- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #59.901
Sagmak sut azaltmaz aksine arttirir. Memede sut azaldikca vucut sut yapar.Kizlar siz yazinca simdi kafam karisti. Sagmak sutu artiriyor mu azaltiyor mu? Ilk 3 ay sagdim ben duzenli ama sonra sagmak sutu azaltir emzir dediler. Su an hic sagmiyorum, 1 aydir 3 defa sagdim sadece.Hangisi dogru bilemedim?
Duz kafa yastiklari var bacim kafa kismi oyuk oraya yerlestir kafaisni sekli duzelir belki.Kızlar yardiminiza ihtiyacim var, benim oglan dogdu dogali kafasınin arkasinda saga dogru egim var. Sol daha bombeli sag taraf göçük gibi ve ne yaparsam yapayim sola koymuyor kafasini. Anakucaginda otururken bile kafa hep saga dönük. Kafa tasindaki bu bozukluk icin ne yapmaliyim? Doktoru bıngıldaktan falan dedi ciddiye almadi beni. Bursadayim simdi burada bir doktora goturucem. Cocuk doktoru yerine ayri bir bransa mi gotursem ne yapsam? Cok gec olmadan bi sey yapmam gerek
canım okadar uzun sağmayın yahu. en fazla 10 ar dakika sağın bırakın. geri kalan zamanda ne gelir ki. ben iş yerinde aceleyle biri 3-4 dk diğeri daha kısa ikisinden 75 ml çıkıyor. sonra gelmiyor zaten. sabah ta aynı sağıyorum gece çok emdiğinden 50 ml falan sabah çıkıyor. 125 ml ben işten gelene kadar anca bitiriyormuş. tek sağımı 1 saatte yapacağınıza toplam 1 saatte 3-4 sağım yapsanız emin olun hem daha az yorucu olurAynen bizde de huzursuzluk yapti lactamil..
makineden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama 160cc süt tam 1 saatte çıkiyor.baya zamanimi alıyor benim o yüzden 2 3 kere ancak sagabiliyorum.
Tabiki emzirme daha iyi emmeyen bebekler için sagiyoruz biz canım sen sütünü arttırmak istiyorsan emzirdikyen sonra sagmalisin yetmiyor sinyali gitsin beyne.
Bizim ebede ver emsin suyunu dedi. Hatta kan ilacinin tadi kotudur begenmez kiraz suyuna karpuz suyuna karistir ver dediKarpuz alerjik, kırmızı meyve sebzeler 1 yaştan önce verilmiyor
Kiz bizim analar ikizmi acepİyiymiş kız. Benimde anam bende de bizde bi gariplik ama. Yedir içir yatır var bizde
Sen hiç yamuk kafalı yetişkin gördün mu zamanla düzelir bence bendeKızlar yardiminiza ihtiyacim var, benim oglan dogdu dogali kafasınin arkasinda saga dogru egim var. Sol daha bombeli sag taraf göçük gibi ve ne yaparsam yapayim sola koymuyor kafasini. Anakucaginda otururken bile kafa hep saga dönük. Kafa tasindaki bu bozukluk icin ne yapmaliyim? Doktoru bıngıldaktan falan dedi ciddiye almadi beni. Bursadayim simdi burada bir doktora goturucem. Cocuk doktoru yerine ayri bir bransa mi gotursem ne yapsam? Cok gec olmadan bi sey yapmam gerek
Kiz asagi dusmesin aman dikkat et yatmasin besikte artik. Hareketli efsun masallah. Ali de donuyor yerde ilerliyor baya baya ama yatarken hareketsizSoyle bi yatis stili Eki Görüntüle 2161626 gelistirdi minik kusum. Diyor ki anam ggece uyumasin :) 10 temmuz itibari ile oda ayiracagim ben. Boylesi cok tehlikeli olmaya basladi :)
canım benim sağma sebebim oğlum emmiyordu. göğüslerim hep yara olmuştu. o yüzden 4-5 ay kadar hep sağdım. azalma olmadı. önemli olan sık sık sütün boşaltılması canım. sık sık emziriyorsanda aynı işlevi görüyor. ha emmiyorsa pek fazla ozaman takviye olarak sağabilirsinKizlar siz yazinca simdi kafam karisti. Sagmak sutu artiriyor mu azaltiyor mu? Ilk 3 ay sagdim ben duzenli ama sonra sagmak sutu azaltir emzir dediler. Su an hic sagmiyorum, 1 aydir 3 defa sagdim sadece.Hangisi dogru bilemedim?
Aynı benim ki Doktor çocuk bir tarafını tercih eder sizinki de sağa doğru yatıyo ilerde düzelir dedi. Bende hiç takmadım o öyle deyinceKızlar yardiminiza ihtiyacim var, benim oglan dogdu dogali kafasınin arkasinda saga dogru egim var. Sol daha bombeli sag taraf göçük gibi ve ne yaparsam yapayim sola koymuyor kafasini. Anakucaginda otururken bile kafa hep saga dönük. Kafa tasindaki bu bozukluk icin ne yapmaliyim? Doktoru bıngıldaktan falan dedi ciddiye almadi beni. Bursadayim simdi burada bir doktora goturucem. Cocuk doktoru yerine ayri bir bransa mi gotursem ne yapsam? Cok gec olmadan bi sey yapmam gerek
Uyandığını nasıl duyuyorsun peki? Telsiz mi kullanıyorsun?çok iyi anlıyorum seni canım. uykusuzluk yorgunk zaten tek derdim. bak sana yemin ediyorum dün gece 9 a gelmeden merve nevam uyudu. 9:30 gibi kaancelilim uyudu. o ara işleri toparladım. 11:30 da zillimi emzirdim. odasını ayırdım bu arada. dün gece abisinin odasında uyudu. 02:15 te kalktı emdi bayağı.03:55 te kalktı gene emdi. 05:30 da kalktı gene emdi. her emmesi de yaklaşık 10 dk olmuştur.en az 5 dakikadır enazından. sabak kalktığı saate bakmadım. 06:30 dan sonraydı ama. en son benim alarm çaldı hepimiz tamamen kalktık. bu gün eşim gelecek. öğleden sonra dinlenebilirmiyim bilmiyorum. insan uykusuz bitkin olunca neşeli de olamıyor anasını satayım yaa.
Bende de tomurcuk ara ara oluyor masajla sağ canım sağdıkça dağılıyor yavaş yavaşBugün bizimdir idrarda pembelik vardı gece ip askılı tek zıbınla yatırdım oda 28 derece gece su gibi uyandı ve azıcık cis o cis de pembelik vardı ufacık
Yalnız prima premium çare kullandığım zaman çok görüyorum bu pembeligi acaba file yapi düşünce Cis de ki kristaller hava alınca mi pembelik oluyor çözemedim ufacık belliydi foto cekeyim doktora atayım dedim fotoda çıkmadı bile ama 3 tane parça parca vardı
Sağ memeyi de emmedi emmedi artık o kadar az sut geliyor ki dün banyoda baktım kol altın agriyordu ya mercimek kadar tomurcuk oluşmuş doktora gidicem yine ya o tomurcukdsn dolayı sutum gelmiyor ya da cidden o memede sut azaldı artık
O tomurcuğu nasıl açabilirim ki dün masaj yaptım sma baya acıyor
Birkaç gündür mızmız İpek dişe yordum ama belki de doymuyor ona ağlıyor
Ben anne sütü ile mama takviyeli gidiyoruz ve veriyorum arada kış ayı olsa belki vermezdim ama tam yazın ortasındayiz 45 diyorsun bence ver çay kaşığı ile başla önceKızlar peki bebeklere su veriyor musunuz veriyorsanız günde ne kadar?
Bi kısım verilir diyor bi kısım verilmez.
Doktorum önermedi.
Ama çocuk susuz kalmış resmen.
Böyle önemli şeylerde 2ye bölündüğünde deli oluyorum. Kalıyorsun arada. Bugün doktor ver deseydi verecektik şimdi önermiyorum dedi kalakaldım. Siz ne yapıyorsunuz valla ona göre davranıcam ya artık.
Burası bugün 45 dereceydi bu arada.
Aaa nasil dusmis yaa gecmis olsun bisey yok dimi?merve yi iş yerine getirdim bugün. yavrum yan odada arabasında uyurken düşmüş. zor sakinledi korkmuş kuzum. biraz deli uyuyordu da yan yan gidiyordu. şimdi ileri geri yapmış. dikkat etmek lazım yani
Cok kucuk o yastik. Bir karis bi sey. Azcok buyugunden bulsam alicam kesinDuz kafa yastiklari var bacim kafa kismi oyuk oraya yerlestir kafaisni sekli duzelir belki.
Oyy Geçmiş Olsun kuzuya.merve yi iş yerine getirdim bugün. yavrum yan odada arabasında uyurken düşmüş. zor sakinledi korkmuş kuzum. biraz deli uyuyordu da yan yan gidiyordu. şimdi ileri geri yapmış. dikkat etmek lazım yani
Geçmiş oldun kemerini kesinlikle bağla ittiriyorlar kendilerini canimmerve yi iş yerine getirdim bugün. yavrum yan odada arabasında uyurken düşmüş. zor sakinledi korkmuş kuzum. biraz deli uyuyordu da yan yan gidiyordu. şimdi ileri geri yapmış. dikkat etmek lazım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?