2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sifa versin canim siz de mi hasta oldunuz yaa

bronsit icin antibiyotik kullandiniz mi canim ve kac gun kullandiniz?

Allah kolaylık versin. Sen memur değilmiydin 3 saat süt iznin bitti mi ki

kronik_unutkan geçmiş olsun canım. Bize doktor iburamin zero, calpol ve prospan vermişti.
Teşekkürler, ben maalesef memur değilim canım özel sektördeyim yoksa bu kadar söylenen memuru Allah çarpar.

Prospan aldım bugün içmeyi reddediyor biraz uyutup tekrar vermeyi deneyeceğim. Doktoruyla konustum yarın götüreceğim aradan alacak bizi

Benim bebislerden biri diğerine göre açık ara önde yani saniyede 5 takla atıp ileri doğru emekliyor sonrada sıkılıp basıyor yaygarayı. Kesinlikle yatarak oyun istemiyor artık mama sandalyesine oturup bağır çağır el kol sallayarak oyun oynuyor.

Ya maşallah :) karakterleri falan farklı bayağı sanırım :)

NasilYarDiyeyim insan bir haber verirya demi ama ne insanlar var açtimi sonradan telini
Açtı canım öğleden sonra. Söylediğimi tam anlamamislar ben tekrar arayıp start vericem sanmislar. Ayın 2 si diye söylediğimi hatırlıyorum annem de yanımdaydı o da hatirliyormus. Pek gönlü yok gibi geliyor bana ama bakalım zaman ne gostericek

nevesta81 bugun senin de ilk is gunundu demi ?
Allah kolaylik versin .Hemen adapte olursunuz insallah yeni duzeninize .
Teşekkürler, bugün bizimkiler çok usluymuş hiç ağlamamışlar bütün yemeklerini yemişler falan yani ben evdeyken hiç böyle birgün geçirmedim bebeklerin huzurunu ben mi bozuyordum diye düşünmeye başladım.

Arkadaşlar bizim de alt diş göründü ufukta. İnanılmaz huzursuz 3 gündür ne yerde duruyor ne gökte. Tükendim. Akşam Calpol verdim ağrısı azalsın uyusun diye. Peki bu ne kadar sürecek bilgisi olan paylaşabilir mi? Yani her gün ilaç verilmez nasıl uyuyacak nasıl rahatlayacak? Normal düzene nasıl dönülecek? Ben çok mutsuzum yaa

Evet abi gibi oldu bi anda :))
Canim bence icindekiler birikmis ondan bu kadar ofkelisin .Ama kendini doldurma. Bu seni mutsuz eder adamın yine umrunda olmaz .
Ben de tam sen gibi yalnizim .Mesela sabah 8 de gitti esim . 20.30 da geldi .21.00 da online dersi basladi .Beraber geçirdiğimiz zaman sadece 30 dk .Oglum babasini günde sadece 1 saat görüyor. Yarisi sabah yarisi aksam .Biz full evdeyiz .Bas basayiz .Her seyiyle ben ilgileniyorum .Adam istese de vakit yok .Sadece pazar gun evde .Onda da öğlen uyaniyor .Bana yardim ediyor .Birden aksam oluyor .Napalim bu da bizim kaderimiz .
Gaz gecmisti aslinda su ek gida meselesi olmasa .
Anladm canm bizde oyle sorunlar olmadigi icin uzattkca uzatmaya calisiyorum. En son yerde ucretsize çıkicam artk. Ozamana insallah ev borcumuzda bitmis olucak rahat olucaz
Ne guzel Allah gule gule oturmayi nasip etsin canim .

Valla ben 4 gündür hergün 2 posta ilaç veriyorum. Griple diş birleşti bende hastayım ama uyuyamıyorum bile

Benim elimdeki listede pırasa yazıyor cnm ben o listeye gore gidiyorum. Ama yinede araştıracağım teşekkürler cnm.
Yaa bende de uyarı olarak yazmışlardı pırasa, karnıbahar ve kerevizi. Gaz yapıyormuş sanırım . inşallah yapmaz tabi.

Kızlar eşleriyle kanka modunda olan var mı ben gibi
Doğumdan beri bu durumdayız benim şikayetim yok gerçi iyi böyle :) ama oğlanın uyuduğu saatler sayılı zaten o ara onu düşünemiyorum hem de yatak odada oğlumun beşiği de

Son düzenleme:
Cnm parmak boyunda 2 tane pırasa yine aynı şekilde 2 havuç 1 tatlı kaşığı pirinç hepsini suda 20 dk haşladım. Sonra çatalla ezdim içine biraz zeytinyağı ekledim.
Çok sağol canım
Bana akşamları uyu diyor da ben de bu saatlerde uyuyamıyorum ki. Daha yeni yemek yemişken mide şiş falan, hiç uyunmuyor
Ee canım bu saatlerde uyuyamıyorsan haftasonu baksın 2 gün dinlenirsin. Naz yap biraz baksın.
Tabi orası öyle eşim çok hevesli canım. Üstünü değiştirmeyi falan hep yavaş yavaş öğrendi. Geçende meyve püresi yapmıştım yedirirmisin ben yemek yapayım dedim beceremem dedi ertesi gün bi baktım deniyor kızıyla ilgilenmeyi seviyor. Ama şöylede bişey var içinde olmasa ve söylediğin gibi ben uykusuzken uyumaya kalksa ben onu çenemle uyutmam bıdır bıdır konuşurum ikimizde uykusuz kalırız mecbur kalır bakmaya çok kez başka olaylarda yapmışımdır bunuda inatçıyımdır hayat müşterek :) sende onu uyutmasaydın keşke. Bi sabah yorgunum diye bakmadı bende yatak odasından çıkmadım yüksek sesle kızımla konuştum hep anneler uykusuz kalsın babalar fosur fosur uyusun hayat zaten onlara güzel yardım etseler ölürler sanki gör işte kızım senin baban böyle anneyi hiç düşünmüyor gibi gibi 10 dk sonra aldı kızı tamam hadi uyu diye ki eşim haftaiçi ssbah 6:30 uyanıyor ona rağmen haftasonu yardım ediyor
oinone27 fatma_sibel
Kızlar ek gıda konusunda pırasa, karnıbahar gibi sebzeler 1 yaştan önce önerilmiyor. Isterseniz sizde araştırın ama ben öyle biliyorum.
Aaa ben blwnin aylara göre olan listesine bakmıştım canım orda pırass 6.ay karnıbahar 8.ay yazıyordu onun için almıştım. Sana listeyi doktor mu verdi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…