- 16 Aralık 2017
- 146
- 186
- 35
-
- Konu Sahibi Sweetelfie
kızlar selam ankaradaki doğum paketi ücretleri şimdiye kadar ulaşabildiklerim şunlar;
medicana:7.900-TL
Liv Hospital:7.740-TL
Lokman Hekim Akay Şubesi:5.500-TL
Hrs:8.500-TL
Koru(Balgat):6.000-TL
Sizinde diğer hastanelerden araştırmalarınız varsa burdan pylaşalım her gün başka bi hastaneyi araştrıorm ama içime sineni bir türlü bulamıyorum destek...
Cnm medicanayla bugun konustum 8900 dedi ve taksit olmuyormuayeneler kan tahlilleri taramalar da dahil cnm evet malesef çok pahalı bnmde hiç aklımda yoktu ama geçen yılla bu yıl arasında 2 bine yakın oynamış fiyatlar ona da çok şaşırmıştm cnm hakkımızda hayırlısı :)
diger iller daha uygun.Cnm medicanayla bugun konustum 8900 dedi ve taksit olmuyor
Tobb etu 8400
Medical park batikent 6750
Fiyatlar sadece ankarada mi pahali anlamadim sanki diger iller daha uygun
ben özel muayenesi olan aylin anıl diye bi doktoru araştrdım ve cumartesi günü randevum var ilk muayene ücretsizmiş en uygun doğum fiyatı da koru hastanesinde 7 bin miş gidip görüşücem bakalım ebe olan bi akrabamızn tavsiyesi üzerine gidiyorum aylin doktorun yaptığı bi doğuma girmiş ve çok iyi olduğunu söylediCnm medicanayla bugun konustum 8900 dedi ve taksit olmuyor
Tobb etu 8400
Medical park batikent 6750
Fiyatlar sadece ankarada mi pahali anlamadim sanki diger iller daha uygun
Merhaba ben de Hrs ye karar verdim. memnunum şimdilikben özel muayenesi olan aylin anıl diye bi doktoru araştrdım ve cumartesi günü randevum var ilk muayene ücretsizmiş en uygun doğum fiyatı da koru hastanesinde 7 bin miş gidip görüşücem bakalım ebe olan bi akrabamızn tavsiyesi üzerine gidiyorum aylin doktorun yaptığı bi doğuma girmiş ve çok iyi olduğunu söyledi
Ilk dogumum sincan koruda olmustu seninki balgat heraldeben özel muayenesi olan aylin anıl diye bi doktoru araştrdım ve cumartesi günü randevum var ilk muayene ücretsizmiş en uygun doğum fiyatı da koru hastanesinde 7 bin miş gidip görüşücem bakalım ebe olan bi akrabamızn tavsiyesi üzerine gidiyorum aylin doktorun yaptığı bi doğuma girmiş ve çok iyi olduğunu söyledi
Fiyat nedir cnm taksit oluyo mu birde dr un kimMerhaba ben de Hrs ye karar verdim. memnunum şimdilik
HRS DE 1 AY ÖNCE 2 ARKADAŞIMDA DOĞUM YAPTILAR VE ÇOK MEMNUNLAR BANA DA DEDİLER HATTA GİT DİE BİRAZ MEVKİ OLARAK TERS BİZE BİDE Bİ ANDA 2 MİLYAR ZAM YAPMIŞLAR GEÇEN YIL 6.500-TL İLE DOĞUM YAPTILAR ŞİMDİ SORDUK 8.500-tl DEDİLER AMA COŞKUN HOCAYA MI GDİOSN ONLAR ÇOK MEMNUNDU COŞKUN HOCADAN CNMMerhaba ben de Hrs ye karar verdim. memnunum şimdilik