2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Şimdi fotoya baktım da pembe gibi. Belkide karpuz kalıntısıdır. Ama bu çıkana kadar işlemden geçmiyor mu ki

Çok geçmiş olsun canım, bildiğim birşey yok ne yazık ki ama acil şifalar diliyorum çabucak iyileşsin yavru...

Sağol canım cevap için. Bütün depolar boşaldı desene :) bebek ciddi fedakarlık işiymiş arkadaş yaa.. Nasıl 4-5 çocuk yapıyormuş ki eskiler. Anamın canı kıymetli tek çocuk yapmış ama o da kötü, kardeşim olmasını çok isterdim ..

Şimdi nasılsınız kuzum geçmiş olsun
Bizde öyleyiz birkaç gündür her yerde ağlıyor oynuyoruz ağlıyor oyUn halısına koyuyorum ağlıyor kucak ağlıyor emzirme ağlıyor kesinlikle dış artık carpol verdim uyudu eli ağzından düşmüyor Salya tükürük çok
Kuzum hiç üzülme ek gıdaya geçince daha az sağacaksın 9 ay anne şutu alsa yeter Gine sağarsın hepimiz sağacağız zaten ise başlayacağız
Slm şimdi gördüm. Geçmiş olsun hangi hastaneye gittin cnm..
Anlamadım kuzum :)
Çok geçmiş olsun canım nete bakma
Doktorunu dinle eğer için rahat etmezse böbrek ultrasonu çektir
Bol bol su ver
Senin sutun yağlı olabilir
Bizim önceki doktorumuz
Böbrekte sıkıntı çıksa bile Kiristsl kum onu da suyla atacak demişti böbrek ultrasonu cektirecegimiz zaman
Çıkandan da korkmayın demişti
Ama carpolu herkese uyarısız veriyorlar neden çilek varsa hiç uyarmıyor bu doktorlar o çok sıkıntı
E sen şimdi başka ne kullanabilir missin doktorun ne dedi agri kesici ateş düşürücü olarak
Şimdi fotoya baktım da pembe gibi. Belkide karpuz kalıntısıdır. Ama bu çıkana kadar işlemden geçmiyor mu ki
Kuzum bebekler çok öğütemiyor tüm tüm çıkar genelde bagirsaklar tam oturmuyor çünkü
Hatta sokakta parçalanmış bebek bezleri görüştünüz
Sokak kopekleri aç kalınca yerler :) çünkü yemekler tüm çıkar çoğu zaman o yüzden posanın çıkması normal

Bugün 3 kez sagdim goguslerim doldu biraz daha. Synrn2 saatlerce sagiyorum 2 dakkada iciyor uyuz oluyorum:)) Allah bize sabır ve kolaylik versin de en azindan 6 ayı dolduralim.. Ki ben yine de devam etmek çok isterim
Aynen. Çok zor yetişemiyoruz saatlerce sağma lüksümüz yok bebeğe bakan yok. 9 10 da yatıyo evi topla süt sağ gece 3 ü buluyo yatmam 6 da geri kalk Allah yardımcımız olsun cidden

Philips buhar ay pişirici hakkında araştırma yapan va rmı acep?
Ek gıda serüveni için
Canım düdüklün varsa içine buharda pişirme aparatı al onda pişir
Düdüklü olmadan tencerede de olur hiç gerek yok o kadar şey almana
Bende fisslerun düdüklüsü var buharda pişirme sekmesi ve aparatı var onla yapıyorum öyle yapacağım

Philips buhar ay pişirici hakkında araştırma yapan va rmı acep?
Ek gıda serüveni için
Ben aldım canım e bebekte indirim vardı geçenlerde 300 tl ye aldım kullanan arkdasım çok memnun olduğunu söyledi çünkü hem pişiriyorsun hem çekiyorsun tek tek kap kacak kirletmeden çok pratik dedi bende eylülde işe başlayacağım uğraşamam alayım dedim

İyiyiz bugün canım çok şükür. Ikınma falan kayboldu. Bir günlük bişey miydi anlamadım. Ya da ucundaki daralmadan ziyade başka bir derdi mı vardi ona mı ıkındı çocuk. Bugün bisey olmamis gibi gezdik falan keyfi yerindeydi. Eşim bizi annemlerin yanindan almaya gelince sünnet işini bakacağız öyle konuştuk. Tabi acil bir sıkıntı olmazsa.

Alerjiyi hiç önemsemiyorlar çünkü. Ve alerjisini biliyor halbuki. Eczaneden sorarsanız içeriği daha iyi bildiklerinden onlar verir dedi başka ilaç için

Kızlar peki bebeklere su veriyor musunuz veriyorsanız günde ne kadar?
Bi kısım verilir diyor bi kısım verilmez.
Doktorum önermedi.
Ama çocuk susuz kalmış resmen.

Böyle önemli şeylerde 2ye bölündüğünde deli oluyorum. Kalıyorsun arada. Bugün doktor ver deseydi verecektik şimdi önermiyorum dedi kalakaldım. Siz ne yapıyorsunuz valla ona göre davranıcam ya artık.
Burası bugün 45 dereceydi bu arada.

İnsallah tekrarlamaz canım
Sunnet işi de sıkıntısız çözülür umarım
Alerjiyi hiç önemsemiyorlar çünkü. Ve alerjisini biliyor halbuki. Eczaneden sorarsanız içeriği daha iyi bildiklerinden onlar verir dedi başka ilaç için
Bence de eczaneler iy biliyor Sma doktorunun da bilmesi lazım hiç mi karşılaşmamış yani çok garip
Kuzum ben bayadir veriyorum
Ve bence sen o doktorunu değiştir
Artık ek gıda geldi su verebilirsin bir
İkincisi idrards pembelik var su verilir ben 3 doktora gittim bir de üstüne nefrologa gittim hepsi su sesi başka bey demedi
3/5 kaşık her emme sonrası bende kafama göre hesap yaptım 2 kaşık 2 cc gibi bsy ediyor 3 cc veriyorum emme sonrası şimdi artıracağım ki ek gıda da baya baya artıracam İpek İstanbul’da bir terledi sırılsıklam oldu çocuk akşam 8 de koyduğum bezde sabah 8 de cis yoktu hepsini terle atıyor su verin dddi doktor su verdim normale döndü
Hele Ankara’ya geldik direk su vermeden cisi normale döndü
Sen o sıcakta kesinlikle ver su
Allah’ın suyu ne zararı olabilir ki
Mama alanlar hep su içmiş oluyor öyle düşün bi de

Yanlış yazmışım pardon. Beklenti_delisi Ne yazacaktım

Dogdugundan beri veriyorum. Hele bu aralar gunde birkac kere veriyorum

Daha hic vermedim ben. Gittigim her doktor ilk 6 ay sadece ama sadece anne sutu dedi. Ama her doktordan cok her bebek farkli eger verilmesi gerekiyor diyorlarsa ver.Belki benimkinde gerek gorulmemistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…