- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.601
Allah sifa versin canim siz de mi hasta oldunuz yaaCanım g geçmiş olsun öncelikle.Biz 20 gün önce haftalık hava tedavisi gördük fakat dun akşam n ateş de oldu sabah Dr gittik yine hava verdi günde 6kez verebilirsiniz dedi arti antibiyotik verdi hic susmadan ağlıyor uykusuzluk tavan Allahim hiç bir yavru hasta olmasın ona geleceğine bana gelsin ben raziyim öldüm resmen
bronsit icin antibiyotik kullandiniz mi canim ve kac gun kullandiniz?kronik_unutkan canım seninki de mi hasta geçmiş olsun. Benimki dün ateşliydi sabah ateşi geçti ama Bugün de öksürük başladı bronşitimiz geçeli 2 hafta olmuştu oysa ki ben se endişeleniyorum. Hırıltı başlarsa mecbur doktora gideceğim. Sen öksürük için ne yapıyorsun acaba? Ben Bugün sırtı sıcak dursun diye yelek giydirdim ama başka yapılabilecek birşey var mı?
Yenidoğan hemşiresi onlarda kural gibi birşeymiş 1 yada 2 saatte bir özellikle uyuyorsaNede 4 den fazla anlamadım. Dakikada saatte? Benimkinin de öksürüğü arttı şimdi halsiz. Doktora ne zmn endişelenmeliyim diye sorduğumda uyutmayacak kadar çok öksürürse dedi.
Valla sorma canım sağolasin yavrum hiç durmadan ağlıyor keyfi yok mız mızAllah sifa versin canim siz de mi hasta oldunuz yaa
Teşekkürler, ben maalesef memur değilim canım özel sektördeyim yoksa bu kadar söylenen memuru Allah çarpar.Allah kolaylık versin. Sen memur değilmiydin 3 saat süt iznin bitti mi ki
kronik_unutkan geçmiş olsun canım. Bize doktor iburamin zero, calpol ve prospan vermişti.
Prospan aldım bugün içmeyi reddediyor biraz uyutup tekrar vermeyi deneyeceğim. Doktoruyla konustum yarın götüreceğim aradan alacak bizikronik_unutkan canım seninki de mi hasta geçmiş olsun. Benimki dün ateşliydi sabah ateşi geçti ama Bugün de öksürük başladı bronşitimiz geçeli 2 hafta olmuştu oysa ki ben se endişeleniyorum. Hırıltı başlarsa mecbur doktora gideceğim. Sen öksürük için ne yapıyorsun acaba? Ben Bugün sırtı sıcak dursun diye yelek giydirdim ama başka yapılabilecek birşey var mı?
Benim bebislerden biri diğerine göre açık ara önde yani saniyede 5 takla atıp ileri doğru emekliyor sonrada sıkılıp basıyor yaygarayı. Kesinlikle yatarak oyun istemiyor artık mama sandalyesine oturup bağır çağır el kol sallayarak oyun oynuyor.O kadar yazdığın şey arasında dikkatimi çekip maşallah dedirten şey emekliyor yazman oldu :) benimki yüzüstü dönüyordu bir ara, artık onu da yapmıyor. Bir sağa bir sola dönüyor sadece. Tembel ya, arkadaşları emeklemeye başlamış bile maşallah :)
Ya maşallah :) karakterleri falan farklı bayağı sanırım :)Benim bebislerden biri diğerine göre açık ara önde yani saniyede 5 takla atıp ileri doğru emekliyor sonrada sıkılıp basıyor yaygarayı. Kesinlikle yatarak oyun istemiyor artık mama sandalyesine oturup bağır çağır el kol sallayarak oyun oynuyor.
Açtı canım öğleden sonra. Söylediğimi tam anlamamislar ben tekrar arayıp start vericem sanmislar. Ayın 2 si diye söylediğimi hatırlıyorum annem de yanımdaydı o da hatirliyormus. Pek gönlü yok gibi geliyor bana ama bakalım zaman ne gostericekNasilYarDiyeyim insan bir haber verirya demi ama ne insanlar var açtimi sonradan telini
Teşekkürler, bugün bizimkiler çok usluymuş hiç ağlamamışlar bütün yemeklerini yemişler falan yani ben evdeyken hiç böyle birgün geçirmedim bebeklerin huzurunu ben mi bozuyordum diye düşünmeye başladım.nevesta81 bugun senin de ilk is gunundu demi ?
Allah kolaylik versin .Hemen adapte olursunuz insallah yeni duzeninize .
Diğeri daha uzun boylu, daha büyük görünüyor ama bütün gün yattığı yerde takla atıp ellerini inceler, ayaklarını ağzına sokar falan oyalanır yani. Çok farklılar cidden.Ya maşallah :) karakterleri falan farklı bayağı sanırım :)
Evet abi gibi oldu bi anda :))Buyudugunu fark etmişsindir, malum biz cok iyi anlayamiyoruz buyuduklerini.
Ayy odadan çiktigimda aglardi, bugun level atladi, kucaktan birakir birakmaz buzuyor dudagini. Zaten babasi yine yeniden hasta diye kac gundur baska odada oturuyor. Rekora kosuyor esim, cok kizginim ya bu 3.hasta oluşu. Yalniz olmasam bu kadar kizmazdim. Hic nefes alamayinca zaten evden de cikmayinca artik bunalma konusunda zirvedeyim.
Ama yaz gelsin havalar isinsin bebeler buyusun, insallah daha eve girmeyecegim.
Gaz gecmisti aslinda su ek gida meselesi olmasa .Canım eşinin sana yardımcı olması gerelşyor ama 12de uyuyor diye bişey yok ki. Hiç mi izin günü yok o gün sen uyu 7-8 saat sadece emzirmek için kalk onun dışında gerekirse bi gecede eşin hoplasın zıplasın idare etsin. Benim eşim haftasonları 3-4 saat bakıyor ben uyuyorum. Sonra ben alıyorum o uyuyor kahvaltı yapmamız 2 falan oluyor ama benimde dinlenmem lazım bunun farkında. Dünde tatildi mesela sabah 8de kızım kalktı dürttüm karnı tok biraz bak gece çok uyandı dedim 11e kadar bakmış uyutamayınca bana geldi. Ben kalktm emzirdim uyuttum o sırada eşim yattı 2ye kadarda o uyudu. Bence sizde eşinle buna benzer paylaşımlar yapın. Ben olmadan durmaz uyumaz vs diye düşünme canm farzet ki çalışıyorsun o zamanda mecbur ayrı kalıcaktınız
Hem bebekle babasının ilişkiside güçlenir alışırlar birbirleribe.
Bende pırasa aldım nasıl yedirsem diye düşünüyordm :) minik minik mi doğradın pırasaları normal yemek gibi mi pişirdin
Yaa kıyamam :) geçer Canım sizinde bazı bebeklerin gazı 6.ayda bitiyormş sizde yakında rahat edersiniz
Ataktan bu yalniz kalmak istememeleri bizimde aynı. Oyun halısında oynarken bile gözü bende. Ayağa kalktığm an mızırdanıyot.
Ne guzel Allah gule gule oturmayi nasip etsin canim .Anladm canm bizde oyle sorunlar olmadigi icin uzattkca uzatmaya calisiyorum. En son yerde ucretsize çıkicam artk. Ozamana insallah ev borcumuzda bitmis olucak rahat olucaz
Valla ben 4 gündür hergün 2 posta ilaç veriyorum. Griple diş birleşti bende hastayım ama uyuyamıyorum bileArkadaşlar bizim de alt diş göründü ufukta. İnanılmaz huzursuz 3 gündür ne yerde duruyor ne gökte. Tükendim. Akşam Calpol verdim ağrısı azalsın uyusun diye. Peki bu ne kadar sürecek bilgisi olan paylaşabilir mi? Yani her gün ilaç verilmez nasıl uyuyacak nasıl rahatlayacak? Normal düzene nasıl dönülecek? Ben çok mutsuzum yaa
Benim elimdeki listede pırasa yazıyor cnm ben o listeye gore gidiyorum. Ama yinede araştıracağım teşekkürler cnm.oinone27 fatma_sibel
Kızlar ek gıda konusunda pırasa, karnıbahar gibi sebzeler 1 yaştan önce önerilmiyor. Isterseniz sizde araştırın ama ben öyle biliyorum.
Yaa bende de uyarı olarak yazmışlardı pırasa, karnıbahar ve kerevizi. Gaz yapıyormuş sanırım . inşallah yapmaz tabi.Benim elimdeki listede pırasa yazıyor cnm ben o listeye gore gidiyorum. Ama yinede araştıracağım teşekkürler cnm.
Ben baktım cnm 6. Aydan itibaren verebilirsiniz yaziyor bi kaç sitedeYaa bende de uyarı olarak yazmışlardı pırasa, karnıbahar ve kerevizi. Gaz yapıyormuş sanırım . inşallah yapmaz tabi.
Çok sağol canımCnm parmak boyunda 2 tane pırasa yine aynı şekilde 2 havuç 1 tatlı kaşığı pirinç hepsini suda 20 dk haşladım. Sonra çatalla ezdim içine biraz zeytinyağı ekledim.
Ee canım bu saatlerde uyuyamıyorsan haftasonu baksın 2 gün dinlenirsin. Naz yap biraz baksın.Bana akşamları uyu diyor da ben de bu saatlerde uyuyamıyorum ki. Daha yeni yemek yemişken mide şiş falan, hiç uyunmuyor
Tabi orası öyle eşim çok hevesli canım. Üstünü değiştirmeyi falan hep yavaş yavaş öğrendi. Geçende meyve püresi yapmıştım yedirirmisin ben yemek yapayım dedim beceremem dedi ertesi gün bi baktım deniyor kızıyla ilgilenmeyi seviyor. Ama şöylede bişey var içinde olmasa ve söylediğin gibi ben uykusuzken uyumaya kalksa ben onu çenemle uyutmam bıdır bıdır konuşurum ikimizde uykusuz kalırız mecbur kalır bakmaya çok kez başka olaylarda yapmışımdır bunuda inatçıyımdır hayat müşterek :) sende onu uyutmasaydın keşke. Bi sabah yorgunum diye bakmadı bende yatak odasından çıkmadım yüksek sesle kızımla konuştum hep anneler uykusuz kalsın babalar fosur fosur uyusun hayat zaten onlara güzel yardım etseler ölürler sanki gör işte kızım senin baban böyle anneyi hiç düşünmüyor gibi gibi 10 dk sonra aldı kızı tamam hadi uyu diye ki eşim haftaiçi ssbah 6:30 uyanıyor ona rağmen haftasonu yardım ediyorMaşallah canım. Benim eşim asla paylaşım yapmaz. Geçen gece hiç uyumadık huzursuzdu. Sabah 7 de ona verdim ben yatayım biraz dedim 7yi 10 geçe bana getirdi ben işe gidicem al diye ve yattı uyudu. Maalesef insanın içinde yapacak his olmadıktan sonra yapmıyorlar.
Aaa ben blwnin aylara göre olan listesine bakmıştım canım orda pırass 6.ay karnıbahar 8.ay yazıyordu onun için almıştım. Sana listeyi doktor mu verdi canım?oinone27 fatma_sibel
Kızlar ek gıda konusunda pırasa, karnıbahar gibi sebzeler 1 yaştan önce önerilmiyor. Isterseniz sizde araştırın ama ben öyle biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?