Gebeliğe Hazırlık 2018 YILINDA GEBE KALMAK İSTEYENLER BUYURSUN GELSİN :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merabalar bi sorum olacaktı ben bu ay adet dönemim gecikti idrar testi yaptirdim ama negatif çıktı bi kac gün sonra kan testi yaptirdim ama oda negatif çıktı hala adet olmadim 15 gün geçti geç döllenme olup hamile olabilirmiyim böyle bisey basina gelen varmi

Kan testini tekrar et geç döllenme olsa bile 15 Gün e çıkması gerekir diye düşünüyorum adetten bir kaç gün önce yumurtlasan geç döllenme olabilir. Kür falan uyguladın mı onlar da geciktiriyor

aynen yaa sürekli bi arayış içerisindeyim sabırsızım çok :) olacağı varsa zaten olur millet korunurken hamile kalıyo bi damlayla bende de kasık ağrısı oluyo birde akıntı bakalım bu aydan sonra olmadı bide ovulasyon testi de denerim gerekirse..

başıma böle bişey gelmedi.. kadın doğum uzmanına görün istersen cnm bakalım ne dicek

Kızlar bu uyuklama olayı ne zaman başlıyor benim 2 gündür kahvaltıdan sonra uykum geliyor havalar kötü ondan da olabilir tabi

Kızlar bu uyuklama olayı ne zaman başlıyor benim 2 gündür kahvaltıdan sonra uykum geliyor havalar kötü ondan da olabilir tabi

uyuklama halsizlik ilk aylar başlıyor diye biliyorum cnm

Merhaba arkadaşım ben 14 aylık evliyim su anda 7 haftalık hamileyim. Biz 2 yıl kadar çocuk düşünmüyorduk ama arada insanların bizi korkutmasiyla 2 kez denedik yumurtlama döneminde olmadı o kadar korktuk ki neden olmuyor sorun mu var diye doktora gittik. Doktor her hangi bir sorun olmadığını söyledi. Ama biz birazda üzüntüyle boşverdik hic bi şekilde denemedik hatta korunmaya başladık doğal yöntemle. Derken adetim bittikten 2 3 gün sonra yani yumurtlama döneminden önce hamile kalmışım çünkü yumurtlama döneminde şehir dışındaydım. Yani galiba ne zaman olacağına biz karar veremiyoruz. Hala inanamiyorum hic beklemedigim bi hamilelik oldu. Sakin kendine kürler ilaçlar uygulama. Belki faydası olur ben fema med adında vitamin kullanmaya başladım 20 gün sonra hamile kaldım ama onun mu faydası oldu bilmiyorum. Canını sıkma

kısmet işte yaa.. olacağı varsa bişekilde oluyo zaten..

Çok sağol canım inşallah Rabbim isteyen herkese verir. Ben de folik asit kullanıyorum . Kısmet artık vaktini bekliyor

Seni çok iyi anlıyorum hele birde sürekli sağdan soldan hamilelik ve doğum haberleri, insan buruk bir sevinçle karşılıyor

Merhaba bende geldim :) Ben bir yıllık evliyim hep istedim ama olmadı sürekli doktor değiştirdim memnun kalmayıp. Şimdi ki doktorum sabit, yumurtalıklarda tembellik olduğunu söyledi bana yaptığı bir kaç aylık takip sonucunda. Adetimin 4.gününden itibaren klomen ve estrofem kullanmaya başladım iki taraftada yumurta çok güzel gelişmişti. Daha sonra çatlatma iğnesi verdi tekrar kontrole gittim ikiside çatlamış dedi şimdi sabırsızlıkla sonucu bekliyorum. Ne olur dua edin bana

hoşgeldin cnm..Hadi inşallah bizde merak ediyoruz sonucu inşallah hamilesindir Allah herkesin gönlüne göre versin..

Hoş geldin canım inşallah mutlu haberlerini bekliyoruz

GEBELİĞE HAZIRLIK AŞAMALARI,OVULASYON ZAMANLARI HERŞEYİ KONUŞALIM KIZLAR BUYRUN GELİN HEPİNİZİ BEKLİYORUM...2018 YILINDA HERKESİN KUCAĞI BEBİŞLE DOLSUN İNŞALLAH
Merhaba peki ovulasyon gunlerim karışıyor iki aydır adetim hep 2 yada 3 gün önce değişiyor bunu nasıl çözebiliriz

Merhaba peki ovulasyon gunlerim karışıyor iki aydır adetim hep 2 yada 3 gün önce değişiyor bunu nasıl çözebiliriz
Merhaba canım eczaneden ovluasyon testi alabirsin. Evde kendib takip etmen biraz zor ancak ağrısından veya akıntıdan anlayabilirsin o da şansına. Tabiki en doğrusu doktor takibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…