2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Ne güzel hayırlı ugurlu olsun :) senden hiç şüphem yoktu zaten benim maşallah embrion 6AA idi inş saglıkla kucagına alırısn dua et bizede :)

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu
Çok sevindim senin adına. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın
Darısı başımızaa

Canımmm tebrik ederim ne kadar sevindim bilemezsin hayırlı uğurlu olsun allah sağlıxakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun ohhh bu topik bebişlerle dolsun
Amin kuzum inşallah, inşallah hepinizde tez vakitte guzel haberle alacağız. Şimdi şükür namazı kılacağım Allahım kabul ederse, bundan sonra da dualarım hep hepimiz için

Canım tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Ne güzel hayırlı ugurlu olsun :) senden hiç şüphem yoktu zaten benim maşallah embrion 6AA idi inş saglıkla kucagına alırısn dua et bizede :)

Her sey Allahtan, o isteyince nasip edince her sey olur. Rakamlar, harfler hep bahane. Bizim her gündeki, harfteki embriyomuz aslan parçası, hepsinin şansı eşit Allahın izniyle. Sağlıkla tutunacak hepsi annelerine, artık iki canlı olarak dua edeceğim hepimiz için

Gözün aydın :)

Bugün yumurta toplamam oldu, ikinci denememiz bursa Acıbadem de 13 yumurta toplandı bıraktım yavrucakları hastanede geldik eve uzanıp dinleniyorum kısmet pazartesi salı transfer olacak inşallah bu sefer olur hayırlısıysa...

Hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…