- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #78.301
aslında bebeğin huyuna göre de değişiyor canım diş döneminde uykusuzluk oluyor ama kolay çıkarırsa oda olmaz sen yinede bugünlerin tadını çıkar diyelim :)merhaba kizlar benim bebegim 3 aylik.ara sira sizin sayfaya da bakiyorum.bu gece uyumamalar kendinize vakit ayiramama halleri bebek dogdugundan beri mi var.yoksa bi duzen vardi da sonradan hastalik ya da dis cikarma sancilari sebebiyle mi bozuldu merak ediyorum.cunku benim bebegim dogdugundan beri duzenli gece uykusu var.ilk zamanlar gece 2 kere uyanirdi.simdi hic kalkmiyor.aksam 22den sabah6ya uyuyor bir ayi askindir boyle.bi zorlugu yok yani her isimi yapiyorum.ama bozulacak mi bu duzen merak ediyorum buralari okudukca.
Haklısın canım en azından %50 anne sütü yada mama gerisi ek besin olacak diye biliyorum. Benim bebeler sabaha kadar halen uyanıp ya emiyor yada mama yiyorlar o yüzden küçük porsiyonlarla ek gıdayı güne yaydım artık işteyim sütüm yetmiyor yinede gün içinde mama takviyesi var ama artık besin olarak anne sütü yetersiz diyor dr.Ben hala haşlanmış havuçtan öteye gidemedim. Kızlardan biri biraz yiyorda diğeri kesinlikle açmıyor ağzını ve kilo alımı durdu. Yarın 7. Ay kontrolüne gidicem bakalım doktor nasıl bir yol gösterecek.
Bence sen doktora bir danış, ek besini biraz azalttırabilir. 1 yaşına kadar anne sütü/mama daha çok olmalı diye biliyorum.
1/8 ile başlayıp 1/2ye bir haftada geldim sonra bende dayanamadım 1 hafta öyle geçti 3. Hafta tam verdim.
merhaba kizlar benim bebegim 3 aylik.ara sira sizin sayfaya da bakiyorum.bu gece uyumamalar kendinize vakit ayiramama halleri bebek dogdugundan beri mi var.yoksa bi duzen vardi da sonradan hastalik ya da dis cikarma sancilari sebebiyle mi bozuldu merak ediyorum.cunku benim bebegim dogdugundan beri duzenli gece uykusu var.ilk zamanlar gece 2 kere uyanirdi.simdi hic kalkmiyor.aksam 22den sabah6ya uyuyor bir ayi askindir boyle.bi zorlugu yok yani her isimi yapiyorum.ama bozulacak mi bu duzen merak ediyorum buralari okudukca.
Benim kizda ilk 3 ay oyleydi sonra sonra bozuldu. Aksam 8 de yatardi sabah 6 ya kadar uyurdu ama bu donemde maalesef oyle olmuyor. Tabi birde dis cikarma var kisacasi cnm var da var yani.merhaba kizlar benim bebegim 3 aylik.ara sira sizin sayfaya da bakiyorum.bu gece uyumamalar kendinize vakit ayiramama halleri bebek dogdugundan beri mi var.yoksa bi duzen vardi da sonradan hastalik ya da dis cikarma sancilari sebebiyle mi bozuldu merak ediyorum.cunku benim bebegim dogdugundan beri duzenli gece uykusu var.ilk zamanlar gece 2 kere uyanirdi.simdi hic kalkmiyor.aksam 22den sabah6ya uyuyor bir ayi askindir boyle.bi zorlugu yok yani her isimi yapiyorum.ama bozulacak mi bu duzen merak ediyorum buralari okudukca.
Benim çok düzensiz valla, bazen günde 2 kez oluyor bazen üstüne meyve de veriyorum, bazen 1 kez zor oluyor. Özellikle rahatsızlandığı zamanlar. Kaka yapamadığı gün 1 kere ancak oluyor çünkü kıvranıp duruyor. Dünden beri mesela kendisi yemek istemiyor, grip oldu ondan dolayı.Hergun duzenli kahvalti oglen aksam biseylwr veriomusunuz kizlar. Hayr ben bazen ginde bir defa bazen 2 defa anca biseyler verwbiliyorumda
Ay ya, en azından ilk 3 ay yaşasaymışım o durumu. Doğduğu andan itibaren hiç öyle şeyler yaşayamadımBenim kizda ilk 3 ay oyleydi sonra sonra bozuldu. Aksam 8 de yatardi sabah 6 ya kadar uyurdu ama bu donemde maalesef oyle olmuyor. Tabi birde dis cikarma var kisacasi cnm var da var yani.
3 gün kuralına uyarak gidiyor musun? Belli bir şey yaptıysa diğerlerinden verebilirsin bence. Oof sizin işiniz de çok zor, ben bir tane ile baş edemiyorum.Benim bebelerden biri bugün iki kez su gibi kaka yaptı rengi çok açık. Tekrar yaparsa ek gıdaya ara vereyim diyorum ama ben işte olduğumdan dolayı bizim ek gıda asıl gıda oldu yani gün içinde bir kez benim sütümü bir kezde mama harici etli sebze püresi, yogurt, meyve, kahvaltı vardı. Ben pirinç lapası içine benim sütümden ekleyip vereyim diyorum. Bir fikriniz var mı?
Dr.a gidecektik ama iki bebekle gece iki kişi çok zor yani evde bir kişi olmalı bir bebeği evde bırakmak için. Olmazsa diğerini uyandırıp yanımıza alacağız.
Diş çıkardı mıydı seninki? Ondandır belki ve düzelir inşallah.Benim 5. Aya kadar 22-07 uyuyan bebeğim 6. Aya girdiğinden beri uyumuyor
Canm sen sanrm bana avakadoyu peceteye sardm olgunlastrdm demistn tesekkur ederm bende olgunlastrdm. Ama nasl versem bilemedm sademi biseylemi karstrsam sen nasl vermstnKızlar özellikle emzik kullananlar. Biz şimdi büyük emziğe mi geçmeliyiz? Avent freeflow kullanıyoruz 0-6 6-18 ay var. Anlamadım 18 aylık bebeğe olan emzik bize büyük gelmez mi? 6-12 ay göremedim.
Neler veriyosun msla kahvaltiya hergun canmBen kahvaltıya peynir muhakkak veriyorum, 3 gündür yumurta da veriyorum ama yumurta hergün verilecek mi bilmiyorum.
Benmde duzensiz valla ne yalan soyliymBenim çok düzensiz valla, bazen günde 2 kez oluyor bazen üstüne meyve de veriyorum, bazen 1 kez zor oluyor. Özellikle rahatsızlandığı zamanlar. Kaka yapamadığı gün 1 kere ancak oluyor çünkü kıvranıp duruyor. Dünden beri mesela kendisi yemek istemiyor, grip oldu ondan dolayı.
canım bende 6 - 18 aldım hem babyplusun hem aventin ikisinide almıyor beğenmedi hala 0-6 kullanıyoruzKızlar özellikle emzik kullananlar. Biz şimdi büyük emziğe mi geçmeliyiz? Avent freeflow kullanıyoruz 0-6 6-18 ay var. Anlamadım 18 aylık bebeğe olan emzik bize büyük gelmez mi? 6-12 ay göremedim.
S Shezofren88 Benimkiler sadece nuk markanın free style modelini kabul ediyor. 4-5 çeşit denedim. Aynı modelin büyüğünü aldım başta istemediler. Ama ben ara ara verdim. Sonunda 2 gündür atmıyorlar alıştılar.Kızlar özellikle emzik kullananlar. Biz şimdi büyük emziğe mi geçmeliyiz? Avent freeflow kullanıyoruz 0-6 6-18 ay var. Anlamadım 18 aylık bebeğe olan emzik bize büyük gelmez mi? 6-12 ay göremedim.
Kızlar özellikle emzik kullananlar. Biz şimdi büyük emziğe mi geçmeliyiz? Avent freeflow kullanıyoruz 0-6 6-18 ay var. Anlamadım 18 aylık bebeğe olan emzik bize büyük gelmez mi? 6-12 ay göremedim.
Canm sen sanrm bana avakadoyu peceteye sardm olgunlastrdm demistn tesekkur ederm bende olgunlastrdm. Ama nasl versem bilemedm sademi biseylemi karstrsam sen nasl vermstn
kakası sıvı olan bebeğine haşlanmış patates versinler canım, biraz olsun kakayı katı yapar. Belki et sularından ya da kemik sularından yağı fazla almıştır o da kakayı etkilemiştir. Ona da bakarsın. Eğer gün içi sadece 1 kez mama 1 kez de anne sütü alıyorlarsa çok az. 1 yaşa kadar beslenmesinin %70-80 i anne sütü ya da formül mama olmalı. Bunların tamamı ek gıda yani biraz azalt öğün kısmını doktorun da aynı şeyi söyleyecektir diye düşünüyorum.Benim bebelerden biri bugün iki kez su gibi kaka yaptı rengi çok açık. Tekrar yaparsa ek gıdaya ara vereyim diyorum ama ben işte olduğumdan dolayı bizim ek gıda asıl gıda oldu yani gün içinde bir kez benim sütümü bir kezde mama harici etli sebze püresi, yogurt, meyve, kahvaltı vardı. Ben pirinç lapası içine benim sütümden ekleyip vereyim diyorum. Bir fikriniz var mı?
Dr.a gidecektik ama iki bebekle gece iki kişi çok zor yani evde bir kişi olmalı bir bebeği evde bırakmak için. Olmazsa diğerini uyandırıp yanımıza alacağız.
Canım önce sade olarak tattır tadını alsın , 3 gün olgunlaşıcak tereyağı gibi kıvamı olmalı. Daha sonra yumurta sarısı ile de karıştırıp verebilirsiniz. Lor ya da labne ile de karıştıra bilirsin. Ama o zaman demiri etkilenebiliyormuş az da olda demir var içinde.Canm sen sanrm bana avakadoyu peceteye sardm olgunlastrdm demistn tesekkur ederm bende olgunlastrdm. Ama nasl versem bilemedm sademi biseylemi karstrsam sen nasl vermstn
Diş çıkardı mıydı seninki? Ondandır belki ve düzelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?