2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yer yatağı gibi birşey olabilir mi acaba yorganlardan falan?

oo iyi cesaret canim Allah kolayca gidip gelmeyi nasip etsin.

sag ol canim. Diştir artik ya ama huysuzlugu uzun surdu bizde maalesef.
Amin canım inşallah :)
Balkabağı verebilrsin canım. Biz patates havuç balkabağı pırasa denedik bugün ıspanak deniycem. Alerjik bi besin olmadığı taktirde mevsiminde tüketmek lazım bence. Mesela portakal mandalina 8.ay diyor ama o zaman mevsiminde olmamş olacak. Şimdiden tattırmayı düşünüyorum gaz yaparsa bırakırım. Sende öyle yap bana karnıbahar çok gaz yapıyor o yüzden cesaret edemedim mesela mevsiminde kendime göre ilerliyorum bakalım.

Havuç,balkabağı, brokoli tadımı yaptirdim. Brokoli ve balkabagi gaz yapti.Ara verdim .Bugun yeniden balkabagi denedim gaz cikarip duruyor .Her bebege farkli etki yapiyor .Bu ara kabizlik problemi olduğu icin henüz patates denemedim mesela.

Canım siz meyve denediniz mi oğluşun çok gazlı ya elma falan daha mı iyi olur acaba brokoli karnıbahar vs normalde de gaz yapar zaten. Ama balkabağı ilk verilecel besinler arasında. Demek bebeğin yapısına göre değişiyor.

Sarısı vardı sadece içinde zaten anlamadım valla

Hangi bebek bezini kullaniyorsunuz, kullandiklarim gece hep çişi dişari taşiriyor
Ben molfix kullanıyorum.arada da sleepy alıyorum. daha bir sorun yaşamadım. şuan yaşadığım tek sorun molfixte 4 numara kullanıyorum sleepynin 4 numarası büyük geliyor ikisindede kiloları aynı yazıyor.

Oo bayaca birşey vermişsin. Hiç ters tepen oldu mu? Brokoli ve pırasayı nasıl verdin ?bir de bezelye mevsimi mi?
Hic ters tepen olmadi, 3 gun denediysem 2 gun ara verdim vucuduna baktim bisey var mi diye. Brokoli ve pirasayi haslayip catalla ezip verdim. Bezelyeyi kv ye sorucam onlar yazdan bahceleri ekiyorlar eger elinde varsa isteyecegim.

benim kızımda öyle canım. Ayrılık kaygısı mı yaşıyorlar bilmiyorum. bir odadan diğer odaya geçemiyorum. ağlamıyor sanki kavga ediyormuş gibi sesler çıkarıyor.

Sorma bizimki de kahvaltı da yumurta ver dedi bir çimdik verdim diyo ki sakınıyorsun cocuktan versene ben de daha ilk tadiyo yavas yavaş artiririm bilmişlik yaptığımi düşünen bir yüz ifadesiyle versene ya bişey olmaz diye ısrar edip ohoio ben babalarına 4. Aydan beri neler neler verdim biseycik olmaz diyor la havleeee not: 3.yü büyütüyorum hala müdahale ediliyor biitim usandım

Ben brokoli verdim gaz olmadı şükür ki bizim dr kis sebzelerinden verebilirsiniz demişti

Bebekleriniz emeklemeye başladı mı kızlar? Benim kızımın hiç niyeti yok sabah babamda sık sık dene emekler artık falan dedi merak ettim

Ben de mevsiminde vermeyi mantıklı buluyorum da bu tavsiyeleri yazan siteler de kendinden pek bir emin... İnsan korkuyor çocuğu gereksiz mi zorlamış olacağım diye.
Ispanak ve pırasayı nasıl verdin peki?

Benimkinin dişten de değil, şu gaz belasından kurtulamadık. 1 yaşında inşallah bizi sonsuza kadar terk eder bu bela. Hayattan soğutuyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…