2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızım sadesini çok sevdi yiyor ama muzla karıştırıncada çok güzel bir tadı oldu ,hatta ben birazda devam sütü ekleyip sulandırmıştım yedi öyle de.
tmm canm biarada muzla veriym

yogurtla karstrdm sevmedi bende ısrarci davranmadm. Yarndan iyibarende sade veriym. buarada kalanino buzdolabi posetine koyup dolaba koydum karariodu sanki
Forse söylemişti bende ondan duyup yapmıştım canım sade verdim 3 gündür veriyorum yiyor ama pek sevmedi sanırım
Benmkide sevmicek bence. Allah var pek sevilecek biseyde degil bence:))

Canım avokado benim oğluma alerji yaptı döküntüsü oldu tek başına dene önce 3 gün istersen
Yarndan itibaren sade veriym cnm

Yaptım bu tarifi çok güzel oldu, teşekkür ederim Forse
Afiyet olsun canım, ben de bisküviyi yaptığını sandım Ne çabuk yapmış dedim ya :)))

Vallahi tahılları zaten elimizden geldiğince tam tahıl almamız lazım onda bir zorluk yok Ben zaten eve de tam buğday alıyorum Bunu yanına irmik ekledim oda bebek irmiği normal irmiğin daha ufalanmış hali

Bizim bu bölgede organik pazar vardı aslında yakındı ama kapatmışlar sebze meyve falan vardı yapacak bir şey yok Mecbur pazardan iyisini almaya çalışacağım, yoksa yerel Tohumdan yetiştirilmiş sebze meyve de var ama getirmek bir dünya kargo parası yine de bir kez olsun getireceğim merak ediyorum çünkü çocukluğumuzda yediğimiz mandalinanın tadı var mı diye... Hatta sana daha yakın Seferihisar'da yerel Tohumdan yetiştiriyorlar oradan getireceğim Ama bir kez deneyeceğim. Sonuçta burada da sebzeye meyveye bir dünya para veriyoruz...instamomlrdan etkilenmekten öte tadı olan bir şeyler yesin istiyorum çocuğum. Pazardan bizle de aynı şeyi yiyecek ama güzeli de tatsın bilsin, arasın bulsun, korusun ileri de bizim gibi.... ben evde iyi limonun çekirdeğini toprağa ekip ağaca çevirmeye çalışan bir insanım yarım metreye yakın iki tane fidanım var.. söylediklerinde çok haklısın buna güç getiremeyiz ama zaten Hayat bir akış normal akışında seyretmeyen bir şeyi zaten sürekli yapamazsın.

Dut pekmezi veriyorum canım üç gün tattırdim. Şimdi sade olarak değil de muhallebileri tatlandırmak istediğimde katiyorum

Sebzeleri ben de pazardan alıyorum canım. Ama diğer şeyleri elimden geldiğince organik alıyorum internetten. İlk yıllar iyi beslensin de sonrası napalim artık zaten belki yıllar geçtikçe gıda sektörü düzelir biraz. Bebek irmiginin farkı normal irmikten daha ince granüllü olup bebeğin sindirmesi kolay oluyormuş. Kaynağını hatırlamadığım bı bilgi

Kızlar ben sadece mama veriyorm üç aylık bebeğim, avent kullanıyorum biberon, 80-90 CC yı 12 dk da falan iciyor, tek delik kullanıyorum, iki delikliye geçmem gerekiyor mu, boğulur gibi olur diye korkuyorum

Kızlar ben sadece mama veriyorm üç aylık bebeğim, avent kullanıyorum biberon, 80-90 CC yı 12 dk da falan iciyor, tek delik kullanıyorum, iki delikliye geçmem gerekiyor mu, boğulur gibi olur diye korkuyorum
İki delikliye geçebilirsiniz az delikli içirmek de gaz sebebi imiş. Şu an zamanı 2 delikli içebilir.

Seferihisardan hangi siteden getirteceksin? Evimin dibi bostanlı pazarı cuma günü organik pazar oluyor daha gidemedim her hafta istesem de seferihisar bana uzay kadar uzak şu anda. Tabi biraz da benim tembelliğim :)

Seferihisardan hangi siteden getirteceksin? Evimin dibi bostanlı pazarı cuma günü organik pazar oluyor daha gidemedim her hafta istesem de seferihisar bana uzay kadar uzak şu anda. Tabi biraz da benim tembelliğim :)
ben de bir kere denemelik alıcam canım her pazar günü sipariş alıyormuşlar salı günü de kargo yapıyorlar fiyatlar tuzlu ama deniycem bir kez .. Karahanoğlu çiftliği , ben bu kişileri face de 4-5 senedir takip ediyorum, çok uğraş verdiler yerel tohumu korumak ve küçük çaplı yaymak için.. Ama devamlı alamam maalesef bütçem el vermez

Senle yakınmısiz canm. Benm evim bostanli oazarini dibinde degil ama yakin yuruyerek gidiyoruz. Ama tabi hava cok soguk bu sogukta bebekle pazar mazar hayal

Canm nerden ne aliosun bende bakiyim:)

Canm nerden ne aliosun bende bakiyim:)
Henüz alamadım canım, site ismi vermiyim reklam gibi olmasın ama googledan arattır bak yazdığım Karahanoğlu çiftliği. Bu kişiler atalarımızdan miras kalan bin yıllık kara kılçık buğdaylardan ekmek yapıyorlar yerel tohumlardan sebze meyve tahıl üretiyor, yetiştiriyorlar. Ben de merakımdan önce deneyeceğim daha sonra her pazar ücretsiz kargo olarak karışık sebze meyve sepetleri oluyor onları takip edeceğim. Kargodan dolayı masraflı bir satın alma o yüzden ben de devamlı alabileceğimi sanmıyorum maalesef canım

ben hocaya gecen yazdim, gecede 8 defaya kadar kalkmasini ne zamana kadar normal kabul ediyoruz diye, emdigi muddetce normal dedi
40i ciksin, 3 ay dolsun, 6 ay bitsin, ek gidaya gecsin derken, 2 yilin 6 ayi bitti 1,5 yili kaldi noktasina geldim

Düşüncesi bile heyecan verici. Eymir bize 5-6 km falan herhalde zaten. Oraya sık sık kaçmak var benim de aklımda. Ahlatlıbel'e gitmedim. Gidelimmmm hatta Ankara'daki tüm arkadaşlarla buluşma yaparız belki

Evet canım eymir oran’da yakın bize, ahlatlıbel de onun ilerisinde incek’te, çok yakın sayılmaz ama uzak da sayılmaz. Haftasonları çoluk çocuk cıvıl cıvıl güzel bi park. Bize yakın ama demlicaykeyfi ne uzak :) onun için de bi gün göksu yaparız :) o zamana kadar bebişler de ya yürür ya emekler, atarız bebişleri ortaya, içeriz çay kahve :)

Ankarada başka hanngi arkadaşlar var ki, pek azız diye biliyorum. Sanırım birde L lady8 vardı dimi?

Çok geçmiş olsun cnm
Kısa sürede toparlanırsınız umarım

tam olarak son paragrafta yazdigin durumdayim. Ne zamana kadar gider, en fazla 2 3 yil. Sonra kreslere rafine seker kullaniyor musunuz vs seklinde sorular arayislar basliyor.

Ama ben kendi hayatimda hergun her dk olmasa da kek de pogaca da kizartma da yaparim. Organik olarak ozel bir sey almam, koyden gelen olursa oyle ilacsiz bir sey yemis oluruz yazin. Yani tasi taragi toplayip köye yerlesmek tek cozum gibi, ki bunu ablamlar yapti ama evden calistigi icin bu imkani bulabildi...

Evet ben de Ankara dayım havalar ısınsın çok güzel olur yaa bebeklerle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…