2018 tüp bebek yaptıranlar (SIRALI)

Aynı seyi yaşadım biraz daha gec kalınsa ölebilirmişim benümde sol tüpüm alındı bende tüp bebekte bu ihtimal oldugunu öğrendiğimden beri tutmamasından daha çok dıs gebelik olmasından korkar oldum

Hayatim nasıl olabiliyor bu aklım almıyor..

Aynn bende sok oldum adetime 2 gün kaldı ilk soracağım şey bu dr uma..

Cok korkuyorum 13.03.2016 tarihinde yaşadım asla unutamayacağım bi şey ..

Cok gerildim suan gercekden

Rabbim yaşatmasın tekrarini

Ben tüp bebek tedavisine sırf bu olasılık olmaz diye çok güveniyorduman keşke ögrenmeseydimmm

Sakin ol aynen bende senin gibi ihtimal yok die rahattım öğrenince stresten uyuyamadım dıs gebelik işini yasayan bilir bende dün gibi hatırlıyorum ama şöyle sakinlestirdim kendimi
1.si zaten çok düşük bir ihtimal
2. Si doktorlar zaten bunu bildikleri için embrioyu daha dikkatli bi yere koyacaklar
3. Sü ihtimalimiz daha düşük zaten tek tüpümü yok :)
4. Sü zaten gebelik en basından ihtimalimiz oldugu için Allah korusun böyle birsey oldugunda ameliyat olma seviyesinde değilde en basta yakalayabilinir

Merhaba hosgeldin aramıza
inşallah bu son tedaviniz olur güzel Haberlerinizi bekliyoruz

Benim ilk doktorum Selman Laçin di

Bazı sebeblerden dolayi memnun kalmadıģımız için
2.tedavimde medicanadan dondurulmuşlarimıźı alıp çevre hastanesinde transfer ettirmeye karar verdik
şuan ilaç kullanıyorum haftaya inşallah transferim olucak.

Limonihaller...Cnm bosuna stres yapma benimde estofem ilacim var sadece birde progestan demekki herkesin bunyrsi farklidir silikde olsa cizgiyi gormussun git kanver krndini strese sokma simdi git guzel haberle gel bekliyoruz tatlim

Kan verdim 2 saat oldu sonuc bekliyorum dualarinizi eksik etmeyin kizlar

Kizlaaaaar cok sukur, bin sukur 157.
Iki gun sonra tekrar bakilacak ınsallah güzel devam eder. Allah saglikla kucagimiza almamizi da nasip etsin insallah.

Allahım, yüc yarabbim kim varsa bekleyen, isteyen taz vakitte hepinize nasip etsin. Benim su mutluluğumu kat ve kat yaşatsın sizlere de. Hamişlerin hepisi de sağlıkla alsın kucağına bebelerini. 2018 hepimize sans getirsin

Canımmm tebrik ederim ne kadar sevindim bilemezsin hayırlı uğurlu olsun allah sağlıxakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun ohhh bu topik bebişlerle dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…