- 18 Aralık 2017
- 415
- 549
- 18
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
- #4.181
Aynı seyi yaşadım biraz daha gec kalınsa ölebilirmişim benümde sol tüpüm alındı bende tüp bebekte bu ihtimal oldugunu öğrendiğimden beri tutmamasından daha çok dıs gebelik olmasından korkar oldumKızlar ben doğal yollardan dış gebelik yasadim ve sağ tüpüm alındı burda yazmıştım ve bu durum beni psikolojik olarak çok yakmıştır çünkü hem bebeğimi kaybettim hemde kendi canımdan oluyordum son dakka acil ameliyat oldum iç kanama zehirlenmesinden gidiyordum ..
Sormak istediğim tüp bebek de yine dış gebelik olma olasılığı var mı?
Varsa nasıl oluyor anlamadım sanki bi kac kisi de olmuş direk rahime yerleşen embriosu nasıl tipe gidip yapışır?
Hayatim nasıl olabiliyor bu aklım almıyor..Aynı seyi yaşadım biraz daha gec kalınsa ölebilirmişim benümde sol tüpüm alındı bende tüp bebekte bu ihtimal oldugunu öğrendiğimden beri tutmamasından daha çok dıs gebelik olmasından korkar oldum
Sakin ol aynen bende senin gibi ihtimal yok die rahattım öğrenince stresten uyuyamadım dıs gebelik işini yasayan bilir bende dün gibi hatırlıyorum ama şöyle sakinlestirdim kendimiHayatim nasıl olabiliyor bu aklım almıyor..
Aynn bende sok oldum adetime 2 gün kaldı ilk soracağım şey bu dr uma..
Cok korkuyorum 13.03.2016 tarihinde yaşadım asla unutamayacağım bi şey ..
Cok gerildim suan gercekden
Rabbim yaşatmasın tekrarini
Ben tüp bebek tedavisine sırf bu olasılık olmaz diye çok güveniyorduman keşke ögrenmeseydimmm
Merhaba hosgeldin aramızaMrb bende 9 yillik evliyim 4.tup denemem oldu.ilk iki tanesi beylikduzu medicana selman lacin bir kimyasal bir dis gebelik oldu.sonrasinda jinepolde 1t taze transfer ile negatif aldim.simdi donmusla 22 ocakta 5.gun embriyosu cozuldu 1 adt test gunum 2 subat jinepol selim şenöz doktorum. Hayirlisini versin allahim hakkimizda
Canim ya ne guzel hayallerin var okurken duygulandim allah im hayallerimi hayallerimizi gerceklestirsin insallah
Limonihaller...Cnm bosuna stres yapma benimde estofem ilacim var sadece birde progestan demekki herkesin bunyrsi farklidir silikde olsa cizgiyi gormussun git kanver krndini strese sokma simdi git guzel haberle gel bekliyoruz tatlim
Resmen var ne aglayip sizlaniyosun sen agzina biber surelim biz seninnn
Bekliyorum. Çok heycanlı :)Kizlar kan verdim, bir saate cikar dediler. Ne olur dualarinizi eksik etmeyin
Allah gönlüne göre versinKizlar kan verdim, bir saate cikar dediler. Ne olur dualarinizi eksik etmeyin
Sonucu heyecanla bekliyoruzKizlar kan verdim, bir saate cikar dediler. Ne olur dualarinizi eksik etmeyin
Çıkmıştır belki sorsana?Kizlar kan verdim, bir saate cikar dediler. Ne olur dualarinizi eksik etmeyin
Harika tebrikler :)Kızlar kan sonucum 337.cikti şükürler olsun sizler naptınız
Tebrikler :) Allah kucagına almayıda nasip etsinKızlar kan sonucum 337.cikti şükürler olsun sizler naptınız
Amin inşallah rabbim herkese yaşatsınTebrikler :) Allah kucagına almayıda nasip etsin
Kızlar kan sonucum 337.cikti şükürler olsun sizler naptınız
Canımmm tebrik ederim ne kadar sevindim bilemezsin hayırlı uğurlu olsun allah sağlıxakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun ohhh bu topik bebişlerle dolsunKizlaaaaar cok sukur, bin sukur 157.
Iki gun sonra tekrar bakilacak ınsallah güzel devam eder. Allah saglikla kucagimiza almamizi da nasip etsin insallah.
Allahım, yüc yarabbim kim varsa bekleyen, isteyen taz vakitte hepinize nasip etsin. Benim su mutluluğumu kat ve kat yaşatsın sizlere de. Hamişlerin hepisi de sağlıkla alsın kucağına bebelerini. 2018 hepimize sans getirsin
Tebrikler canımm sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar kan sonucum 337.cikti şükürler olsun sizler naptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?