3 gün önce değişiyor bunu nasıl çözebilirizGEBELİĞE HAZIRLIK AŞAMALARI,OVULASYON ZAMANLARI HERŞEYİ KONUŞALIM KIZLAR BUYRUN GELİN HEPİNİZİ BEKLİYORUM...2018 YILINDA HERKESİN KUCAĞI BEBİŞLE DOLSUN İNŞALLAH
insanlarda anlayış sıfır canım ben olsam aman üzülür diye ağzımı açıp soramam kimseye ama benim etrafımdakiler profesör maşallahAynen canım en kötüsü de milletin sorması üstüne akıl vermesi geç kalmayın sonra olmaz demeleri.
Merhaba canım eczaneden ovluasyon testi alabirsin. Evde kendib takip etmen biraz zor ancak ağrısından veya akıntıdan anlayabilirsin o da şansına. Tabiki en doğrusu doktor takibiMerhaba peki ovulasyon gunlerim karışıyor iki aydır adetim hep 2 yada 3 gün önce değişiyor bunu nasıl çözebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?