2018 yılı doğum paketi güncel ücretleri

Sweetelfie

Rabbim ol derse olur
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
146
186
35
kızlar selam ankaradaki doğum paketi ücretleri şimdiye kadar ulaşabildiklerim şunlar;
medicana:7.900-TL
Liv Hospital:7.740-TL
Lokman Hekim Akay Şubesi:5.500-TL
Hrs:8.500-TL
Koru(Balgat):6.000-TL
Sizinde diğer hastanelerden araştırmalarınız varsa burdan pylaşalım her gün başka bi hastaneyi araştrıorm ama içime sineni bir türlü bulamıyorum destek...

Merhaba.
İstanbul Avcılar /Beylikdüzü bölgeyi araştırıyorum bende
Medicana İnternational : Normal :4500 Sezeryan :5400

Diğerleriyle görüştükçe ekleme yaparım

kızlar selam ankaradaki doğum paketi ücretleri şimdiye kadar ulaşabildiklerim şunlar;
medicana:7.900-TL
Liv Hospital:7.740-TL
Lokman Hekim Akay Şubesi:5.500-TL
Hrs:8.500-TL
Koru(Balgat):6.000-TL
Sizinde diğer hastanelerden araştırmalarınız varsa burdan pylaşalım her gün başka bi hastaneyi araştrıorm ama içime sineni bir türlü bulamıyorum destek...

Ben şok :skandal:
bu fiyatların içerisinde sadece doğum ve hastanede doğum sinrası bir gece kalma mı var, yoksa başka prosedürler de tanımlı mı?
Daha araştırmaya başlamadım ama 5000 tl üzeri fiyat öderim diye hiç düşünmemiştim.
Gerçekten çok pahalıymış
emeğinize sağlık

muayeneler kan tahlilleri taramalar da dahil cnm evet malesef çok pahalı bnmde hiç aklımda yoktu ama geçen yılla bu yıl arasında 2 bine yakın oynamış fiyatlar ona da çok şaşırmıştm cnm hakkımızda hayırlısı :)

muayeneler kan tahlilleri taramalar da dahil cnm evet malesef çok pahalı bnmde hiç aklımda yoktu ama geçen yılla bu yıl arasında 2 bine yakın oynamış fiyatlar ona da çok şaşırmıştm cnm hakkımızda hayırlısı :)
Cnm medicanayla bugun konustum 8900 dedi ve taksit olmuyor
Tobb etu 8400
Medical park batikent 6750
Fiyatlar sadece ankarada mi pahali anlamadim sanki diger iller daha uygun

Cnm medicanayla bugun konustum 8900 dedi ve taksit olmuyor
Tobb etu 8400
Medical park batikent 6750
Fiyatlar sadece ankarada mi pahali anlamadim sanki diger iller daha uygun
ben özel muayenesi olan aylin anıl diye bi doktoru araştrdım ve cumartesi günü randevum var ilk muayene ücretsizmiş en uygun doğum fiyatı da koru hastanesinde 7 bin miş gidip görüşücem bakalım ebe olan bi akrabamızn tavsiyesi üzerine gidiyorum aylin doktorun yaptığı bi doğuma girmiş ve çok iyi olduğunu söyledi

ben özel muayenesi olan aylin anıl diye bi doktoru araştrdım ve cumartesi günü randevum var ilk muayene ücretsizmiş en uygun doğum fiyatı da koru hastanesinde 7 bin miş gidip görüşücem bakalım ebe olan bi akrabamızn tavsiyesi üzerine gidiyorum aylin doktorun yaptığı bi doğuma girmiş ve çok iyi olduğunu söyledi
Merhaba ben de Hrs ye karar verdim. memnunum şimdilik

Ilk dogumum sincan koruda olmustu seninki balgat heralde

Merhaba ben de Hrs ye karar verdim. memnunum şimdilik
HRS DE 1 AY ÖNCE 2 ARKADAŞIMDA DOĞUM YAPTILAR VE ÇOK MEMNUNLAR BANA DA DEDİLER HATTA GİT DİE BİRAZ MEVKİ OLARAK TERS BİZE BİDE Bİ ANDA 2 MİLYAR ZAM YAPMIŞLAR GEÇEN YIL 6.500-TL İLE DOĞUM YAPTILAR ŞİMDİ SORDUK 8.500-tl DEDİLER AMA COŞKUN HOCAYA MI GDİOSN ONLAR ÇOK MEMNUNDU COŞKUN HOCADAN CNM

Aman çayyolu koru hastanesşnde doğum yapılmaz anlaşmalı iyi bir doktor var o da dışardan anlaşmalı. Bir tanıdığım doğum yaptı rezilllll bşr hastane. Ben kendm de başka işlemlerde tecrğbe ettim. İnanın devlet hastanesşnd gidin daha iyi.

X