- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #59.861
Wuhuuuu ablan star bebeğimYalnız değilsin, bizim her gece böyleydi hala öyle
Şimdi fotoya baktım da pembe gibi. Belkide karpuz kalıntısıdır. Ama bu çıkana kadar işlemden geçmiyor mu kiKız o karpuz kalıntısı olmasın kakasındaki. Kan zannetmiş olabilirsin. Ben merve nevama salatalık veriyorum eline kemirmesi için. Ama çekirdekli kısmını kesiyorum. Annem kesmeden vermiş dün. Kakasından 1-2 çekirdek çıktı.
Çok geçmiş olsun canım, bildiğim birşey yok ne yazık ki ama acil şifalar diliyorumKızlar çok kötü günler geçirdik geçiriyoruz. Özet geçeyim
Oğlumun idrarında kristal vardı. Peşine ateşlendi çişli bez yok denecek kadar azaldı. Ve kilo verdi resmen. Ateş yükselince dr verdiği calpol şurubu verdim. Oğlum çok kötü oldu ağlıyor susmuyor ki canı ciddi yanmazsa asla ağlamaz. Ben ne oldu derken şurubun içinde çilek varmış. Ve bizim çileğe alerjimiz var. Mahvoldu yavrum günlerdir gaz sancısından karın ağrısından.
Bugünde kristal olunca dr gittik. İdrar tahlili yapıldı. Ama dr henüz görmdi akşam son randevuyu aldığımız için çıkana kadar mesai bitti.
Sonuçta şu yazıyor
Yoğun amorf fosfat ve 4-6 kalsiyum oksalat kristalleri görüldü.
İnternette iyi şeyler yazmıyor. Bilen var mı Allah aşkına sabahı nasıl ederim bilmiyorum
Sağol canım cevap için. Bütün depolar boşaldı desene :) bebek ciddi fedakarlık işiymiş arkadaş yaa.. Nasıl 4-5 çocuk yapıyormuş ki eskiler. Anamın canı kıymetli tek çocuk yapmış ama o da kötü, kardeşim olmasını çok isterdim ..özel bişey bilmiyorum da hamilelikte kullandigim bir multivitamin vardı doktorum devam et demişti ben sıkılıp bırakmıştım.
int.te şöyle yazıyor
Çinko, biotin, B12 vitamini, folik asiteksikliği ve D vitamini eksikliği de saç dökülmesine neden olmaktadır. Sıkı diyetlere başladıktan yaklaşık 1-6 ay sonrasında saç dökülmesi oluşabilmektedir. Vücuttaki protein depolarının azalması, kıl hücrelerinde yetersiz protein üretimine ve kıl kaybına yol açmaktadır.
Allah seni napmasın kız. Eşine söyle vercekse suyunu versin. Posasını öğütemiyor.Şimdi fotoya baktım da pembe gibi. Belkide karpuz kalıntısıdır. Ama bu çıkana kadar işlemden geçmiyor mu ki
Şimdi nasılsınız kuzum geçmiş olsunAnnemlerin yanındayız yakın bı hastaneye götürdük tahlil yaptılar usg çektiler sonucuna bakacak doktor 1 saat sonra. Ama ilk muayenede ucunda daralma var dedi. Bakalım tahlil de çıksın da. Muhtemelen sünnet diyecek. Yarın bu tahlillerle başka bir doktora daha götüreceğim aksilik çıkmazsa. Ona göre karar vereceğim ama çok çarpınıyor çocuk.
Bizde öyleyiz birkaç gündür her yerde ağlıyor oynuyoruz ağlıyor oyUn halısına koyuyorum ağlıyor kucak ağlıyor emzirme ağlıyor kesinlikle dış artık carpol verdim uyudu eli ağzından düşmüyor Salya tükürük çokKizlar her turlu fikire acigim.ve bana bir oneri verin.4ay 1hafta oldu.benim oglan kolikti ama 1aydir gaz sancisi bence bitti.ama aglamalarimiz devam ediyo.sadece gozleri kapaliyken aglamiyo.gozu acik oldugu her saniye surekli mizmiz agliyo.bi yerde durdugu yok.en fazla 5dak.kucakta da durmuyo.butun gunumuz aglama krizleriye geciyo.ac degil.kan tahlili idrar tah. Temiz cikti.dr sicaklardan olabilir dedi.ama klima aciyorum artik.yok degil.dis sikintisi olabilir mi.eller devamli agizda.salyalar akiyo.ama bu diste butun gun aglatir mi
Kuzum hiç üzülme ek gıdaya geçince daha az sağacaksın 9 ay anne şutu alsa yeter Gine sağarsın hepimiz sağacağız zaten ise başlayacağızTamam canim yarin işim süt insallah. Hem eczaneden solgar alayim hem incir kaynatip iceyim hem sık sık sagayim bakalim. Vicdanen de mutlu olmak istiyorum en azindan cocuguma 6 ay süt verdim diyeyim. Hala ped kullaniyordum birden kesildi sutum. Keşke keşke emse 2 yaşına kadar severek emzirirdim. Ama o emmedikce ben de hevesim kırıldı sagmayi da azalttim işte. Sonunda süt de gitti
Anlamadım kuzum :)Slm şimdi gördüm. Geçmiş olsun hangi hastaneye gittin cnm..
Çok geçmiş olsun canım nete bakmaKızlar çok kötü günler geçirdik geçiriyoruz. Özet geçeyim
Oğlumun idrarında kristal vardı. Peşine ateşlendi çişli bez yok denecek kadar azaldı. Ve kilo verdi resmen. Ateş yükselince dr verdiği calpol şurubu verdim. Oğlum çok kötü oldu ağlıyor susmuyor ki canı ciddi yanmazsa asla ağlamaz. Ben ne oldu derken şurubun içinde çilek varmış. Ve bizim çileğe alerjimiz var. Mahvoldu yavrum günlerdir gaz sancısından karın ağrısından.
Bugünde kristal olunca dr gittik. İdrar tahlili yapıldı. Ama dr henüz görmdi akşam son randevuyu aldığımız için çıkana kadar mesai bitti.
Sonuçta şu yazıyor
Yoğun amorf fosfat ve 4-6 kalsiyum oksalat kristalleri görüldü.
İnternette iyi şeyler yazmıyor. Bilen var mı Allah aşkına sabahı nasıl ederim bilmiyorum
Kuzum bebekler çok öğütemiyor tüm tüm çıkar genelde bagirsaklar tam oturmuyor çünküŞimdi fotoya baktım da pembe gibi. Belkide karpuz kalıntısıdır. Ama bu çıkana kadar işlemden geçmiyor mu ki
Aynen. Çok zor yetişemiyoruz saatlerce sağma lüksümüz yok bebeğe bakan yok. 9 10 da yatıyo evi topla süt sağ gece 3 ü buluyo yatmam 6 da geri kalk Allah yardımcımız olsun ciddenBugün 3 kez sagdim goguslerim doldu biraz daha. Synrn2 saatlerce sagiyorum 2 dakkada iciyor uyuz oluyorum:)) Allah bize sabır ve kolaylik versin de en azindan 6 ayı dolduralim.. Ki ben yine de devam etmek çok isterim
Saçları kısaltiyoruz o zamannHepimiz kirden ölüceeez :) dert etme aynıyız canım, saçlar, tozlar havada uçuşuyor
Ev-vet. Hatta Saçları kısaltiyoruz o zamann
Canım düdüklün varsa içine buharda pişirme aparatı al onda pişirPhilips buhar ay pişirici hakkında araştırma yapan va rmı acep?
Ek gıda serüveni için
Ben aldım canım e bebekte indirim vardı geçenlerde 300 tl ye aldım kullanan arkdasım çok memnun olduğunu söyledi çünkü hem pişiriyorsun hem çekiyorsun tek tek kap kacak kirletmeden çok pratik dedi bende eylülde işe başlayacağım uğraşamam alayım dedimPhilips buhar ay pişirici hakkında araştırma yapan va rmı acep?
Ek gıda serüveni için
Şimdi nasılsınız kuzum geçmiş olsun
Bizde öyleyiz birkaç gündür her yerde ağlıyor oynuyoruz ağlıyor oyUn halısına koyuyorum ağlıyor kucak ağlıyor emzirme ağlıyor kesinlikle dış artık carpol verdim uyudu eli ağzından düşmüyor Salya tükürük çok
Kuzum hiç üzülme ek gıdaya geçince daha az sağacaksın 9 ay anne şutu alsa yeter Gine sağarsın hepimiz sağacağız zaten ise başlayacağız
Anlamadım kuzum :)
Çok geçmiş olsun canım nete bakma
Doktorunu dinle eğer için rahat etmezse böbrek ultrasonu çektir
Bol bol su ver
Senin sutun yağlı olabilir
Bizim önceki doktorumuz
Böbrekte sıkıntı çıksa bile Kiristsl kum onu da suyla atacak demişti böbrek ultrasonu cektirecegimiz zaman
Çıkandan da korkmayın demişti
Ama carpolu herkese uyarısız veriyorlar neden çilek varsa hiç uyarmıyor bu doktorlar o çok sıkıntı
E sen şimdi başka ne kullanabilir missin doktorun ne dedi agri kesici ateş düşürücü olarak
Kuzum bebekler çok öğütemiyor tüm tüm çıkar genelde bagirsaklar tam oturmuyor çünkü
Hatta sokakta parçalanmış bebek bezleri görüştünüz
Sokak kopekleri aç kalınca yerler :) çünkü yemekler tüm çıkar çoğu zaman o yüzden posanın çıkması normal
Şimdi nasılsınız kuzum geçmiş olsun
Bizde öyleyiz birkaç gündür her yerde ağlıyor oynuyoruz ağlıyor oyUn halısına koyuyorum ağlıyor kucak ağlıyor emzirme ağlıyor kesinlikle dış artık carpol verdim uyudu eli ağzından düşmüyor Salya tükürük çok
Kuzum hiç üzülme ek gıdaya geçince daha az sağacaksın 9 ay anne şutu alsa yeter Gine sağarsın hepimiz sağacağız zaten ise başlayacağız
Bol bol su ver
Bizim önceki doktorumuz
Böbrekte sıkıntı çıksa bile Kiristsl kum onu da suyla atacak demişti böbrek ultrasonu cektirecegimiz zaman
Ama carpolu herkese uyarısız veriyorlar neden çilek varsa hiç uyarmıyor bu doktorlar o çok sıkıntı
E sen şimdi başka ne kullanabilir missin doktorun ne dedi agri kesici ateş düşürücü olarak
Kuzum bebekler çok öğütemiyor tüm tüm çıkar genelde bagirsaklar tam oturmuyor çünkü
Sokak kopekleri aç kalınca yerler :) çünkü yemekler tüm çıkar çoğu zaman o yüzden posanın çıkması normal
İnsallah tekrarlamaz canımİyiyiz bugün canım çok şükür. Ikınma falan kayboldu. Bir günlük bişey miydi anlamadım. Ya da ucundaki daralmadan ziyade başka bir derdi mı vardi ona mı ıkındı çocuk. Bugün bisey olmamis gibi gezdik falan keyfi yerindeydi. Eşim bizi annemlerin yanindan almaya gelince sünnet işini bakacağız öyle konuştuk. Tabi acil bir sıkıntı olmazsa.
Bence de eczaneler iy biliyor Sma doktorunun da bilmesi lazım hiç mi karşılaşmamış yani çok garipAlerjiyi hiç önemsemiyorlar çünkü. Ve alerjisini biliyor halbuki. Eczaneden sorarsanız içeriği daha iyi bildiklerinden onlar verir dedi başka ilaç için
Kuzum ben bayadir veriyorumKızlar peki bebeklere su veriyor musunuz veriyorsanız günde ne kadar?
Bi kısım verilir diyor bi kısım verilmez.
Doktorum önermedi.
Ama çocuk susuz kalmış resmen.
Böyle önemli şeylerde 2ye bölündüğünde deli oluyorum. Kalıyorsun arada. Bugün doktor ver deseydi verecektik şimdi önermiyorum dedi kalakaldım. Siz ne yapıyorsunuz valla ona göre davranıcam ya artık.
Burası bugün 45 dereceydi bu arada.
Yanlış yazmışım pardon.Şimdi nasılsınız kuzum geçmiş olsun
Bol bol su ver
Bizim önceki doktorumuz
Dogdugundan beri veriyorum. Hele bu aralar gunde birkac kere veriyorumKızlar peki bebeklere su veriyor musunuz veriyorsanız günde ne kadar?
Doktorum önermedi.
Böyle önemli şeylerde 2ye bölündüğünde deli oluyorum. Kalıyorsun arada. Bugün doktor ver deseydi verecektik şimdi önermiyorum dedi kalakaldım. Siz ne yapıyorsunuz valla ona göre davranıcam ya artık.
Daha hic vermedim ben. Gittigim her doktor ilk 6 ay sadece ama sadece anne sutu dedi. Ama her doktordan cok her bebek farkli eger verilmesi gerekiyor diyorlarsa ver.Belki benimkinde gerek gorulmemistir.Kızlar peki bebeklere su veriyor musunuz veriyorsanız günde ne kadar?
Doktorum önermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?