2018 şubat anneleri

viceli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
20
1
36
Rize
Slm bayanlar ikinci kez annelik heyecanı yaşıyorum burdan deneyimlerimizi paylaşalım istiyorum

Slm bayanlar ikinci kez annelik heyecanı yaşıyorum burdan deneyimlerimizi paylaşalım istiyorum
Ben de ıkıncı kez yasıyorum :) Şubatın sonu gozukuyo. son adetımın ılk gunu 22 mayıs. suan 7. haftadayım. doktora gıtmedım henuz. sen gıttın mı ?

Merhaba benimde dogum şubat sonu görünüyor, ilk gebeligim düşük tehlikem var dinleniyorum sürekli. Siz tecrübelisiniz maşşallah 7 haftalık daha dr'a gitmemişsibiz ben 4 kez gittim salı tekrar gidicem kese etrafında kanama noktaları var o yüzden hafif lekelenmelerim oldu o yüzden sık gittim. Siz böyle bir şey yaşadınız mı?

Merhaba, benimde 2.cocugum olacak inşallah bende 6 haftalık hamileyim. Kısmet olursa şubat sonu yada mart başı doğum olacak. Benimde dün kanamam oldu iğne vuruldum. Pazartesi yeniden kalp atışı duymak için gideceğim kismetse

Merhaba arkadaslar
Hepimizin gebeligi hayirli saglikli olsun insallah.
Bende subat ayinda Rabbim nasip ederse 3. cocugumu kucagima alacagim. 6 seneden sonra 3.gebeligim, heyecanliyim. 5.haftamda doktora gittim ultrasonda 6 haftalik gorundu ve kalp atislarini dahi duyduk. Bakalim onumuzdeki gunlerde ikinci kere muayenemize gidecegiz. Bulantilarim var ama cok siddetli degil. Ancak siskinligim cok fazla bazen asiri rahatsiz oluyorum. 53 kilo olmama ragmen gobegim gayet belli. Buarada 1 kilo aldim.
Hadi bakalim sizde paylasin tecrubelerinizi.

Merhaba benimde şubat gözüküyor sat 19 mayıs 2.gebeligim birincide en azindan dinlenme imkanim vardi 23 aylik kizim var midem bulaniyor halsizim ama minigimle ilgilenmek zorundayim rabbim saglikla kucagimiza almayi nadip etsin

Selam arkadaşlar Allah nasip ederse bende 2018 şubat annelerinden olmaya adayım şuan 10haftalık hamileyim

Evliliğimin ilk aylarında düşük yaşamıştım 4 sene sonra ikinci bebeğim geldi İnşaAllah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz

MErhaba kızlar benımde 2. Gebeliğimm 7 subat doğum veriyor ama sezeryan oldugu için ilki ocak sonu alırım miniğimi kucagıma sağlıkla inşallah 12.haftamdayım bende

Banada kanaman olmuş durmuş dedi dr progestan verdi sonra kanlı akıntımngeldi 2-3 kez 7.haftalarda şimdi geçti çok şükür 12.haftadayız inş sizinde gecer 2. Gebeliğim ilkinde yoktu birşey bunda oldu

Herkese Merhaba
Benimde 2. Gebeliğim şu an 12 haftalığız. Geçen hafta benimde kanamam oldu. Progestan kullanıyorum. Hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Merhaba kizlar..nasip olursa subatta anne olacagim.rabbim kimseyi bu yolda birakmasin..normalde oglumun jareketlerini net hissediyordum ama 2 gundur hareketleri pek hissetmiyorum.arada pit pit seklinde endiseliyim..sizdede bu durum varmi

Merhaba kizlar..nasip olursa subatta anne olacagim.rabbim kimseyi bu yolda birakmasin..normalde oglumun jareketlerini net hissediyordum ama 2 gundur hareketleri pek hissetmiyorum.arada pit pit seklinde endiseliyim..sizdede bu durum varmi
bende de arada hareketler yavaşlayabiliyor canım normalmiş. eğer sen yorgunsan bebeğin de daha az hareket ediyor ya da sen az hissedebiliyorsun. eğer 24 saat içinde hiç pıt pıt diye bile hareket olmazsa doktora görünün diyorlar

Arada pit pit etti ama guclu degildi.cok sukur aksam ustu döndü icim rahatladi..cvp icin tesekkrler

Benimde ikinci bebegim kizim geliyor subattaher kese saglikli dogumlar dilerim. Sag salim kavusalim guzellere

Benim de az kaldı 12 mayıstı son adet tarihim çok heyecanlıyım belieti yaşıyor musunuz son zamanlarınız nasıl geçiyor kızlar ☺ilk hamileliğim 21 yaşındayım her an tetikteyiz artık başı çok aşağıdaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…