2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aramıza hoşgeldin ne diyelim valla

Bende ıspanakla yer elması deniyim canım o zaman mandalina portakalda verebilir miyiz ki 2 ay sonra mevsimi olmuyor
Aa soğanı unutmuşum Bende soğanı minik minik doğrayıp havuç patatesle haşlayıp ezerek püre gibi vermiştim canım ıspanakla yer elması deniyim bide. Kapya biberi nasıl verdin benimde dolapta var yazdan doğrayıp koymuştum.
Olabilr canım vitamin desteğini arttırabilir doktor bi tahlil yaptır
Canım pırasayı nasıl verdin yağda kavurup mu haşlayıp mı? Aynı şekilde loru da soracağım iyice ezdin mi
Haşladım canım ama hiç sevmedi bende diğer 2 gün çiğ verdim çok sevdi nedense lor zaten topak topak olmuyor evde yaptığım için minik minik kahvaltılarda yediriyorum
Canim tattirdigin seylerden corba yapabilirsin .Kabak vs mevsimi gelince tadim yaptırır eklersin corbasina filan.Eylul un yemekleri var instada .Guzel tarifler var .Ben ara ara bakip kaydediyorum
Bakayım canım sağol

Doktorum bana bir tarif verdi sizinle paylaşayım. Yani bildiğimiz et suyuda mamalar için pratik yolunu. İncik kuzu etini soğan sarımsak ile haşlıyoruz. Köpüğünü atıp, Eti ufak ufak parçalayıp suyula beraber kağıt bardaklara yarım ölçü pay ediyoruz. Bende 22 tane çıktı. Dondurucuya attım hepsini. Her gün öğle yemeklerine atıcam bir tanesini.

Dün etli bal kabağı yediler hem de hepsini inanamadım meğersem eti bekliyomuş benim bebeler. Ben de hiç sevmem öğüre öğüre haşladım. Tabi bugün yemediler ama olsun gelişme var :)

En az 5 6 kez kalkiyor .Bazen 3 e filan düşse raziyim .Gokten uyku yagsa yine bizi es gecer. @demlicaykeyfi @kronik_unutkan S Susammmmm
Ay yok benimki deliksiz uyumaz inanmıyorum. Ben 2 saat deliksiz uyusam şaşırıyorum ki sonrasında şaşırma annecim diyip 5 dkda bir ağlıyor uykusunda.

Ne kadar etten 22 tane çıktı canım?

Aynı berbat dökülüyor ama şükür yenisi geliyo benim
Özellikle banyo esnasında köküyle geliyor sanki

Benimde ancak o kadar çıkar, en son öyleydi belki daha da azalmıştır. Gerçi şimdi gündüz emmiyor ama gece ve sabaha karşı eskiye oranla çok emiyor. Bi ara bende sağayım bakalım ne alemde. İşe başlayınca bende sağarım tamamen kesilmezse :)

Portakal ve mandalinayı asitli olduğu için sonlara bırakın dedi bana dr. Ama zaten şu an kaç mevsim meyvesi var ki sona bırakayım. 7. Aya doğru veririm sanırım. Ben bugün yer elması, sonra 3 gün avokado var, soğan sarımsak veririm. Sonra meyvelere geçeceğim

Ben bıgün evde bişey yoktu meyve emziğine muz koydum çok az tattırdım canım. Bence avokado seven herşeyi yer zira ben hiç sevmiyorum. Havuç patates avokado muz yedi şuana kadar az önce kardeşim geldi markete gittim. Yer elması kereviz pazı pırasa ıspanak kabak bal kabağı aldım. Herşeyi 3 gün denetmiyorum ben canım. Çok alerji riski olanları 3 gün diğerlerini 1 er 2 şer gün veriyorum. İçlerine de zeytinyağı ya da hindistan cevizi yağı ekliyorum çok az. Yoğurda daha geçemedim korkudan ziraa saçma sapan bi alerji ni değil mi maceramız oldu 2 aya yakın. Bence yok ama sebzelerden sonra vercem. Yer elmasını nasıl vermiştin canım? Soğan sarımsak mantıklı ben keşke patates havuç püres yapmıştım çorbamsı ona ekleseymişim

Yer elmasiyla ispanagi nasl verdn canm

Kızlar ya 3 gündür bebeğimin kakası çok katı ve çok az yapyo kabız gibi. Hiç önceki kakalar gibi değil sizin bebişlerdede oldmu bu durum ek gdaya başladğmz için mi acaba snra düzelyo mu

Ay hadi inşallah yaşanmış örnekler var mı? Moral niyetine anlayana biraz.. şahsen bizimki bu ay uyku düzeni iyice şaştı 6 bitti 7 nin de mi bitmesini beklemeliyiz ?
Bitmesini beklemiyoruz 7' nin içinde gece uykuları düzeliyor. Aslında bir çok şey daha düzenli oluyor bizler de daha düzenli bir hayata geçiyoruz. Benim arkadaşım benden 3 ay önde gidiyor. Bebeği 9 aylık. Doktoru farklı. Benim söylediklerime sürekli muhalif takıldı. Oğlu 6 nın içinde yani bizim ayımızda iken hiç uyumadı, gitti annesine yerleşti dayanamayarak. 2 aydır gayet uyuyor bebe.
Kendisine yorumum şu oldu: Ben demiştim demek istemiyorum ama ben demiştim dedim
Yani tabiki her bebekte mekanik olarak bu sistem işleyecek denmiyor ama genel kabul görmüş bir gidişat, bir tablo bu aslında. Mutlaka sapmalar olacaktır. Hastalık mevsimi, diş çıkarma süreleri her bebekte tabiki farklı ama doktorlar da bizim düşündüğümüzü mutlaka düşünüp bu genellemeyi ona göre yapmıştır.

Keçiboynuzu pekmezi verebilirsiniz kahvaltıda. Beyin gelişimi için çok faydalı

Arkadaşınız bebişi emerek mi uyuyordu ? Eğer öyleyse gerçekten çok iyi haber. Emerek uyuyan bebeklerde daha çok sıkıntı benim gözlemlediğim ve yaşadığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…