- 22 Ekim 2014
- 24
- 57
- 88
- 44
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.221
Amin canım inşallah hayırlısı olur ranbim istryen herkese hayırlısını nasip etsinHadi inşallah hayırlısı olur
Amin inşallahAmin canım inşallah hayırlısı olur ranbim istryen herkese hayırlısını nasip etsin
Bilmiyorum ama en kaliteli olanını transfer ederler dua etmekten başka caremiz yok rabbim en kısa sürede yavrunuzu kucağınıza almayı nasip ederKızlarr benim 3 tane dondurulmuş embriyom var
Şubat adetim ile 2.tedavime başlayacağım dondurulmuşlar ile
1 tanesi 6.gün 5AB 1 TANESİ 5.gün 2AB diğerini unuttum
nasıl sizce şans var mı ?
Aminn inşallah canımBilmiyorum ama en kaliteli olanını transfer ederler dua etmekten başka caremiz yok rabbim en kısa sürede yavrunuzu kucağınıza almayı nasip eder
Süper ama nasıl böyle oldu 6. Güne hepsi ni götürdülerse 5. Gün nasıl var 5. Günde dondurdularsa 6. Güne nasıl gitti :)Kızlarr benim 3 tane dondurulmuş embriyom var
Şubat adetim ile 2.tedavime başlayacağım dondurulmuşlar ile
1 tanesi 6.gün 5AB 1 TANESİ 5.gün 2AB diğerini unuttum
nasıl sizce şans var mı ?
hepsi 6.güne gitmedi canım 1 tanesi gitti :) diğerleri 5.günSüper ama nasıl böyle oldu 6. Güne hepsi ni götürdülerse 5. Gün nasıl var 5. Günde dondurdularsa 6. Güne nasıl gitti :)
Meraktan soruyorum :)
Peki nasıl anladılar da 5. Günde gitmeyenleri dondurdular hemen 6. Güne gidecek olanı nasıl sectiler ?hepsi 6.güne gitmedi canım 1 tanesi gitti :) diğerleri 5.gün
Valla okadarını bende bilmiyorum canım :) kafam karmakarışık şu tip bebek işinde garip garip terimler süreçler varPeki nasıl anladılar da 5. Günde gitmeyenleri dondurdular hemen 6. Güne gidecek olanı nasıl sectiler ?
:)) Bende mantığıma oturtamadım :) ama 6. gün en iyisi daha ilerisi yok zaten şansın cok yüksek :)Valla okadarını bende bilmiyorum canım :) kafam karmakarışık şu tip bebek işinde garip garip terimler süreçler var
Ozaman bu doktor ilk denemede niye 6.gün olanı koymadı :):)) Bende mantığıma oturtamadım :) ama 6. gün en iyisi daha ilerisi yok zaten şansın cok yüksek :)
İlkinde hangi kalitede koymustuOzaman bu doktor ilk denemede niye 6.gün olanı koymadı :)
Deliricem vallahiii
Çok güzel darısı başımızaKızlar kan sonucum 337.cikti şükürler olsun sizler naptınız
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim bizlere de nasip etsin :)Kizlaaaaar cok sukur, bin sukur 157.
Iki gun sonra tekrar bakilacak ınsallah güzel devam eder. Allah saglikla kucagimiza almamizi da nasip etsin insallah.
Allahım, yüc yarabbim kim varsa bekleyen, isteyen taz vakitte hepinize nasip etsin. Benim su mutluluğumu kat ve kat yaşatsın sizlere de. Hamişlerin hepisi de sağlıkla alsın kucağına bebelerini. 2018 hepimize sans getirsin
Bir tanesi 3AB - diğeri 4AA galibaİlkinde hangi kalitede koymustu
Nar suyu içmeni öneririm kalınlığı birebirBugün kontrolüm vardı gittim doktora
Endemetrium 7 m
Doktor estrofemi 3 çıkarttı
Pazartesi kontrole gidicem tekrar
Ozaman transfer gününe karar veririz dedi
Bulamadımki hiç biyerde Migrosa büyük marketlere hep baktımNar suyu içmeni öneririm kalınlığı birebir
Kendin sıla canım a101 e falan gelen portakal sıkacağı oluyor demir kollu ben onla sıkıyordum kendim 11 12 oluyordu benim hatta 1transfer öncesi içmedim o ay iptal oldu dondurulmuş transfer olacaktı, bidahaki ay sıkıp içmiştim, içebilirsen faydasını görürsün cnmBulamadımki hiç biyerde Migrosa büyük marketlere hep baktım
Aa ölemi kaç tane içiosun günde benim salı günü kontrolümBugün kontrolüm vardı gittim doktora
Endemetrium 7 m
Doktor estrofemi 3 çıkarttı
Pazartesi kontrole gidicem tekrar
Ozaman transfer gününe karar veririz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?