2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar yardiminiza ihtiyacim var, benim oglan dogdu dogali kafasınin arkasinda saga dogru egim var. Sol daha bombeli sag taraf göçük gibi ve ne yaparsam yapayim sola koymuyor kafasini. Anakucaginda otururken bile kafa hep saga dönük. Kafa tasindaki bu bozukluk icin ne yapmaliyim? Doktoru bıngıldaktan falan dedi ciddiye almadi beni. Bursadayim simdi burada bir doktora goturucem. Cocuk doktoru yerine ayri bir bransa mi gotursem ne yapsam? Cok gec olmadan bi sey yapmam gerek

Kizlar siz yazinca simdi kafam karisti. Sagmak sutu artiriyor mu azaltiyor mu? Ilk 3 ay sagdim ben duzenli ama sonra sagmak sutu azaltir emzir dediler. Su an hic sagmiyorum, 1 aydir 3 defa sagdim sadece.Hangisi dogru bilemedim?
Sagmak sut azaltmaz aksine arttirir. Memede sut azaldikca vucut sut yapar.

Duz kafa yastiklari var bacim kafa kismi oyuk oraya yerlestir kafaisni sekli duzelir belki.

canım okadar uzun sağmayın yahu. en fazla 10 ar dakika sağın bırakın. geri kalan zamanda ne gelir ki. ben iş yerinde aceleyle biri 3-4 dk diğeri daha kısa ikisinden 75 ml çıkıyor. sonra gelmiyor zaten. sabah ta aynı sağıyorum gece çok emdiğinden 50 ml falan sabah çıkıyor. 125 ml ben işten gelene kadar anca bitiriyormuş. tek sağımı 1 saatte yapacağınıza toplam 1 saatte 3-4 sağım yapsanız emin olun hem daha az yorucu olur

Sen hiç yamuk kafalı yetişkin gördün mu zamanla düzelir bence bende
Dedik doktora babam İpek’in kafası yamuk sağa yatır dedi
Sürekli soluna yatıyor kesinlikle sağa yatmıyor çocuk
Doktor da orada ki bombelik sis kısmı inmiş zamanla yatmasa bile diğer tarafta inecek dedi
Eşim o sırada yamuk kafalı insan gordun mu hiç takılma babana deyince doktor da aynen öyle
Resmen kafası yana doğru yassı klan hastam vardı o bile düzeldi dedi

Suyu böbrekleri suzemez diyen doktora da şaştım su bu ya ne zararı olabilir ki
Nefrolog bile öyle demedi
Ki hadi suzemez diyelim
Mamayı nasıl süzüyor
Hadi onu da geçtim artık ek gıda zamanı öncesini geçtim artık ek gıda olarak çorba veriyorlar çorba suzen böbrek suyu nasıl suzmesin
Sacmalik

Kızlar ben dün gece garip bir rüya gördüm hastanede ultrasona giriyodum ama renkliydi böyle gerçek gibi gösteriyodu oyuncak bebek gibilerdi ama bissürü bebek vardı böyle sanki içimde küçük odacıklar var her odacıkta 2 3 tane bebek vardı çok garipti :) bi işaret olabilirmi acaba yoksa çok düşündüğümdenmidir

merve yi iş yerine getirdim bugün. yavrum yan odada arabasında uyurken düşmüş. zor sakinledi korkmuş kuzum. biraz deli uyuyordu da yan yan gidiyordu. şimdi ileri geri yapmış. dikkat etmek lazım yani

Kizlar siz yazinca simdi kafam karisti. Sagmak sutu artiriyor mu azaltiyor mu? Ilk 3 ay sagdim ben duzenli ama sonra sagmak sutu azaltir emzir dediler. Su an hic sagmiyorum, 1 aydir 3 defa sagdim sadece.Hangisi dogru bilemedim?
canım benim sağma sebebim oğlum emmiyordu. göğüslerim hep yara olmuştu. o yüzden 4-5 ay kadar hep sağdım. azalma olmadı. önemli olan sık sık sütün boşaltılması canım. sık sık emziriyorsanda aynı işlevi görüyor. ha emmiyorsa pek fazla ozaman takviye olarak sağabilirsin

Aynı benim ki Doktor çocuk bir tarafını tercih eder sizinki de sağa doğru yatıyo ilerde düzelir dedi. Bende hiç takmadım o öyle deyince

Uyandığını nasıl duyuyorsun peki? Telsiz mi kullanıyorsun?

Bende de tomurcuk ara ara oluyor masajla sağ canım sağdıkça dağılıyor yavaş yavaş

Ben anne sütü ile mama takviyeli gidiyoruz ve veriyorum arada kış ayı olsa belki vermezdim ama tam yazın ortasındayiz 45 diyorsun bence ver çay kaşığı ile başla önce

merve yi iş yerine getirdim bugün. yavrum yan odada arabasında uyurken düşmüş. zor sakinledi korkmuş kuzum. biraz deli uyuyordu da yan yan gidiyordu. şimdi ileri geri yapmış. dikkat etmek lazım yani
Geçmiş oldun kemerini kesinlikle bağla ittiriyorlar kendilerini canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…