2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim ayni sey bana da oldu. Lactamilin tozu bizde de karin agrisi ve mukuslu yesil kaka yapti.

Cok gecmis olsun canim. Internette insanin gozune hep en kotusu takiliyor, bence hic bakma. Eger icin rahat etmezse farkli bi doktora daha danis.

Ben ilk aylar vermedim 20 gündür veriyorum çünkü çok sıcak ve terliyor yazık çocuğa su çok kaybediyor

Kaç cc vereyim o zaman

Bugün bizimdir idrarda pembelik vardı gece ip askılı tek zıbınla yatırdım oda 28 derece gece su gibi uyandı ve azıcık cis o cis de pembelik vardı ufacık
Yalnız prima premium çare kullandığım zaman çok görüyorum bu pembeligi acaba file yapi düşünce Cis de ki kristaller hava alınca mi pembelik oluyor çözemedim ufacık belliydi foto cekeyim doktora atayım dedim fotoda çıkmadı bile ama 3 tane parça parca vardı
Sağ memeyi de emmedi emmedi artık o kadar az sut geliyor ki dün banyoda baktım kol altın agriyordu ya mercimek kadar tomurcuk oluşmuş doktora gidicem yine ya o tomurcukdsn dolayı sutum gelmiyor ya da cidden o memede sut azaldı artık
O tomurcuğu nasıl açabilirim ki dün masaj yaptım sma baya acıyor
Birkaç gündür mızmız İpek dişe yordum ama belki de doymuyor ona ağlıyor

Aynen. Çok zor yetişemiyoruz saatlerce sağma lüksümüz yok bebeğe bakan yok. 9 10 da yatıyo evi topla süt sağ gece 3 ü buluyo yatmam 6 da geri kalk Allah yardımcımız olsun cidden
ben günde iki defa sağıyorum. bi sabah kalkınca bide iş yerinde 5 er dakika ancak tutuyordur. saatleri alacak bir iş değilki.

İnşallah ya ömrümden ömür gitti o gün çocuk ağlarken. Çok şükür şimdi neşesi iyi. Sünnet ettirirsem rahatlayacağım.

Suyu benim doktorum da onermedi 4 aylık kontrolde. Böbrekleri süzemez henüz dedi. Ama ben şu an Manavgat'ta olduğum için veriyorum günde bir kez. Sıcak hava çok terliyor. Ve seviyor da benim çocuk zaten değişik bişey verdiğimde bayılıyor anlamadım. Sütten sıkıldı herhalde. Ek gıdaya lahmacunla başlayalım diye dalga geçiyorum ben de. Su vermekten lahmacuna nasil geldim ben bu arada acıktım herhalde

canım oğlumda su verilmez diyen doktora neden hocam ne gibi zarar veriyor çocuğa dedim kem küm etti. işte midesini doldurur anne sütü zaten sulu vs. dedi. e anne sütü tamam sulu tüm meyve suları gibi tüm sütler gibi ama bir okadar da yağlı.
oğlumda hep verdim.kızımda düzenli olmasa da verdim. oğlumda suyu görünce sevinirdi şimdi kızımda beni su içerken görsün bardaktan bile kedi gibi içmeye çalışıyor. artık bazı doktorlar bana milenyum doktoru bizler de biraz milenyum annesi gibi geliyor. trend olmuş bir uygulama modaya uyalım gibi,yada farklı birşey söyleyince daha farklı doktor olacağını düşünüyorlar sanırım.
bak oğlumda trakyada bir doktor vardı. o ver dedi bana. daha önce yazmıştım nefrologmu neymiş bir profesör doktorlara verdiği konferansta çocuk doktorlarına kızmış. su verilmeyen bebeklerde verilenlere göre daha sık böbrek rahatsızlığı olduğunu söylemiş. bize öyle anlattı. kime sorsam zararını söyleyemiyor. sadece gerek yok anne sütü yeterli diyor. böyle durumda muallakta kalacağına ver tabiki

Kizlar siz yazinca simdi kafam karisti. Sagmak sutu artiriyor mu azaltiyor mu? Ilk 3 ay sagdim ben duzenli ama sonra sagmak sutu azaltir emzir dediler. Su an hic sagmiyorum, 1 aydir 3 defa sagdim sadece.Hangisi dogru bilemedim?

:))) canım içi yandığı içindir. hergün yağlı süt içe içe napsın çocuk

:))) canım içi yandığı içindir. hergün yağlı süt içe içe napsın çocuk

Canım sadece su değil ya acı tatlı ne tattırsam bayılıyor. Elinden alamıyorum sonrasında aglıyor da. Yedirmeye başlamadım henüz ama çok şeyin tadına baktırdım. Ekşi acı tatlı hepsini istiyor o yüzden sütten sıkıldı diyorum. 3-5 aya bizi ocakbaşlarında görürsünüz artık.

Canim ayni sey bana da oldu. Lactamilin tozu bizde de karin agrisi ve mukuslu yesil kaka yapti.
Aynen bizde de huzursuzluk yapti lactamil..
ben günde iki defa sağıyorum. bi sabah kalkınca bide iş yerinde 5 er dakika ancak tutuyordur. saatleri alacak bir iş değilki.
makineden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama 160cc süt tam 1 saatte çıkiyor.baya zamanimi alıyor benim o yüzden 2 3 kere ancak sagabiliyorum.

Kizlar siz yazinca simdi kafam karisti. Sagmak sutu artiriyor mu azaltiyor mu? Ilk 3 ay sagdim ben duzenli ama sonra sagmak sutu azaltir emzir dediler. Su an hic sagmiyorum, 1 aydir 3 defa sagdim sadece.Hangisi dogru bilemedim?
Tabiki emzirme daha iyi emmeyen bebekler için sagiyoruz biz canım sen sütünü arttırmak istiyorsan emzirdikyen sonra sagmalisin yetmiyor sinyali gitsin beyne.

Benimki emzik de almıyor. Ağlatmak istemiyorum. Ne de olsa bir gün hiç emmeyecek gece emmesi çok faydalı bugünlerde geçecek diyorum. Ama son zamanlarda artık çok yoruyor
çok iyi anlıyorum seni canım. uykusuzluk yorgunk zaten tek derdim. bak sana yemin ediyorum dün gece 9 a gelmeden merve nevam uyudu. 9:30 gibi kaancelilim uyudu. o ara işleri toparladım. 11:30 da zillimi emzirdim. odasını ayırdım bu arada. dün gece abisinin odasında uyudu. 02:15 te kalktı emdi bayağı.03:55 te kalktı gene emdi. 05:30 da kalktı gene emdi. her emmesi de yaklaşık 10 dk olmuştur.en az 5 dakikadır enazından. sabak kalktığı saate bakmadım. 06:30 dan sonraydı ama. en son benim alarm çaldı hepimiz tamamen kalktık. bu gün eşim gelecek. öğleden sonra dinlenebilirmiyim bilmiyorum. insan uykusuz bitkin olunca neşeli de olamıyor anasını satayım yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…